13
text-of-logo

Πως ανοίγω λογαριασμό σε στοιχηματική ιστοσελίδα

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει σήμερα δώσει τη δυνατότητα σε όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό και το στοίχημα να παίζουν πλέον από το σπίτι τους με πληθώρα επιλογών είτε σε pregame bets είτε σε live betting. Το άνοιγμα λογαριασμού σε στοιχηματική είναι πλέον πιο επιτακτικό από ποτέ για όποιον παίχτη σέβεται τόσο τον εαυτό του όσο και τα λεφτά του. Άλλωστε τα πλεονεκτήματα του online στοιχήματος είναι πολλά σε σχέση με το επίγειο και όλα σχεδόν είναι υπέρ του παίχτη. Πολλοί είναι αυτοί που ρωτάνε.. “πως ανοίγω λογαριασμό σε στοιχηματική ιστοσελίδα;” και “ποια έγγραφα να στείλω” κι “αν είναι προστατευμένα τα στοιχεία μου”.

 


Στον αναλυτικό οδηγό του Bet-hoven.net, θα διαβάσεις…


 

➤ Πως να ανοίξεις λογαριασμό σε μια στοιχηματική

➤ Γιατί είναι σημαντικό να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου

➤ Ποια η βαρύτητα που πρέπει να δώσεις στους όρους & προϋποθέσεις

Παίξε Νόμιμα

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις*


Πως ανοίγω λογαριασμό για στοίχημα στο ίντερνετ

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να αποφασίσεις είναι να διαλέξεις την στοιχηματική ή τις στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες θα ήθελες να κάνεις εγγραφή και να παίξεις. Από κει και πέρα η πορεία έχει συγκεκριμένα βήματα που θα αναλυθούν παρακάτω:

 

➧ Βήμα 1ο: Αφού επιλέξεις την στοιχηματική στην οποία θέλεις να εγγραφείς, επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα της και κλικάρεις πάνω δεξιά το «Εγγραφή». Κλικάροντας πάνω ξεκινάει η διαδικασία της εγγραφής στην οποία και θα κληθείς να συμπληρώσεις σε καρτέλες τα στοιχεία σου.

➧ Βήμα 2ο: Συμπληρώνεις προσεκτικά στις καρτέλες τα προσωπικά σου στοιχεία, τα οποία και διπλοτσεκάρεις ώστε να συμφωνούν με τα επίσημα έγγραφα (ταυτότητα, διεύθυνση κατοικιας κλπ). Έπειτα θα επιλέξεις username και password τα οποία και θα χρησιμοποιείς κάθε φορά που θα θέλεις να συνδεθείς στον λογαριασμό σου. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν αποθηκεύεις στα προγράμματα περιήγησης τους κωδικούς με τους οποίους παίζεις.

➧ Βήμα 3ο: Αφού έχεις συμπληρώσει τα προσωπικά σου στοιχεία και έχεις επιλέξεις και τους κωδικούς πρόσβασης, το επόμενο βήμα είναι να κάνεις την κατάθεσή του και να ξεκινήσεις να παίζεις. Για να το κάνεις αυτό, επιλέγεις «Κατάθεση» όπου θα σου ανοίξει μια καινούργια σελίδα με όλες τις διαθέσιμες επιλογές κατάθεσης. Επιλέγεις αυτή που σε εξυπηρετεί καλύτερα και είσαι έτοιμος να παίξεις. ΠΡΟΣΟΧΗ ⚠️ Η ανάληψη όταν θα έχεις κερδίσει θα πρέπει να γίνει με τον ίδιο τρόπο και στην ίδια κάρτα (αν έχεις κάνει κατάθεση με κάρτα) με τον οποίο έχεις κάνει κατάθεση.

 

 


➥ Ταυτοποίηση

Μετά το «Πώς ανοίγω λογαριασμό για στοίχημα στο ίντερνετ;» το «Πώς κάνω ταυτοποίηση σε στοιχηματική ιστοσελίδα;» είναι το δεύτερο πιο συχνό ερώτημα που απασχολεί πολλούς παίχτες. Είναι πολλοί αυτοί που ρωτάνε και έχουν και ένα δίκιο, γιατί να δώσουν στοιχεία στις στοιχηματικές και γιατί το άνοιγμα λογαριασμού σε στοιχηματική να απαιτεί την αποστολή ταυτότητας και αποδεικτικού κατοικίας. Η απάντηση σε όλα αυτά είναι πολύ απλή και συνοψίζεται σε 2 λέξεις.. ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ασφάλεια για τον παίχτη και την στοιχηματικη και φυσικά αξιοπιστία τόσο της ίδιας όσο και του παιχνιδιού γενικότερα. Η ταυτοποίηση λογαριασμού έχει πλέον απλοποιηθεί από τις περισσότερες στοιχηματικές σε βαθμό όπου βγάζεις μια φωτογραφία την ταυτότητα και το αποδεικτικό κατοικίας, το ανεβάζεις μέσω της ιστοσελίδας της στοιχηματικής και μέσα σε μια ώρα (αν τα έγγραφα είναι εντάξει) έχεις πάρει απάντηση ότι ο λογαριασμός σου έχει ταυτοποιηθεί και είσαι έτοιμος και για ανάληψη. Η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη και γρήγορη και γίνεται για την δική σου ασφάλεια πάνω από όλα τα άλλα.

Θυμήσου ☝️ Έχοντας έναν ταυτοποιημένο λογαριασμό και παίζοντας «σωστά» δεν πρόκειται να χάσεις από καμία πλατφόρμα τα χρήματά σου.

Παίξε Νόμιμα

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις*
FAQ – Συχνές Ερωτήσεις Παιχτών


➥ Γιατί να κάνω ταυτοποίηση στον λογαριασμό μου;

Για να επιβεβαιωθεί η ηλικία σου και ότι είσαι πάνω από 21 ετών όπως ορίζει ο νόμος για να συμμετάσχεις σε τυχερά παίγνια

Για να επιβεβαιωθεί ότι τα στοιχεία σου είναι πραγματικά και τα μέσα συναλλαγής που χρησιμοποιείς είναι δικά σου

Για να αποτραπεί το ξέπλυμα χρήματος

 

➥ Τι ισχύει με Όρους & προϋποθέσεις;

Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραβλεφθεί μια αναφορά στους όρους και τις προϋποθέσεις που κάθε παίχτης αποδέχεται πριν την εγγραφή του ή πριν την αποδοχή του μπόνους πρώτης κατάθεσης. Πολλοί είναι οι παίχτες που αποδέχονται τους όρους ελαφρά τη καρδία χωρίς να τους διαβάζουν με αποτέλεσμα μετά να βρίσκονται προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Kαλό θα είναι και πριν την εγγραφή σου αλλά και πριν την αποδοχή οποιουδήποτε μπόνους ή free bet να διαβάζεις καλά τους όρους και τις προϋποθέσεις γιατί με αυτούς καλείσαι να παίξεις και να κερδίσεις.


Νόμιμες Στοιχηματικές για να κάνεις εγγραφή

interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(204 Ψήφοι)
Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.4/10
Βαθμολόγησε
(274 Ψήφοι)
Bet365-320x200
Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(293 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.0/10
Βαθμολόγησε
(197 Ψήφοι)
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(196 Ψήφοι)
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(173 Ψήφοι)
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.2/10
Βαθμολόγησε
(162 Ψήφοι)
Vistabet-new-logo-200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(161 Ψήφοι)
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(194 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(253 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(237 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
6.9/10
Βαθμολόγησε
(162 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(292 Ψήφοι)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Γαλλικό Όπεν με κορυφαίο live στοίχημα

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα λάθη των book και πως να τα εκμεταλλευτείς

Είναι πολλές οι φορές που ευρισκόμενος σε παρέες έχει ανοιχτεί το θέμα του στοιχήματος, του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί οι στοιχηματικές βάζουν όρια ή κλείνουν λογαριασμούς

Ξεκινώντας, ένα πράγμα που θα πρέπει να έχει κάθε παίχτης στο μυαλό του πριν ξεκινήσει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Προγνωστικά Στοιχήματος gift Προσφορές* Στοιχήματος graph Τζίροι & Στατιστικά