Ομάδα που κερδίζει δεν… αλλάζει

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ο Χόλις-Τζέφερσον μας δικαίωσε πανηγυρικά και έτσι κάναμε το «2 στα 2», οπότε πάμε για να τριτώσει το… καλό.
Έχω την λογική στο στοίχημα πως ομάδα που κερδίζει δεν… αλλάζει, που σημαίνει πως αν μας πληρώνει μία ομάδα τότε την ακολουθούμε μέχρι να μην συμφέρει να την ποντάρουμε ή μέχρι να χάσει.
Κάτι τέτοιο ισχύει με την Λιθουανία η οποία μας έχει πληρώσει ήδη δύο φορές και αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο στον «τελικό» του ομίλου μιας και ο νικητής θα πάρει την 1η θέση και θα έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση στην οχτάδα, αφού θα μπει με την νίκη στην επόμενη φάση των ομίλων.
Η Λιθουανία έδειξε πως διαθέτει πλήρης ρόστερ, με παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά και να πάρουν την ομάδα στις… πλάτες τους. ΟΚ το Μαυροβούνιο επίσης έδειξε πως έχει μία καλή ομάδα με μπροστάρη τον ΝΒΑέρ Βούτσεβιτς αλλά νομίζω πως δεν μπορεί να κοντράρει τους Λιθουανούς.
Πάμε με το διπλό και το χάντικαπ των -5.5 πόντων, μιας και λογικά μπορεί να έρθει μία εύκολη νίκη.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια η Γερμανία πιστεύω θα κερδίσει εύκολα τη Φινλανδία οπότε άσος με -10,5 πόντους, ενώ μου αρέσει και ο άσος της Ανγκόλα που κυνηγάει πρόκριση έστω και με λίγες πιθανότητες, με +11.5 πόντους κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία.