Blogger: Σταμάτης Μουρελής

Κλείνει με νίκη η Γαλλία

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ο Ολυμπιακός μας δικαίωσε μιας και ανέτρεψε το άσχημο πρώτο μέρος και έβγαλε το διπλό και το over.
Σήμερα δεν υπάρχουν αγώνες, οπότε θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση της Κυριακής η οποία νομίζω πως αξίζει να… σημειωθεί από σήμερα. Η Γαλλία μέσα από την άμυνα της και το ταλέντο της πήρε μία εύκολη νίκη μέσα στην Τσεχία και υποδέχεται την Λιθουανία για την 1η θέση του ομίλου. Οι Γάλλοι δείχνουν ασταμάτητοι με ηγέτη τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, ο οποίος ήταν και στην Τσεχία ο κορυφαίος των «τρικολόρ».
Η Γαλλία είχε διαλύσει τη Λιθουανία εκτός έδρας στον πρώτο γύρο με 90-65 και ουσιαστικά θέλει μόνο νίκη για την 1η θέση, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες με ρεκόρ 9-2.
Η Λιθουανία παίζει πιο γρήγορο μπάσκετ, έχει ταλέντο στην επίθεση και δεν θα παίξει… ξύλο όπως η Τσεχία που προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά το σκορ. Αυτό μας οδηγεί στην επιλογή του άσου με το over 149.5 πόντων, με την Γαλλία να πετυχαίνει 82.1 πόντους, ενώ η Λιθουανία σκοράρει 78.1 πόντους ανά αγώνα.