Ρεβάνς ένα μήνα μετά

Kαλησπέρα σας και καλή εβδομάδα. Η ΑΪΚ έκανε αυτό που περιμέναμε χθες, νίκησε με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια την Κάλμαρ, το 1-0 όμως δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες και μετά το γκολ του 45’. Η ουσία είναι ότι χάθηκε άδοξα το 2-3 γκολ του 1.97, παρόλα αυτά όμως ξεκινάμε την εβδομάδα μένοντας στη Σουηδία.
Το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει είναι από τη β’ κατηγορία της χώρας (Superettan) που επιστρέφει μετά από ένα μήνα διακοπής. Η Έργκριτε υποδέχεται την Εσκιλστούνα, με τις δύο ομάδες να έχουν δώσει το τελευταίο ματς πριν τη διακοπή μεταξύ τους, ένα 0-0 στην έδρα της Εσκιλστούνα.
Μια διακοπή που μόνο καλό μπορεί να έκανε στην Έργκριτε, αφού έκανε μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας 6 ματς χωρίς νίκη. Το καλό της ξεκίνημα είναι που την κράτησε ψηλά, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Εσκιλστούνα που έκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Μόλις 7 γκολ παθητικό η Εσκιλστούνα πήγε στη διακοπή με δύο σερί 0-0 (τρία στα 6 τελευταία παιχνίδια της, μόλις σε ένα από αυτά δέχτηκε γκολ), είναι στην 4η θέση, έχει αυτοπεποίθηση κι ενισχύθηκε μεταγραφικά.
Ο ρυθμός είναι ζητούμενο και για τις δύο ομάδες ένα μήνα μετά σε αυτή τη …ρεβάνς, εκτιμώντας ότι το παιχνίδι θα έχει γκολ αυτή τη φορά, αλλά η Εσκιλστούνα δεν θα το αφήσει να ανοίξει, το 2-3 γκολ στο 1.97 δείχνει καλή επιλογή.