Καλησπέρα σε όλους! Το σημερινό πρόγραμμα στην Ασία δεν έχει πολλά πράγματα. Μόλις βγήκαν οι αποδόσεις όμως για τα παιχνίδια της Τετάρτης στην Κίνα και θα πάω στον αγώνα Γιατάι – Σάντονγκ.
Η πρωταθλήτρια Σάντονγκ δεν έχει ξεκινήσει καλά και είναι ήδη στο -4 από την πρωτοπόρο Γουχάν Θρι Τάουνς. Την Κυριακή κέρδισε 2-0 την Γκουανγκζού Σίτι και έφτασε τις δύο συνεχόμενες νίκες. Υπάρχουν κάποια σημαντικά προβλήματα απουσιών, όμως εκτιμώ ότι είναι σε θέση να τα καλύψει.
Η Γιατάι είναι από τις μεγάλες απογοητεύσεις του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην ένατη θέση με απολογισμό 2-5-1. Οι δύο νίκες που έχει πάρει είναι κόντρα στην ουραγό Γκουανγκζού Σίτι και στον α’ γύρο είχε χάσει 4-0 από τους πρωταθλητές. Το μόνο θετικό είναι ότι θα παραταχθεί χωρίς σημαντικά προβλήματα, εντούτοις δεν θυμίζει σε τίποτα την εξαιρετική ομάδα της προηγούμενης σεζόν.