ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ένστικτο της επιβίωσης

Δημήτρης Σιώρης
Δημήτρης Σιώρης
27 Μαΐου 2023 - 12:02
27/05/2023 - 12:02

Καλησπέρα σε όλους! Η Χιροσίμα ήταν και πάλι εξαιρετική, αλλά παράλληλα αναποτελεσματική. Στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος κατέγραψε 43 τελικές και συνολικά σκόραρε δύο φορές. Στη Σαουδική Αραβία διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και θα πάω στον αγώνα Αλ ΜπατένΑλ Ανταλάχ.

Η Αλ Μπατέν υποβιβάστηκε και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική. Έκανε φιλότιμη προσπάθεια για να αντιστρέψει την κατάσταση έχοντας παίξει χωρίς μεταγραφές στο 1/3 του πρωταθλήματος, αλλά δεν ήταν αρκετό. Στο «σπίτι» της τρέχει σερί 5-1-0 και δεν υπάρχουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

Η Αλ Ανταλάχ ήταν από την αρχή το μεγάλο φαβορί για την τελευταία θέση. Οι διορθωτικές κινήσεις που έκανε στο ρόστερ τον Ιανουάριο βοήθησαν σημαντικά. Το απόγευμα της Τρίτης έκανε την υπέρβαση κερδίζοντας 2-0 την Αλ Χιλάλ και ορίζει αποκλειστικά τη «μοίρα» της στην κατηγορία, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Αλ Χαλέτζ.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
27/05
21:00
Αλ Μπατέν
- Αλ Ανταλάχ
2 10.00
2.08
2-2 -10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
27/05 - 21:00
Αλ Μπατέν
- Αλ Ανταλάχ
Πρόταση
2
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
2-2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
valuebet-icon_BH.svg
Σημείο Ημέρας 2
goalgoal-icon_BH.svg
Goal-Goal
over-icon_BH.svg
Over 1
betbuilder-icon_BH.svg
Bet Builder 1
paroli-icon_BH.svg
Παρολί 1
bomb-icon_BH.svg
Μπόμπες 1
asiatika-icon_BH.svg
Ασιατικά
eidika-icon_BH.svg
Ειδικά 2
isopalies-icon_BH.svg
Ισοπαλίες 2
diplh-icon_BH.svg
Διπλή Ευκαιρία
corner-icon_BH.svg
Κόρνερ
gg-icon_BH.svg
G/G ή Over 2,5 1
drawnobet-icon_BH.svg
Draw No Bet
akrives-icon_BH.svg
Ακριβές Σκορ
tennis-icon_BH.svg
Tένις 1
basketball-icon_BH.svg
Μπάσκετ 1
NBA-icon_BH.svg
NBA
systimata-icon_BH.svg
Συστήματα 1