Καλησπέρα σε όλους! Μόλις βγήκαν οι αποδόσεις για την πρώτη αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ Κίνας. Βάσει ρεπορτάζ εκτιμώ ότι βρίσκω αξία και θα πάω στον αγώνα της Κυριακής του Πάσχα με τη Σενζέν να υποδέχεται τη νεοφώτιστη Κινγκντάο.
Η Σενζέν αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα που δεν της επέτρεψαν να ενισχυθεί μεταγραφικά. Έχασε αρκετούς σημαντικούς γηγενείς και από τους ξένους στο ρόστερ έχουν απομείνει μόνοι οι επιθετικοί Αλεσαντρίνι και Ατσεαμπόνγκ. Στα μάτια μου είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να υποβιβαστεί.
Η Κινγκντάο επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από εννιά χρόνια περιπλάνησης σε Β’ και Γ’ εθνική. Προχώρησε σε αρκετές καλές προσθήκες ξένων για τη δυναμική της. Ο Κοσταρικανός φορ Μπράουν σκόραρε πέρυσι 13 φορές με τη φανέλα της Γουχάν και ο Βόσνιος μέσος Σάριτς έχει αγωνιστεί σε Σουγόν και Αλ Αχλί Τζέντα.