ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* για νέα μέλη!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ-ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ
  • 55 ΕΠΑΘΛΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Το Betsson Foundation και «O Άλλος Άνθρωπος» μαγείρεψαν μαζί στην Πλατεία Αριστοτέλους! (19/12)

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» με την υποστήριξη της Betsson  και του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας Betsson Foundation, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου μαγείρεψαν και μοίρασαν 150 μερίδες φαγητού.

Όπως και οι ίδιοι τονίζουν, η συγκεκριμένη δράση ξεπερνά την έννοια «συσσίτιο» καθώς πρόκειται για γεύματα αγάπης και για αυτό το λόγο όταν μαγειρεύουν, τρώνε όλοι μαζί.

Το μαγείρεμα ξεκίνησε από νωρίς με χαμόγελο και ο κόσμος που περνούσε από την Πλατεία Αριστοτέλους ανταποκρίθηκε θετικά όταν μάθαινε τον σκοπό της συγκέντρωσης, ενώ υπήρχαν αρκετοί που γνώριζαν ήδη τη δράση της κοινωνικής κουζίνας.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς προσέφεραν στο κουτί οικονομικής ενίσχυσης του οργανισμού, προκειμένου «Ο Άλλος Άνθρωπος» να συνεχίσει να μοιράζει χαμόγελα στους συνανθρώπους μας.

Ο «Άλλος Άνθρωπος» βρίσκεται διαρκώς όπου υπάρχει ανάγκη προσφέροντας αλληλεγγύη χωρίς καμία απολύτως διάκριση εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια! «Μόνο ο άνθρωπος για τον συνάνθρωπό του», τονίζει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο ιδρυτής αυτής της ιδέας, για να συνεχίσει λέγοντας «ο Άλλος Άνθρωπος είμαι εγώ, είσαι εσύ, είμαστε όλοι μας!».

Το Betsson Foundation θα εξακολουθεί να στηρίζει τις δράσεις του οργανισμού «Ο Άλλος Άνθρωπος» και εάν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέρος των δράσεών του, μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Βαθμ. Χρηστών
6.3/10
Βαθμολόγησε
(168 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι