ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* για νέα μέλη, εντελώς δωρεάν χωρίς κατάθεση!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1ο
  • ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ 2 ΔΩΡΑ* Βήμα 2ο
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ 3ο ΔΩΡΟ*! Βήμα 3ο
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-

Blogger: Δημήτρης Σιώρης

Δημήτρης Σιώρης
Bets
78
Open
1
Won
36
Lost
31
Push
9
Stakes
714
+ / -
21.64
Yield
3.03%

Στο 2.00 και ας είναι «τυράκι»

Στο 2.00 και ας είναι «τυράκι»

Πολύ καλημέρα σε όλους! Από το σημερινό πρόγραμμα είχα ξεχωρίσει τη νίκη της Γιατάι στην Κίνα, αλλά ο άσος «γκρεμίστηκε» στο 1.20 από το 1.53. Δεν υπάρχει κάτι άλλο και θα πάω από τώρα στον αγώνα της Κυριακής με την Κασίμα να υποδέχεται τη Σόναν.

Η Κασίμα συμπλήρωσε τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και άρχισε να χάνει ξανά την επαφή της με την κορυφή. Είναι όμως σε ανοδική πορεία μετά το άσχημο ξεκίνημα και αποτυπώνεται από το σερί 7-3-0 που τρέχει σε όλες τις διοργανώσεις. Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ξεκούρασε παίκτες στη χθεσινή νίκη του Κυπέλλου 3-0, κόντρα στη Χόντα.

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σόναν βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση έχοντας απολογισμό μία ισοπαλία και πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει μετά την πρεμιέρα και με εξαίρεση τον διεθνή φορ Ματσίνο δεν υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Βρίσκεται στην τελευταία μαζί με Γιοκοχάμα και Κασίβα και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή.

Προσωπικά δεν κοστολογώ τον άσο πάνω από 1.60, έστω και αν πρόκειται για το απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Η Κασίμα σαν ρόστερ είναι ένα επίπεδο πιο πάνω και η Σόναν έχει κακή εικόνα εδώ και αρκετούς μήνες. Παραδόξως ο άσος έχει φτάσει στο 2.00 και ίσως να μοιάζει με «τυράκι». Δεν γίνεται να τον αγνοήσω όμως σε αυτή την απόδοση και ας πιαστώ στη φάκα του Book.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι