ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για λίγες ώρες στην Betsson!
  • ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ 10 ΔΩΡΑ*
  • ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Novibet: Ενεργός υποστηρικτής της ελληνικής τεχνολογικής κοινότητας

image

Platinum χορηγία στο Devoxx Greece, το κορυφαίο συνέδριο τεχνολογίας της χώρας

Η Novibet, κορυφαία GameTech εταιρεία με διεθνή παρουσία σε 11 χώρες και περισσότερους από 900 εργαζομένους, υποστήριξε το φετινό Devoxx Greece, την κορυφαία συνάντηση του οικοσυστήματος τεχνολογίας της Ελλάδας, ως Platinum Χορηγός, εξοικειώνοντας τους συμμετέχοντες με την τεχνολογία αιχμής που παράγεται εντός του οργανισμού.

Κατά το τριήμερο 18-20 Απριλίου, περισσότεροι από 1000 σύνεδροι ανά ημέρα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της Novibet στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, να ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη τεχνολογίας της εταιρείας και να μάθουν περισσότερα για τις δομές του τεχνολογικού τμήματος που είναι και το δεύτερο πολυπληθέστερο της Novibet αριθμώντας περισσότερους από 200 ανθρώπους. Μάλιστα, κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, μέσα από ομιλία με κεντρικό μήνυμα «Our Journey to the Cloud», στελέχη της Novibet από το τεχνολογικό hub της Μάλτας μοιράστηκαν τις προκλήσεις που συνοδεύουν την υψηλή αναπτυξιακή τροχιά της εταιρείας, και τον κομβικό ρόλο της τεχνολογίας στην ομαλή μετάβαση στο cloud.

Ο Σωτήρης Χαρίτος, Chief Technology Officer της Novibet, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ως οργανισμός που θέτει στον πυρήνα του την παραγωγή τεχνολογίας αιχμής, δεν στεκόμαστε αποκλειστικά στην παραγωγή τεχνολογικής καινοτομίας, αλλά μεριμνούμε ταυτόχρονα και για τη δημιουργία αξίας για όλη την τεχνολογική κοινότητα της χώρας. Λαμβάνοντας υπ’ όψη το hyper-growth του οργανισμού και το γεγονός ότι η πλατφόρμα μας πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη σε τρεις ηπείρους με 99.99% uptime, ο ρόλος της τεχνολογίας στη Novibet είναι ιδιαίτερα κομβικός. Μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να στεκόμαστε αρωγοί σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας, εξοικειώνοντας τη νέα γενιά της τεχνολογικής κοινότητας με όλα εκείνα τα εφόδια που απαιτούνται στους σύγχρονους οργανισμούς».

Βαθμ. Χρηστών
7.2/10
Βαθμολόγησε
(417 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι