Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Σαββατοκύριακο Euroleague όπου Παναθηναϊκός και Ρεάλ θα παίξουν στον τελικό, με την επιλογή μας να μην επιβεβαιώνεται αφού Ναν και Σλούκας δεν ήταν σε καλή μέρα.
Σήμερα έχουμε Γαλλία και Ισπανία, όπου ειδικά στην ACB έχουμε «τελικό» ανάμεσα σε Βαλένθια και Μούρθια. Οι «νυχτερίδες» με την... πλάτη στον τοίχο πήγαν και έκαναν το «μπρέικ», ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1 και έδειξαν πως μπορούν να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Μούρθια έχασε την μεγάλη της ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στα ημιτελικά των πλέι οφ στην Λίγκα, μιας και έκανε μέτρια εμφάνιση και κυρίως ήταν άστοχη.
Τώρα πάμε σε τρίτο παιχνίδι, το μοναδικό ζευγάρι στην Ισπανία που πάει σε Game 3, όπου σαφέστατα η έδρα έχει προβάδισμα. Αλλά η Μούρθια έχει εμπειρία από «μπρέικ» το έκανε ήδη στον πρώτο αγώνα και μπορεί να το επαναλάβει και σήμερα.
Η Βαλένθια έχει θέματα αγωνιστικά με παίκτες που δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν ως το τέλος στον δεύτερο αγώνα, αλλά αυτό που μας οδηγεί στην επιλογή της Μούρθια είναι η απόδοση που φτάνει κοντά στον τριπλασιασμό. Μιλάμε για ομάδες που είχαν το ίδιο ρεκόρ και για μία Μούρθια που μετράει ήδη ένα «μπρέικ» στην σειρά. Οπότε ρισκάρουμε στο διπλό της Μούρθια.