Καλησπέρα σας. Φούλαμ-Μπράιτον 3-1 την Πέμπτη, με το σκορ να είναι 1-1 μέχρι το 79’ όταν ο Ο’ Ράιλι έβαλε αυτογκόλ, για να έρθει και το γκολ του Ιβόμπι στο 87’ και να μας στερήσει τα 2-3 γκολ του 2.12.
Πάμε Σκωτία για την αναμέτρηση Σέλτικ-Χιμπέρνιαν. Ασταμάτητοι οι πρωταθλητές, αήττητοι στις εγχώριες διοργανώσεις κέρδισαν την Τετάρτη 1-0 εκτός έδρας την Αμπερντίν, αφήνοντας 7 βαθμούς πίσω τους «Ντονς». Αήττητη στα 13 τελευταία ματς σε Σκωτία και Ευρώπη η Σέλτικ, υποδέχεται την προτελευταία Χιμπέρνιαν, ούτε λόγος φυσικά για την απόδοση του άσου.
Θα πάμε σε σκόρερ και θα στραφούμε στον Κιούν (ξέρουμε, Κουν τον αναφέρουν οι Σκωτσέζοι και μερικοί Έλληνες, Κιούν είναι όμως παιδιά, όποιος ξέρει γερμανικά θα σας το επιβεβαιώσει). Η Σέλτικ έχει όντως βρει τον Γερμανό της φέτος, μέτρια η περσινή του σεζόν, βγάζει… μάτια όμως τη σεζόν που διανύουμ, όπως συχνά συμβαίνει με παίκτες που ο Ρότζερς βοηθά να βγάλουν το ταλέντο τους.
Σκοράρει και δημιουργεί κι έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων της Αγγλίας. Μετρά 11 γκολ φέτος, 5 στο πρωτάθλημα, 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 4 στο Λιγκ Καπ. Πέρασαν δυο ματς πρωταθλήματος χωρίς να σκοράρει, είχε πετύχει γκολ στα δυο προηγούμενα, καιρός να επιστρέψει στα γκολ. Το στυλ παιχνιδιού των «Χιμπς» του ταιριάζει, αρκεί να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Ρότζερς, μιας και υπάρχει αγώνας με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ την Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως και να έχει η απόδοση που τον συνοδεύει ως anytime scorer αξίζει και με το παραπάνω.