Μια και έξω…

Μετά την απίστευτη νίκη επί του Βιρτζίνια το Φέρμαν θα αγωνιστεί απέναντι στο Σαν Ντιέγκο Στέιτ. Δεν είμαι σίγουρος ότι το Φέρμαν είναι ικανό να κάνει άλλη μια έκπληξη, αλλά οι Πάλαντινς θα πρέπει να είναι σε θέση να κρατηθούν κοντά στο σκορ απέναντι στους Άζτεκς, αν συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά κοντά στο καλάθι και να παίζουν επιθετική άμυνα.
Το Σαν Ντιέγκο Στέιτ είναι μια από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες στη χώρα, αλλά δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο επιθετικό προσανατολισμό και αγωνίζεται δυναμικά κυρίως στον τομέα των ριμπάουντ. Το Φέρμαν κατάφερε να επιβραδύνει τον ρυθμό απέναντι στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια και θα πρέπει να μπορέσει να κάνει το ίδιο και απέναντι στους Άζτεκς. Το Φέρμαν όλη τη χρονιά έχει καλά ποσοστά στα σουτ και εναντίον της άμυνας των Άζτεκς θα μπορέσει να κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον και να μείνει κοντά στο σκορ ως το τέλος του αγώνα.
Το Σινσινάτι έχει κατά μέσο όρο 76,7 πόντους ανά παιχνίδι. Σκόραραν 81 πόντους στο τελευταίο τους παιχνίδι, ευστοχώντας στο 46% των σουτ τους και στο 31,6% των τρίποντων τους. Ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους ηγήθηκε των Bearcats με 21 πόντους, έξι ριμπάουντ και επτά ασίστ. Ο Landers Nolley II ακολούθησε με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Jeremiah Davenport πρόσθεσε 12 πόντους και τρία ριμπάουντ.
Το Σινσινάτι έχει παίξει καλά αμυντικά, επιτρέποντας 69,7 πόντους ανά παιχνίδι. Επέτρεψαν 72 πόντους στο τελευταίο τους παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουν καλύτερα αν θέλουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι μιας και το Χόφστρα έχει κερδίσει 13 από τα 14 τελευταία παιχνίδια του. Σε ένα παιχνίδι χαμηλού σκορ και ρυθμού θα πάμε με την ομάδα που ξέρει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια.