ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* για νέα μέλη, εντελώς δωρεάν χωρίς κατάθεση!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1ο
  • ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ 2 ΔΩΡΑ* Βήμα 2ο
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ 3ο ΔΩΡΟ*! Βήμα 3ο
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-

Blogger: Νίκος Καπίρης

Νίκος Καπίρης
Bets
48
Open
0
Won
25
Lost
21
Push
2
Stakes
328
+ / -
14.3
Yield
4.36%

Με τα μπρέικ στον ημιτελικό

Με τα μπρέικ στον ημιτελικό

Ημιτελικός στη σκληρή επιφάνεια της Πράγας με τη Λίντα Νόσκοβα απέναντι στην Ταμάρα Κόρπατς. Σε ανοδική πορεία και οι δύο παίκτριες, με δεδομένη ωστόσο την αστάθεια στο σερβίς. Η Νόσκοβα απέκλεισε τις Κάλιεβα, Ράινα και Σμιέντλοβα και η Κόρπατς έκανε το 5/5. Ξεκίνησε από τα προκριματικά η Γερμανίδα και άφησε εκτός τις Μπαρτούνκοβα, Σάλκοβα, Τόμοβα, Βικμάιερ και Κορνέ. Αναμφίβολα είναι μια από τις καλύτερες εβδομάδες της καριέρας της. Στο Νο. 71 του κόσμου βρίσκεται η Νόσκοβα, ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Τσεχίας, ενώ η Κόρπατς στο Νο. 99. Μικρές οι διαφορές τους.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέχα είναι πιο ταλαντούχα, ενώ η Κόρπατς με τη σκληρή δουλειά της βελτιώνεται διαρκώς. Φυσικά το ασταθές σερβίς τους αποτελεί πρόβλημα και συνήθως οδηγεί σε αρκετά μπρέικ. Ειδικά για τις συγκεκριμένες παίκτριες που διαθέτουν ταυτόχρονα καλό αμυντικό παιχνίδι.

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι