Τελευταία ευκαιρία για Ουλσάν

Καλησπέρα σε όλους! Το Σαββατοκύριακο ήταν κάκιστο για την στήλη και δεν θυμάμαι να έχει γίνει χειρότερα διαλογή. Δεν βοηθάνε ούτε οι αποδόσεις για τα σημερινά και αυριανά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, όμως θα πάω με δύο γηπεδούχους.
Αρχικά, αύριο το μεσημέρι η Ουλσάν θα υποδεχθεί την Τζοχόρ από τη Μαλαισία. Οι πρωταθλητές Νότιας Κορέας έχουν θεωρητικά εξασφαλισμένο τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ στοχεύουν διαχρονικά στην κατάκτηση του τροπαίου και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα 1-0 από την Καβασάκι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και στην τελευταία διοργάνωση έφτασαν έως τους «16». Δεν νομίζω όμως ότι έχουν το ειδικό βάρος για να περάσουν ξανά τη φάση των ομίλων. Ο άσος στο -1 ασιατικό χάντικαπ στο 1.98 είναι πολύ οριακά αποδεκτός.
Λίγες ώρες αργότερα η ιστορική Παχτακόρ θα υποδεχθεί την Αχάλ από το Τουρκμενιστάν. Οι γηπεδούχοι στο Ουζμπεκιστάν παίζουν χωρίς αντίπαλο και βρίσκονται πολύ κοντά σε μία ακόμη κατάκτηση πρωταθλήματος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα είναι εντελώς αντίθετα. Μετά από δύο αγωνιστικές παραμένουν χωρίς βαθμό και περιμένω να ψάξουν αντίδραση μέσα στην Τασκένδη. Οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα κάνουν νέα υπέρβαση μετά τη νίκη κόντρα στην Αλ Φέιχα. Ο άσος στο -1 ασιατικό χάντικαπ και εδώ διπλασιάζει.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.