ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* για νέα μέλη!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ-ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ
  • 55 ΕΠΑΘΛΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Οδηγός on-line στοιχήματος

-Εισαγωγή
-Πού μπορώ να στοιχηματισω στο Διαδύκτιο?
-Πως κάνω εγγραφή σε ένα Bookmaker?
-Είναι ασφαλή τα στοιχεία που έδωσα?
-Πως κάνω κατάθεση?
-Επεξήγηση τρόπων κατάθεσης
-Πώς τοποθετώ ένα στοίχημα?
-Αν κερδίσω πως παίρνω τα χρήματα μου?

Εισαγωγικά

Πολλά είναι τα ερωτήματα και οι φόβοι* που έχει κάποιος «αρχάριος» όταν αποφασίζει να ασχοληθεί με αυτό που λέμε Ιντερνετικό Στοίχημα. Το Bet-hoven.net θα προσπαθήσει να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας βοηθήσει για το πρώτο σας on-line στοίχημα απαντώντας στις παραπάτω ερωτήσεις.

*Κατά την εμπειρία μας στο Διαδύκτιο και στοιχηματισμό σε δεκάδες πλατφόρμες, δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ κανένα πρόβλημα. Βεβαίως υπάρχουν και αρκετές μικρές πλατφόρμες με σκοπό την εξαπάτηση των παικτών, αλλά αν εμπιστεύεστε μεγάλες πλατφόρμες του χώρου ποτέ δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

Πού μπορώ να τοποθετήσω ένα στοίχημα στο Διαδύκτιο?

Στο Internet υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες που δέχονται στοιχήματα σε αθλητικά γεγονότα. Μετά από πολύχρονη εμπειρία στον χώρο, ο Bookmaker που σας προτείνουμε για στοιχηματισμό στο Διαδύκτιο είναι η William Hill.

William Hill είναι το συνώνυμο του στοιχήματος στην Αγγλία με έτος ίδρυσης το 1934 (!) και πάνω από 1500 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια πλήρης παρουσίαση της William Hill μπορείτε να βρείτε εδώ »

Πως κάνω εγγραφή σε ένα Bookmaker?

Αφού επιλέξετε κάποιον bookmaker, πρέπει να κάνετε εγγραφή από την ιστοσελίδα του.

Παρακάτω θα εξηγήσουμε λεπτομερώς την εγγραφή στην William Hill παρόμοια είναι η διαδικασία και για άλλους Bookmakers.

Αρχικά πρέπει να επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα. Συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία μπορείτε να γίνεται μέλος της William Hill. Εάν κάποιο στοιχείο δεν είναι σωστό θα εμφανιστεί ένα κόκκινο Χ δίπλα απο το πεδίο και θα γίνει πράσινο μόλις το διορθώσετε!

Είναι ασφαλή τα στοιχεία που έδωσα?

Αυτή είναι βέβαια η επόμενη ερώτηση που έρχεται στο μυαλό. Η ασφάλεια των στοιχείων σας εγγυάται από την πλατφόρμα στην οποία στοιχηματίζετε. Όλες οι σοβαρές πλατφόρμες διαθέτουν πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer). Τo SSL έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επιπλέον ασφάλεια κατά την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο.

Πως κάνω κατάθεση?

Κάνετε κλικ στον σύνδεσμο κατάθεση και μεταφέρεστε στην παρακάτω σελίδα. Απλώς επιλέξτε έναν τρόπο και κάντε κατάθεση.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια η William Hill προσφέρει Live Chat στο οποίο μπορείτε άμεσα να ζητήσετε βοήθεια!

Επεξήγηση τρόπων κατάθεσης

Πιστωτική κάρτα:
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος συναλλαγών στο Διαδύκτιο. Εδώ βέβαια έχουμε δύο ήδη καρτών- πιστωτική και χρεωστική.

Η διαφορά των δυο καρτών είναι ότι: 
Με την χρεωστική μπορούμε να καταθέσουμε και να στοιχηματίσουμε όσα χρήματα είναι το υπόλοιπο του λογαριασμού μας, ενώ στην περίπτωση της πιστωτικής έχουμε πιστωτικό όριο το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε…

Εμείς πάντως θα σας προτείναμε την χρεωστική κάρτα για πολλούς λόγους:
Πρώτον: Συχνά στην προσπάθεια μας να ρεφάρουμε παρασυρόμαστε ποντάροντας ποσά έξω από τις οικονομικές μας δυνατότητες. Με την χρεωστική κάρτα δεν μπορεί να γίνει αυτό αφού μπορούμε να ποντάρουμε μέχρι τα χρήματα που έχει ο λογαριασμός μας. Στην πιστωτική αλλάζουν τα πράγματα και μπορεί πολύ εύκολα να χάσουμε τον έλεγχο.

Δεύτερον: Εστω ότι χρησιμοποιήσουμε την κάρτα μας και για αγορές στο Διαδύκτιο, ή σε κάποιον Bookmaker που δεν είναι τόσο «αξιόπιστος». Στην ακραία περίπτωση που κάποιος πάρει τον αριθμό της κάρτας μας μπορούμε να χάσουμε όσο είναι το υπόλοιπο και όχι να μας χρεώνει μέχρι να το καταλάβουμε το πιστωτικό υπόλοιπο…

Moneybookers
Η Moneybookers είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι μεταφοράς χρημάτων μέσω e-mail. Περισσότερες λεπτομέρειες για την Moneybookers μπορείτε να βρείτε στο site της.

Paysafecard:
Η πρώτη προπληρωμένη κάρτα αγορών στο Διαδύκτιο έφτασε και στην Ελλάδα. Ο τρόπος λειτουργίας της είναι αρκετά απλώς (σαν να αγοράζουμε κάρτα για καρτο-τηλέφωνο!).

Σε ένα από τα σημεία πώλησης της κάρτας αγοράζουμε μια κάρτα με το ποσό της αρεσκείας μας. Εν συνεχεία πηγαίνοντας στον λογαριασμό μας στην William Hill, επιλέγοντας την επιλογή κατάθεση> Paysafecard συμπληρώνουμε το ποσό που επιθυμούμε να καταθέσουμε- μετά τον κωδικό της κάρτας και τέλος!

Σημειώνουμε ότι αν έχουμε πάρει για παράδειγμα μια κάρτα των 50 ευρώ και θέλουμε να καταθέσουμε τα 15, τα υπόλοιπα 35 μένουν στον υπόλοιπο της κάρτας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίαση της PaySafeCard

-Τραπεζική Μεταφορά
Μακράν ο πιο «χρονοβόρος» τρόπος κατάθεσης. Πηγαίνετε στην τράπεζα και κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του εκάστοτε Bookmaker, ενώ πρέπει να πληρώσετε και τραπεζικά έξοδα και είναι ο λιγότερο δημοφιλής τρόπος κατάθεσης (θέλει περισσότερο χρόνο και είναι ακριβότερο)

Πώς τοποθετώ ένα στοίχημα?

Αφού κάνετε Log in με τον όνομα χρήστη και τον κωδικό που έχετε επιλέξει μπορείτε να στοιχηματίσετε. Ο τρόπος τοποθέτησης ενός στοιχήματος είναι πολύ απλός:

Επιλέγετε το άθλημα και τις αποδόσεις που θέλετε, μετά κλικάρωντας στα σημεία που θέλετε να ποντάρετε τα προσθέτετε στο betting slip δεξιά. Συμπληρώνεται το ποσό στοιχηματισμούκαι επιβεβαιώνεται το στοίχημα.

Αν κερδίσω πως παίρνω τα χρήματα μου?

Με την λήξη των αγώνων που έχετε ποντάρει, ο εκάστοτε Bookmaker διευθετεί το στοίχημα και σας πιστώνει τον λογαριασμό με το νέο υπόλοιπο. Ο χρόνος διευθέτησης των στοιχημάτων διαφέρει, ανάλογα τον Bookmaker.

Εάν θέλετε τώρα να κάνετε ανάληψη τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι:

Τραπεζική μεταφορά:
Δίνοντας τα στοιχεία της τράπεζας σας, σας στέλνουν τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Moneybookers
Εάν έχετε κάνει κατάθεση μέσω Moneybookers, οι αναλήψεις σας μπορούν να γίνουν στον λογαριασμό από τον οποίο κάνατε κατάθεση. Αυτή είναι κια η γρηγορότερη μέθοδος ανάληψης!

Πιστωτική κάρτα:
Ανάληψη στην κάρτα απο την οποία κάνατε κατάθεση.

Neteller
Άλλο ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως.

Για οποιαδήποτε βοήθεια, σχετικά με τον στοιχηματισμό στο Internet μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι