13
text-of-logo

Αποδόσεις σε πτώση

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Το στοίχημα ουσιαστικά είναι αριθμοί και με αυτούς τους αριθμούς κάνεις παιχνίδι. Όπου αριθμοί κάλλιστα μπορείς να βάλεις τις αποδόσεις. Είναι που καθορίζουν εν τέλει πότε ένα στοίχημα έχει αξία και πότε όχι. Οι αποδόσεις όπως και όλοι οι αριθμοί έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και επειδή η αξία στο στοίχημα βρίσκεται στην απόδοση, ο σωστός παίχτης οφείλει πριν ποντάρει σε ένα σημείο να έχει κάνει μια μελέτη πάνω στις “συμπεριφορά” τουςΑν έχουμε αποδόσεις σε πτώση, ή αν αυτές έχουν ανοδική πορεία.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.gr, θα μπορέσεις να διαβάσεις…


 

➤ Για ποιο λόγο έχουμε πτώση αποδόσεων στο στοίχημα

➤ Γιατί η πτώση αποδόσεων είναι ένα χρήσιμο “εργαλείο” στα χέρια του παίχτη


Πτώση αποδόσεων Στοίχημα – Γιατί υπάρχει;

Οι στοιχηματικές βγάζουν αποδόσεις με βάση τη γκανιότα τους (διαβάστε εδώ αναλυτικά 👉πως υπολογίζονται οι αποδόσεις στο στοίχημα) και πάνω σε αυτές τις αποδόσεις οι παίχτες καλούνται να ποντάρουν. Ωστόσο πολλές φορές οι αποδόσεις έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολύ απλούς λόγους αλλά και σε κάποιους πιο.. σύνθετους. Τους λόγους αυτούς αναλύουμε παρακάτω.

➠ Τζίρος

Ο πιο απλός λόγος και ο πιο συνηθισμένος κατά την γνώμη μου είναι να έχει δεχτεί ένα συγκεκριμένο σημείο μεγάλο τζιράρισμα και έτσι η στοιχηματική για να προστατευτεί να ρίχνει χαμηλά την απόδοση σε αυτό το σημείο, αυξάνοντας παράλληλα τις αποδόσεις στα υπόλοιπα σημεία. Αυτό μπορεί με τη σειρά του να συμβαίνει είτε γιατί υπάρχει μονόπλευρό κίνητρο (πχ τελευταίες αγωνιστικές) είτε γιατί υπάρχουν απουσίες της τελευταίας στίμης είτε γιατί πολύ απλά οι παίχτες θεωρούν ότι η απόδοση είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι έπρεπε να είναι.

➠ Λάθος απόδοση

Είναι κάποιες πλατφόρμες που βγάζουν πρώτες τις αποδόσεις ορίζοντας ουσιαστικά και την πορεία που θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες και πολλές φορές ειδικά σε μικρότερα και όχι τόσο γνωστά πρωταθλήματα βγαίνουν με λανθασμένη απόδοση. Αυτό έχει ως συνέπεια να ακολουθήσουν το «λάθος» και οι μικρότερες και ως εκ τούτου να πάρουν μεγάλο τζίρο στο σημείο αυτό. Όταν αναγκαστικά αλλάζουν οι μεγάλες πλατφόρμες τότε ακολουθούν και οι μικρότερες για να περιορίσουν την έκθεση.

Διατηρώντας λογαριασμό σε περισσότερες από μια στοιχηματικές πλατφόρμες, μπορείς να επωφεληθείς από τα λάθη των αποδόσεων στις “μικρότερες” στοιχηματικές.


➠ Χειραγώγηση αγώνων

Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή κάποιοι επαγγελματίες θα ρίξουν πολύ χρήμα σε κάποιο σημείο με σκοπό να αναγκαστεί η στοιχηματική να ρίξει την απόδοση. Πολλοί παίχτες θα «φάνε» το τυρί και θα ποντάρουν σε αυτό, αλλά η όλη διαδικασία θα έχει σαν αποτέλεσμα να «τραβήξουν» προς τα πάνω οι άλλες αποδόσεις στου αγώνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ευκαιρίες για Sure Bets ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα.

➠ Τα «στημένα»

Σε ποσοστό άνω του 90% αφορά παιχνίδια από μικρότερες λίγκες όπου και υπάρχει ελάχιστη γνώση και πληροφόρηση. Ο μέσος παίχτης θα τα μάθει αν τα μάθει ποτέ πολύ αργότερα. Η λογική του «στημένου» η αλήθεια είναι ότι έχει εξελιχθεί σε μια «αγορά» όπου ο κάθε τυχαίος εμφανίζεται ξαφνικά να διαθέτει «φιξαρισμένα» ματς τα οποία και πουλάει για 20€. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μην πέφτετε σε παγίδες.


Πτώση αποδόσεων στο στοίχημα

Κλείνοντας, η πτώση και η διακύμανση γενικότερα των αποδόσεων μπορεί να αποδειχτεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάθε παίχτη, αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά και με σύνεση. Κάθε απόδοση για να πονταριστεί θα πρέπει να μπορεί αν δικαιολογηθεί από τη φόρμα, τις απουσίες, το κίνητρο και αλλά αγωνιστικά και εξαγωνιστικά ζητήματα.

Ωστόσο, κάθε απόδοση που πέφτει δεν σημαίνει ότι σημαδεύει το σημείο και λανθασμένα πολλοί πιστεύουν ότι επειδή πήρε τζίρο, θα βγει κιόλας. Τέτοιες λογικές είναι βούτυρο στο ψωμί των στοιχηματικών ιστοσελίδων.

Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα

Αν θέλετε να βρείτε τη στοιχηματική με τις καλύτερες αποδόσεις πατήστε εδώ ⬅ Στον παρακάτω πίνακα σας παρουσιάζουμε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα.

Βαθμ. Χρηστών
8.8/10
Βαθμολόγησε
(223 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.1/10
Βαθμολόγησε
(189 Ψήφοι)
Bet365-320x200
Βαθμ. Χρηστών
9.0/10
Βαθμολόγησε
(231 Ψήφοι)
bwin 700x350
Βαθμ. Χρηστών
8.3/10
Βαθμολόγησε
(206 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(171 Ψήφοι)
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
8.1/10
Βαθμολόγησε
(179 Ψήφοι)
Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(207 Ψήφοι)
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(177 Ψήφοι)
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.1/10
Βαθμολόγησε
(138 Ψήφοι)
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(179 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(148 Ψήφοι)
vistabet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.4/10
Βαθμολόγησε
(144 Ψήφοι)
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(150 Ψήφοι)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Στοίχημα Τέννις – Πως παίζεται

Μια από τις ολοένα και πιο δημοφιλείς αγορές τα τελευταία χρόνια είναι και το στοιχημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχημα Πολιτικη

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η στοιχηματική δράση δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε αθλητικά γεγονότα, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εναλλακτικές αγορές στο στοίχημα Μπάσκετ

Το μπάσκετ όντας το δεύτερο πίσω από το ποδόσφαιρο δημοφιλέστερο άθλημα είναι και το άθλημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

×

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

Προγνωστικά Στοιχήματος Προσφορές* Στοιχήματος Τζίροι & Στατιστικά