Blogger: Σταμάτης Μουρελής

Το «3 στα 3» της Προμετέι

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Η Μακάμπι έκανε περίπατο και έτσι Μπάλντγουιν και Σενγκέλια δεν μας δικαίωσαν έστω και για… λίγο.
Σήμερα έχει γεμάτο πρόγραμμα με αγώνες σε Euroleague και Eurocup, όπου η επιλογή μας θα είναι μία ομάδα η οποία μας έχει… πληρώσει ήδη δύο φορές. Ο λόγος φυσικά για την Προμετέι η οποία υποδέχεται την Βενέτσια και με νίκη εξασφαλίζει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
Οι Ουκρανοί, που έχουν ως έδρα την Ρίγα της Λετονίας, συνεχίζουν το εκπληκτικό σερί τους μιας και 3,5 μήνες αγνοούν την ήττα. Εντός έδρας έχουν 7-1 ρεκόρ με 93.3 πόντους στην επίθεση και 81.9 στην άμυνα. Οι Ιταλοί από την πλευρά τους εκτός έδρας έχουν 3-5 με 82.1 πόντους στην επίθεση και 79.3 στην άμυνα.
Θα επιλέξουμε την νίκη της Προμετέι με χάντικαπ -2.5 πόντων το οποίο είναι εφικτό και θα το συνδυάσουμε με το over 159.5 πόντων το οποίο με βάση τους αριθμούς επίσης είναι πιθανό. Ένας συνδυασμός ο οποίος μας προσφέρει μία απόδοση στο 2.30, αρκετά ικανοποιητική.
Από τα υπόλοιπα στο Ρεάλ-Φενέρμπαχτσε το συνδυαστικό 1 (-3.5) & over 159.5 πόντων σε απόδοση 2.30 είναι επίσης καλή επιλογή.