ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ!
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-

Blogger: Πάνος Κοτσιμπός

Πάνος Κοτσιμπός
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

Ημέρα για Τσάμπιονσ….ιπ!

Ημέρα για Τσάμπιονσ….ιπ!

Μας την έκαναν εχθές η Μπέρνλι με τη Νιούκαστλ, με τη φιλοξενούμενη να παίρνει από νωρίς κεφάλι στο σκορ με 2-0, μείωσε μεν η Μπέρνλι στο 40’, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε η ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους.

Δεν θα ασχοληθούμε με Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, με το βλέμμα μας να στρέφεται στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, εκεί όπου η Χαλ υποδέχεται την πρωτοπόρο και άκρως φορμαρισμένη Νόριτς. Η γηπεδούχος δεν μπόρεσε να σταθεί επάξια στο ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ εντός έδρας, από την οποία έχασε με 2-0 εύκολα, σε ένα ματς στο οποίο δέχθηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια. Μετράει 3 νίκες στα 15 πρόσφατα παιχνίδια της.

Πάμε και στην Νόριτς, εκεί όπου η τα «καναρίνια» μετράνε τρεις νίκες στη σειρά, επικράτησε με τρομερή ευκολία εκτός έδρας της Σουόνσι με το άκρως επιβλητικό 4-1! Εχει τρομερή ψυχολογία, μετράει 6 σερί νίκες στην Τσάμπιονσιπ και επίσης έχει 11 νίκες στα 13 τελευταία ματς, αλλά και το μομέντουμ για να πάρει το διπλό και να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Το διπλό βρίσκεται στο αξιοπρεπέστατο 2.20.

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι