Βγάζουν over οι Νορβηγοί

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Η Πολωνία μπήκε δυνατά, αλλά ο αγώνας… στράβωσε με την αποβολή που είχε στο πρώτο μισάωρο. Έτσι ήταν προσεκτική στο τέλος και απλά κέρδισε με 2-0 τη Μάλτα.
Πάμε στα σημερινά παιχνίδια του Euro U19 όπου υπάρχουν ευκαιρίες, κυρίως στον αγώνα της Νορβηγίας με την Ισλανδία. Χρονικά πρώτα η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Ισπανία, ένα παιχνίδι όπου λογικά οι διεθνείς μας θα κυνηγήσουν τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση άρα θα ανοιχτούν και μπορεί να έρθει το over 2.5 μαζί με το G-G.
Η βασική μας επιλογή θα έρθει από τον αγώνα της Νορβηγίας με την Ισλανδία, με τους Σκανδιναβούς να θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά, μετά το 5-4 επί της Ελλάδος.
Η Νορβηγία είναι ομάδα που σκοράρει, στα προκριματικά πέτυχε 19 γκολ κάτι που σημαίνει 3.17 τέρματα ανά αγώνα, ενώ δέχονταν 1 γκολ ανά παιχνίδι. Η Ισλανδία ήταν… σφικτή μιας και είχε 1.67 γκολ ανά αγώνα στην επίθεση και 0.84 στην άμυνα. Βέβαια απέναντι στην Ισπανία στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 2-1.
Η λογική λοιπόν με βάση τα προκριματικά αλλά και τα δύο παιχνίδια στη διοργάνωση μας οδηγεί στο over 2.5 το οποίο πιθανότατα θα έχει πτωτική πορεία όσο πλησιάζει η ώρα της σέντρας, οπότε είναι μία καλή επιλογή.