Blogger: Δημήτρης Σιώρης

Ντέρμπι στα «χαρτιά»

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους! Θα ήταν κρίμα να μην περάσει χθες το σημείο της Σαμπάμπ Αλ Αχλί, καθώς έπεσε στο 1.50 από το 2.02 που προτάθηκε. Θα αφήσω τα Εμιράτα και θα πάω στη Β’ κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας με την Αλ Αχλί να υποδέχεται την Αλ Οχούντ.
Η Αλ Αχλί πάει «τρένο» τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν είναι μόνο οι νίκες που παίρνει, αλλά ότι παίζει και όμορφο ποδόσφαιρο. Μεσοβδόμαδα συνέχισε τη μεταγραφική ενίσχυση με την απόκτηση του Ουρουγουανού μέσου Μιλέσι, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην Αλ Χιλάλ.
Η Αλ Οχούντ δίνει τη δική της μάχη για να κερδίσει την άνοδο και τρέχει αήττητο σερί εφτά αγώνων (3-4-0). Στον α’ γύρο έκανε την έκπληξη κερδίζοντας 2-0 την αυριανή της αντίπαλο, όμως τότε τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Από το ρόστερ ξεχωρίζουν ο μεσοεπιθετικός Μέντες και ο φορ Μπαρί που έχει περάσει από τα δικά μας γήπεδα.
Βρήκα τον άσο στο 1.72 και εκτιμώ ότι παίζεται. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και «φανέλας». Θεωρώ ότι και στατιστικά πολύ δύσκολα θα σταθεί όρθια για δεύτερο μεταξύ τους ματς η Αλ Οχούντ. Για να ανεβάσω περισσότερο την απόδοση θα πάρω τη νίκη της Αλ Αχλί στο -0.75 ασιατικό χάντικαπ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.