PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: US Lover

US Lover
Bets
1
Open
0
Won
0
Lost
1
Push
0
Stakes
10
+ / -
-10
Yield
-100%

Κατεβαίνουν τα Κομάντα…

Κατεβαίνουν τα Κομάντα…

Καλά ξεκίνησε το ΣΚ με 2/3 στο κολεγιακό ποδόσφαιρο. Η 11η εβδομάδα της σεζόν του NFL 2022 συνεχίζεται την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Αρχικά, θα εξετάσουμε πιο προσεκτικά την αναμέτρηση των Houston Texans και των Washington Commanders με έναρξη στις 20:00.

Οι Κομάντερς έκαναν την έκπληξη απέναντι τους Eagles με μια νίκη εκτός έδρας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Οι Τέξανς έχασαν από τους Τζάιαντς την περασμένη εβδομάδα μέσα στη Νέα Υόρκη. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν το 2018 σε ένα παιχνίδι που κέρδισαν οι Τέξανς με 23-21.

Οι Κομάντερς της Ουάσιγκτον έχουν ανακάμψει πλήρως από το κακό ξεκίνημα 1-4. Έχουν ανέβει πίσω στο 0,500 με 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια τους. Οι Houston Texans αναζητούν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους για τη σεζόν. Ήρθαν ισόπαλοι 20-20 εναντίον των Colts στο πρώτο τους παιχνίδι και η μοναδική τους νίκη σημειώθηκε κόντρα στο Τζάκσονβιλ τον περασμένο μήνα.

Σε πορείες αντίθετες οι δύο ομάδες. Η βελτιωμένη άμυνα των Κομάντερς ήταν ο βασικός παράγοντας στις νίκες τους. Περιόρισαν τους ισχυρούς Eagles σε μόλις 265 συνολικά γιάρδες την περασμένη εβδομάδα, κάτι που δεν είναι εύκολο έργο. Η άμυνα πάσας κατατάσσεται στην 15η θέση ενώ η άμυνα απέναντι στο rush είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, ούσα 12η.

Ο Star DE Chase Young παραμένει εκτός δράσης, αλλά λογικά θα μπορούσε να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα. Η Ουάσιγκτον σημειώνει κατά μέσο όρο 19,1 πόντους, κατέχοντας την 24η θέση. Επιτρέπουν κατά μέσο όρο 21,3 βαθμούς, καλό για την 15η θέση στο πρωτάθλημα. Για τους Τέξανς, σημαντική ίσως αποδειχθεί η πιθανή απουσία του CB Stingley Jr. 

Οι Τεξανοί έχουν χάσει τέσσερα σερί και στο πίσω μέρος του μυαλού τους μπορεί να έχουν το tanking για καλύτερη θέση στο ντραφτ. Επιπλέον, το Χιούστον είναι χωρίς νίκη στην έδρα του και “χάνει” σε επίθεση και άμυνα. Η επίθεση αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καταγράφοντας 20 ή λιγότερους πόντους σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και η κορυφαία δύναμη των Commanders στην πρόσφατη σειρά των νικών ήταν η άμυνα. Το rush παιχνίδι των Texans είναι σταθερό με επικεφαλής τον ρούκι Dameon Pierce, αλλά δεν θα έχει μεγάλη επιτυχία ενάντια σε μια καλή rush άμυνα όπως αυτή των Commanders.

Οι προτάσεις του US Lover στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι