COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: US Lover

US Lover
Bets
1
Open
0
Won
0
Lost
1
Push
0
Stakes
10
+ / -
-10
Yield
-100%

Καλεσμένοι στο πάρτυ των Orioles !

Καλεσμένοι στο πάρτυ των Orioles !

Δύο νεανικές ομάδες πρόκειται να συγκρουστούν στο Charm City αυτό το Σαββατοκύριακο, με τους Pittsburgh Pirates (21-17) να επισκέπτονται τους Baltimore Orioles (24-13) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η περσινή σειρά πήγε στους Orioles, αλλά το Πίτσμπουργκ φαίνεται πολύ διαφορετικό αυτές τις μέρες. Και οι δύο ομάδες προσπαθούν να μπουν στα πλέι οφ φέτος, οπότε αυτή η σειρά αποτελεί ένα ωραίο τεστ στις αρχές της σεζόν.

Το Πίτσμπουργκ έχει μια ωραία χρονιά ανέλπιστα, αλλά η Βαλτιμόρη έχει ακόμα καλύτερη σεζόν μέχρι στιγμής. Το Πίτσμπουργκ δυσκολεύεται επίσης αυτή τη στιγμή, τόσο με το σκοράρισμα όσο και με τον τομέα του run prevention. Είναι ακόμα η πρώτη ομάδα στο NL Central, αλλά το Πίτσμπουργκ έχει επιμέρους ρεκόρ 1-9 στα τελευταία 10 παιχνίδια του.

Για τους Πειρατές θα ξεκινήσει ο Oviedo. Στις τελευταίες δύο εκκινήσεις του σε 7,1 innings επέτρεψε 14 runs. Οι Orioles θα ξεκινήσουν στο “βουνό” τον Bradish ο οποίος δεν έχει παίξει ιδιαίτερα καλά τελευταία. Έχει επιτρέψει τουλάχιστον 3 runs στις τελευταίες 2 εκκινήσεις του ενώ συνολικά στη σεζόν έχει ERA 5.95 και WHIP 1.729.

Εάν οι Πειρατές δεν καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τον αρχικό πίτσερ της Βαλτιμόρης, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι αλλά σε όλα τα παιχνίδια της σειράς, θα δυσκολευτούν για να κερδίσουν έστω και ένα παιχνίδι. Και οι δύο βασικοί σε αυτό το παιχνίδι δεν έχουν αγωνιστεί αποτελεσματικά τον τελευταίο καιρό.

Η επίθεση της Βαλτιμόρης είναι πιο αξιόπιστη και θα εκμεταλλευτούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αντίστοιχη του Πίτσμπουργκ. Και τα δύο bullpens είναι καλά, αλλά οι relievers των Orioles είναι σαφώς καλύτεροι. Με τους γηπεδούχους για την κάλυψη του χάντικαπ. 

Οι St Louis Cardinals (13-25, 5th NL Central) επισκέπτονται το Fenway Park της Βοστώνης τα ξημερώματα της Παρασκευής για να παίξουν το πρώτο παιχνίδι της σειράς τριών αγώνων εναντίον των Boston Red Sox (22-16, 3rd AL East).

Το St Louis ηττήθηκε από τους Chicago Cubs με 10-4 την Τετάρτη. Η Βοστώνη νίκησε τους Atlanta Braves με 5-2 την Τετάρτη. Το Σεντ Λούις θα παίξει χωρίς τρεις pitchers καθώς και χωρίς τον Τάιλερ Ο’ Νιλ. Η Βοστώνη θα παίξει χωρίς έξι pitchers καθώς και χωρίς τους Christian Arroyo, Yu Chang, Adam Duvall, Adallberto Mondesi και Trevor Story.

Αποτελεί ερωτηματικό η κατάσταση και των 2 βασικών pitchers. Ο Adam Wainwright στην επιστροφή του από την injury list, επέτρεψε 8 hits and 4 runs σε 5 innings συμμετοχής, στην ήττα από τους Detroit Tigers το περασμένο Saturday. Ο starter της Βοστώνης James Paxton, έχει μόλις μία εμφάνιση καθώς τραυματίστηκε και επιστρέφει σήμερα τα ξημερώματα. Η κατάσταση των βασικών pitchers καθώς και οι πολλαπλοί τραυματισμοί που αντιμετωπίζουν και οι 2 ομάδες μας ωθούν να επιλέξουμε το Under 10.5.

Οι προτάσεις του US Lover στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι