Πληρώνει καλά ο Γιόβιτς

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. ο Καμπόκλο μας δικαίωσε έστω και με… κόπο ώστε να κλείσουμε την πρώτη φάση του Παγκοσμίου με ένα εξαιρετικό ποσοστό αφού είχαμε στις προτάσεις μας 5/6.
Χθες προτιμήσαμε να… ξεκουραστούμε αν και υπήρχαν ευκαιρίες στους αγώνες κατάταξης 17-32, ώστε να μπούμε δυνατά στην δεύτερη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου όπου κρίνεται η πρόκριση στην οχτάδα. Από όλους τους ομίλους φυσικά οι ομάδες που είναι στο 3-0 είναι τα φαβορί για να προκριθούν αν και δεν αποκλείονται και ορισμένες εκπλήξεις.
Εμείς θα μπούμε αρκετά νωρίς στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης και στον πρώτο αγώνα της ημέρας που είναι αυτός ανάμεσα στην Σερβία και την Ιταλία. Οι «πλάβι» με νίκη ουσιαστικά προκρίνονται στους «8» του Παγκοσμίου και θα έχουν ως στόχο την πρωτιά, οι «ατζούρι» με νίκη θα συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση.
Θα ασχοληθώ με έναν παίκτη που για πολλούς είναι μέσα στις «αποκαλύψεις» του Παγκοσμίου. Ο λόγος για τον Νίκολα Γιόβιτς, με τον 20χρονο να αγωνίζεται στους Μαϊάμι Χιτ και να έχει ρόλο βασικού στην Σερβία.
Στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου είχε 17 πόντους μέσο όρο, με 2.7/4 τρίποντα, 2.7 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής. Απέναντι στους σχετικά… αργούς Ιταλούς θα έχει πλεονέκτημα και το line του σχετικά με τα νούμερα του είναι αρκετά χαμηλό μιας και το βρίσκουμε στο Οver 12,5 πόντους ενώ πληρώνει καλά με την απόδοση στο 2.20.
Οπότε είναι μία καλή επιλογή, είχε 25 πόντους κόντρα στο Νότιο Σουδάν, 17 με το Πουέρτο Ρίκο και 9 με την Κίνα στην πρεμιέρα που ήταν και το πιο αδιάφορο παιχνίδι των Σέρβων.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια μου αρέσει το Οver 165,5 πόντων στο Γερμανία – Γεωργία αλλά και το Οver 14,5 πόντους του Καμπόκλο στο Καναδάς – Βραζιλία με απόδοση στο 2.05.