[200FS] ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
Είσαι από κινητό; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

H… χαλαρή Σουηδία

Πάνος Κοτσιμπός
Πάνος Κοτσιμπός
03 Ιουλίου 2018 - 10:54
03/07/2018 - 10:54

Εστω και με μεγάλη δόση τύχης, η στήλη συνέχισε με επιτυχία, καθώς το Βέλγιο επικράτησε με 3-2 της Ιαπωνίας με ανατροπή και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε ο 1 και over 2.5 του συνδυαστικού που προτείναμε χθες. Συνεχίζεται το Μουντιάλ και σήμερα όμως με δύο ματσάρες και πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε.

Το βλέμμα ματς θα στραφεί στην αναμέτρηση της Σουηδίας με το Βέλγιο. Η τυπικά γηπεδούχος έχει καταφέρει να κάνει την μία υπέρβαση πίσω από την άλλη. Πρόκριση στα πλέι οφ αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ολλανδία. Πρόκριση από τα πλέι οφ στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εις βάρος της Ιταλίας. Δύο νίκες στα τρία ματς που έδωσε στον όμιλο και στο μοναδικό στο οποίο ηττήθηκε, έχασε με 2-1 από τη Γερμανία δεχόμενη το γκολ της ήττας στο 94ο λεπτό. Αυτά ήταν επίσης και τα μοναδικά δύο τέρματα που έχει δεχθεί μέχρι τώρα στο τουρνουά. Ηδη η αποστολή της θεωρείται και χαρακτηρίζεται πετυχημένη, ότι και να συμβεί σήμερα. Αυτό και μόνο θα την κάνει να παίξει το παιχνίδι της χωρίς άγχος. Φυσικά αυτό λέει φουλ άμυνα και από εκεί και πέρα μπροστά, ότι… βρέξει ας κατεβάσει, άλλωστε δεν της λείπουν οι ποιοτικοί παίκτες.

Αν έχει τις πιθανότητες να προκριθεί; Σαφώς και τις έχει, ακόμα και αν η Ελβετία είναι θεωρητικά καλύτερη και με πιο γεμάτο ρόστερ. Βέβαια θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις απώλειες των Ελβετών στην άμυνα, καθώς θα απουσιάσουν οι Λιχτστάινερ και Σαρ, με αποτέλεσμα στα μετόπισθεν να βρεθεί πιθανότατα ο Τζουρού. Και όπως και να το κάνουμε, αυτό δεν είναι το καλύτερο δυνατό νέο για τους Ελβετούς. Πρώτη επιλογή μας θα είναι ο άσσος με κάλυψη στο dnb, μιας και δίνεται ήδη υψηλά ο άσσος από μόνος του (3.05), οπότε με το dnb πέφτουμε στο 2.00, αλλά καλύπτουμε και τα νώτα μας. Και ως δεύτερη επιλογή, η πρόκριση της Σουηδίας, η οποία προσφέρεται στο 2.00 και εκείνη.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
03/07
17:00
Σουηδία
- Ελβετία
1 dnb 15.00
2.00
1-0 +15.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
WON
03/07 - 17:00
Σουηδία
- Ελβετία
Πρόταση
1 dnb
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
15.00
1-0
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
valuebet-icon_BH.svg
Σημείο Ημέρας 1
goalgoal-icon_BH.svg
Goal-Goal
over-icon_BH.svg
Over
betbuilder-icon_BH.svg
Bet Builder 1
paroli-icon_BH.svg
Παρολί 1
bomb-icon_BH.svg
Μπόμπες
asiatika-icon_BH.svg
Ασιατικά
eidika-icon_BH.svg
Ειδικά
isopalies-icon_BH.svg
Ισοπαλίες
diplh-icon_BH.svg
Διπλή Ευκαιρία
corner-icon_BH.svg
Κόρνερ
gg-icon_BH.svg
G/G ή Over 2,5 1
drawnobet-icon_BH.svg
Draw No Bet
akrives-icon_BH.svg
Ακριβές Σκορ
tennis-icon_BH.svg
Tένις 1
basketball-icon_BH.svg
Μπάσκετ 1
NBA-icon_BH.svg
NBA 1
systimata-icon_BH.svg
Συστήματα 1