Πιο έτοιμοι οι Γουόντερερς

Καλησπέρα σε όλους! Τα ματς των εθνικών ομάδων τελείωσαν, οι μπαταρίες γέμισαν και στην Ασία η σεζόν μπαίνει σε φουλ ρυθμούς με τη σέντρα στην Αυστραλία. Ένα από τα σημεία που έχω ξεχωρίσει από την πρώτη αγωνιστική είναι από τον αγώνα Σίδνεϊ Γουόντερερς – Ουέλινγκτον.
Οι Γουόντερερς πέρυσι τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας και έμειναν εκτός από τον α’ γύρο των πλέι οφ. Φέτος ξεκινούν για ακόμη μία φορά με αρκετά όνειρα και τον Μαρκ Ρουντάν στον πάγκο. Ξόδεψαν ξανά αρκετά χρήματα και ξεχωρίζουν οι μεταγραφές του Σουηδού επιθετικού Άντονσον και του Ολλανδού μέσου Χέντριξ.
Το Ουέλινγκτον διαχρονικά αποδυναμώνεται αισθητά μακριά από τη Νέα Ζηλανδία. Πέρα από αυτό αποχώρησαν ο πετυχημένος τεχνικός Ουφούκ Ταλάι και αρκετοί σημαντικοί παίκτες. Τα κενά δεν καλύφθηκαν επάξια και περιμένω να φανούν. Παραδόξως στα φιλικά προετοιμασίας είχε θετικά αποτελέσματα, εντούτοις στα δύο επίσημα ματς Κυπέλλου ζορίστηκε αρκετά και στους «16» έχασε 3-0 από τη Μέλμπουρν Σίτι.
Ο άσος στο 1.75 είναι «τίμιος» για πρεμιέρα. Οι Γουόντερερς συνήθως είναι αναξιόπιστοι μετά το «θαύμα» της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ το 2014. Έχουν όμως έδρα, ενθουσιασμό και σαφέστατα πιο ποιοτικό ρόστερ από το Ουέλινγκτον. Για να ανεβάσω την απόδοση θα ποντάρω στο -0.75 ασιατικό χάντικαπ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.