Αμυντικά κενά στην Ιαπωνία

Καλά πήγε και χθες η στήλη με την Σουηδία να παίρνει τη νίκη έστω και δύσκολα με αντίπαλο τη Νότιο Κορέα, επικράτησε με 1-0 και πλέον ελπίζουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Τρία παιχνίδια έχει το πρόγραμμα σημερα, με το βλέμμα μας να στρέφεται προς την αναμέτρηση της Κολομβίας με την Ιαπωνία.
Θεωρητικά αυτό θα είναι το πιο εύκολο ματς στον όμιλο για την ομάδα της Κολομβίας και προφανώς αυτή είναι η ευκαιρία της ομάδας του Πέκερμαν να ξεκινήσει δυνατά στο τουρνουά, να χτίσει ένα καλό μομέντουμ για τη συνέχεια και παράλληλα να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς της. Η Κολομβία παραμένει αήττητη στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της και αξίζει να αναφερθεί το ότι έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα τρία από τα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Μόλις δύο ήττες μετράει στα 13 τελευταία ματς που έχει δώσει, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και φυσικά με τον φορμαρισμένο Φαλκάο στην κορυφή της επίθεσης, ελπίζει σε μία καλή παρουσία στο Μουντιάλ.
Μπορεί να τη βοηθήσει παράλληλα και η μετριότητα της Ιαπωνίας στο αμυντικό κομμάτι, άλλωστε οι Ασιάτες έχουν δεχθεί 13 τέρματα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, δέχονται γκολ με μεγάλη άνεση, την ώρα που και οι ίδιοι ωστόσο σκοράρουν με σχετικά καλό ρυθμό, άλλωστε έχουν βρει δίχτυα στα έξι από τα 8 τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις σε και ανεξαρτήτως έδρας. Γενικά είναι ασταθής ομάδα η Ιαπωνία και αυτό δεν αποκλείεται να βγει στο σημερινό ματς. Η Κολομβία έχει τα φόντα να πάρει τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, αλλά με δεδομένο ότι ο άσσος βρίσκεται σε χαμηλή τιμή και περιμένουμε ότι θα έχει γκολ αυτό το ματς, η επιλογή μας θα πάει στον άσσο μεν, αλλά σε συνδυασμό με over 1.5, στο 2.25.