Αποδόσεις σε πτώση

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Το στοίχημα ουσιαστικά είναι αριθμοί και με αυτούς τους αριθμούς κάνεις παιχνίδι. Όπου αριθμοί κάλλιστα μπορείς να βάλεις τις αποδόσεις. Είναι που καθορίζουν εν τέλει πότε ένα στοίχημα έχει αξία και πότε όχι. Οι αποδόσεις όπως και όλοι οι αριθμοί έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και επειδή η αξία στο στοίχημα βρίσκεται στην απόδοση, ο σωστός παίχτης οφείλει πριν ποντάρει σε ένα σημείο να έχει κάνει μια μελέτη πάνω στις “συμπεριφορά” τουςΑν έχουμε αποδόσεις σε πτώση, ή αν αυτές έχουν ανοδική πορεία.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.gr, θα μπορέσεις να διαβάσεις…


 

➤ Για ποιο λόγο έχουμε πτώση αποδόσεων στο στοίχημα

➤ Γιατί η πτώση αποδόσεων είναι ένα χρήσιμο “εργαλείο” στα χέρια του παίχτη


Πτώση αποδόσεων Στοίχημα – Γιατί υπάρχει;

Οι στοιχηματικές βγάζουν αποδόσεις με βάση τη γκανιότα τους και πάνω σε αυτές τις αποδόσεις οι παίχτες καλούνται να ποντάρουν. Ωστόσο πολλές φορές οι αποδόσεις έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολύ απλούς λόγους αλλά και σε κάποιους πιο.. σύνθετους. Τους λόγους αυτούς αναλύουμε παρακάτω.

➠ Τζίρος

Ο πιο απλός λόγος και ο πιο συνηθισμένος κατά την γνώμη μου είναι να έχει δεχτεί ένα συγκεκριμένο σημείο μεγάλο τζιράρισμα και έτσι η στοιχηματική για να προστατευτεί να ρίχνει χαμηλά την απόδοση σε αυτό το σημείο, αυξάνοντας παράλληλα τις αποδόσεις στα υπόλοιπα σημεία. Αυτό μπορεί με τη σειρά του να συμβαίνει είτε γιατί υπάρχει μονόπλευρό κίνητρο (πχ τελευταίες αγωνιστικές) είτε γιατί υπάρχουν απουσίες της τελευταίας στίμης είτε γιατί πολύ απλά οι παίχτες θεωρούν ότι η απόδοση είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι έπρεπε να είναι.

➠ Λάθος απόδοση

Είναι κάποιες πλατφόρμες που βγάζουν πρώτες τις αποδόσεις ορίζοντας ουσιαστικά και την πορεία που θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες και πολλές φορές ειδικά σε μικρότερα και όχι τόσο γνωστά πρωταθλήματα βγαίνουν με λανθασμένη απόδοση. Αυτό έχει ως συνέπεια να ακολουθήσουν το «λάθος» και οι μικρότερες και ως εκ τούτου να πάρουν μεγάλο τζίρο στο σημείο αυτό. Όταν αναγκαστικά αλλάζουν οι μεγάλες πλατφόρμες τότε ακολουθούν και οι μικρότερες για να περιορίσουν την έκθεση.

Διατηρώντας λογαριασμό σε περισσότερες από μια στοιχηματικές πλατφόρμες, μπορείς να επωφεληθείς από τα λάθη των αποδόσεων στις “μικρότερες” στοιχηματικές.


➠ Χειραγώγηση αγώνων

Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή κάποιοι επαγγελματίες θα ρίξουν πολύ χρήμα σε κάποιο σημείο με σκοπό να αναγκαστεί η στοιχηματική να ρίξει την απόδοση. Πολλοί παίχτες θα «φάνε» το τυρί και θα ποντάρουν σε αυτό, αλλά η όλη διαδικασία θα έχει σαν αποτέλεσμα να «τραβήξουν» προς τα πάνω οι άλλες αποδόσεις στου αγώνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ευκαιρίες για Sure Bets ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα.

➠ Τα «στημένα»

Σε ποσοστό άνω του 90% αφορά παιχνίδια από μικρότερες λίγκες όπου και υπάρχει ελάχιστη γνώση και πληροφόρηση. Ο μέσος παίχτης θα τα μάθει αν τα μάθει ποτέ πολύ αργότερα. Η λογική του «στημένου» η αλήθεια είναι ότι έχει εξελιχθεί σε μια «αγορά» όπου ο κάθε τυχαίος εμφανίζεται ξαφνικά να διαθέτει «φιξαρισμένα» ματς τα οποία και πουλάει για 20€. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μην πέφτετε σε παγίδες.


Πτώση αποδόσεων στο στοίχημα

Κλείνοντας, η πτώση και η διακύμανση γενικότερα των αποδόσεων μπορεί να αποδειχτεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάθε παίχτη, αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά και με σύνεση. Κάθε απόδοση για να πονταριστεί θα πρέπει να μπορεί αν δικαιολογηθεί από τη φόρμα, τις απουσίες, το κίνητρο και αλλά αγωνιστικά και εξαγωνιστικά ζητήματα.

Ωστόσο, κάθε απόδοση που πέφτει δεν σημαίνει ότι σημαδεύει το σημείο και λανθασμένα πολλοί πιστεύουν ότι επειδή πήρε τζίρο, θα βγει κιόλας. Τέτοιες λογικές είναι βούτυρο στο ψωμί των στοιχηματικών ιστοσελίδων.

Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα

Πλατφόρμα
Bet365-320x200
betshop bonus εγγραφης
championsbet bonus
goalbet bonus
vistabet bonus
sportingbet bonus
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
bwin 700x350
Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Διαβαστε επισης

Κριτήριο Kelly στο στοίχημα

Μεταξύ των πολλών θεωριών που έχουν αναπτυχθεί για το στοίχημα συναντάμε και το κριτήριο Kelly […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποια στοιχηματική να διαλέξω

Η απόφαση να παίξει κάποιος στοίχημα online μπορεί αρχικά να ακούγεται εύκολη, αλλά στην πράξη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως να κερδίσεις στο στοιχημα

«Πώς να βγάλω λεφτά από το στοίχημα;» Ερώτηση που οι περισσότεροι που ασχολούμαστε με το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ