Σούπερ δώρο* για το ΠΑΟ - ΟΣΦΠ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

  • Εγγραφή & Ταυτοποίηση ΒΗΜΑ 1 ⤴
  • Ποντάρισμα στο ΠΑΟ - Ολυμπιακός ΒΗΜΑ 2 ⤴
  • Παίρνεις ένα μοναδικό δώρο*! ΒΗΜΑ 3 ⤴

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Δημήτρης Σιώρης

Δημήτρης Σιώρης
Bets
230
Open
2
Won
110
Lost
84
Push
32
Stakes
1977
+ / -
567.51
Yield
28.71%

Με το κίνητρο της επιβίωσης

Με το κίνητρο της επιβίωσης

Καλησπέρα σε όλους! Από το σημερινό πρόγραμμα έχει προταθεί η νίκη της Καβασάκι στο -0.25 ασιατικό χάντικαπ. Το απόγευμα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και θα πάω στον αγώνα ΝτίμπαΑλ Ντάφρα.

Η Ντίμπα μετά το τέλος του α’ γύρου έδειχνε να είναι «καταδικασμένη» σε υποβιβασμό. Έχει καταβάλει όμως μεγάλη προσπάθεια για να αντιστρέψει την κατάσταση τρέχοντας αήττητο σερί επτά αγώνων έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα (4-3-0). Για να σώσει την κατηγορία θα χρειαστεί να χάσει η Αλ Μπαταέχ από την Αλ Αΐν και δική της νίκη. Ο επιθετικός Λάμπα της Αλ Αΐν χρειάζεται δύο γκολ για να φτάσει τα 28 και να πάρει το βραβείο του πρώτου σκόρερ και θεωρώ ότι δεν θα «χαριστεί».

Το παιχνίδι σου καλύτερο! Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Αλ Ντάφρα γυρόφερνε με τον υποβιβασμό τα τελευταία χρόνια και φέτος δικαίως τερμάτισε στην τελευταία θέση. Η άμυνα της «έμπαζε» από παντού σε κάθε παιχνίδι δεχόμενη μ.ο. πάνω από δύο γκολ. Το Σάββατο πάντως συνέτριψε 4-1 την Αλ Τζαζίρα παίρνοντας την πρώτη της νίκη μετά από 3,5 μήνες.

Θα πάω με το κίνητρο της επιβίωσης της Ντίμπα. Εκτιμώ ότι δεν θα «πετάξει» τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε τους τελευταίους μήνες και θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο άσος άνοιξε στο 1.30, έφτασε κοντά στο 1.60 χθες και πλέον βρίσκεται στο 1.52. Θα ποντάρω στο -1 ασιατικό χάντικαπ στο 1.82 που είναι αποδεκτό λόγω της εποχής.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι