ΔΩΡΟ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ x3🎁

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοναδική Προσφορά* για νέα μέλη σε Στοίχημα & Live Casino!
  • Κατάθεση για 30 δώρα* ΒΗΜΑ 1 ⤴
  • Ταυτοποίηση ΒΗΜΑ 2 ⤴
  • Extra 200 δώρα* για σενα ΒΗΜΑ 3 ⤴
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-

Blogger: Θωμάς Δούκας

Θωμάς Δούκας
Bets
1
Open
0
Won
0
Lost
1
Push
0
Stakes
20
+ / -
-20
Yield
-100%

Κινούν τα νήματα οι γηπεδούχοι

Κινούν τα νήματα οι γηπεδούχοι

Δύο αναμετρήσεις έχω σταμπάρει από τη σημερινή μέρα, αμφότερες από τον 4ο όμιλο. Πρώτη στάση στο Γερεβάν της Αρμενίας και εν συνεχεία στη Σαμψούντα της Τουρκίας.

Η Αρμενία εξέπληξε με την παρουσία της στο Κάρντιφ, πέτυχε σπουδαία νίκη 4-2, δείχνοντας πως είναι σε θέση να δημιουργήσει κάτι καλό στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είναι εμφανές πως με τον Πετρακόφ στον πάγκο της έχει αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται, ενώ συμβολή σ’ αυτό έχουν τρεις παίκτες που πρόσφατα έχουν πάρει την υπηκοότητα. Πρόκειται για τους επιθετικούς Γκράντ-Λέον Ράνος (γεννημένος στο Γκέρντεν της Γερμανίας), Νορμπέρτο Μπριάσκο (από το Μπουένος Άιρες) και τον επιτελικό μέσο Λούκας Σελαραγιάν (από την Κόρδοβα). Οι τρεις αυτοί δίνουν το κάτι διαφορετικό στην ομάδα και εξ ου και τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων μηνών. Με νίκη σήμερα, βγάζει ουσιαστικά νοκ άουτ την Λετονίας (0-0-2 έως τώρα), ενώ θα προσπεράσει και την Κροατία (παρότι θα έχει λιγότερο ματς). Άλλωστε δεν θέλει να ρίξει στον κάδο των σκουπιδιών την τεράστια επιτυχία στην Ουαλία. Παίζουμε τον άσο κόντρα σε μία ομάδα που δεν λέει και πολλά, κι ας πέτυχε δύο γκολ με την Τουρκία.

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τουρκία είδε και έπαθε να κερδίσει στη Ρίγα (3-2, ισοφαρίστηκε στο 94’, σκόραρε στην επόμενη φάση), ωστόσο η δουλειά έγινε και με 2-0-1 έως τώρα, είναι οδηγός στο γκρουπ. Τώρα αντιμετωπίζει την Ουαλία στη Σαμψούντα (στο γήπεδο της ομάδας που κέρδισε την άνοδο πρόσφατα στα μεγάλα σαλόνια του εγχώριου πρωταθλήματος) και θα προσπαθήσει να φτάσει στο «2 στα 2», ώστε να πάει στα «χειμερινά παράθυρα» με το κεφάλι ψηλά. Ναι μεν δεν έχει τον φορ που θα τρομάξει μπροστά (τραυματίες οι Τοσούν, Ουνάλ – παίζει ο πιο άπειρος Ναγίρ), αλλά διαθέτει μεσοεπιθετικούς που κάνουν φοβερή δουλειά (Ακτούρκογλου, Ουντέρ, Γκιουλέρ, Αλπέρ Μπαρίς Γιλμάζ). Χωρίς τον βασικό της φορ (Μουρ) η Ουαλία, λογικό να πάει το ματς στη δύναμη και να ψάξει κάτι στις αντεπιθέσεις. Παίζουμε άσο σε νορμάλ απόδοση.

Οι προτάσεις του Θωμά Δούκα στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι