13
text-of-logo

Γιατί οι στοιχηματικές βάζουν όρια ή κλείνουν λογαριασμούς

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Ξεκινώντας, ένα πράγμα που θα πρέπει να έχει κάθε παίχτης στο μυαλό του πριν ξεκινήσει να παίζει στοίχημα ή έν γένει ένα οποιοδήποτε τυχερό παιχνίδι, είναι το γεγονός πως οι στοιχηματικές δεν είναι φιλόπτωχα ταμεία ή φιλανθρωπικές οργανώσεις. Είναι επιχειρήσεις που σκοπό έχουν το κέρδος. Το κάπως «παράδοξο» είναι ότι για να έχουν οι στοιχηματικές κέρδος, πρέπει εσύ σαν παίχτης να… χάνεις. Κράτα στο μυαλό σου λοιπόν, ότι είσαι ευπρόσδεκτος σε όλες τις στοιχηματικές, αρκεί να μην κερδίζεις ή τουλάχιστον να μην κερδίζεις πολύ και συχνά.

Αναμφίβολα οι παίχτες που σταθερά χάνουν ένα μικρό ή μεγάλο μέρος του κεφαλαίου τους είναι οι περισσότεροι στην πιάτσα και αυτό κάνει τον Book όχι μόνο ευτυχισμένο, καθώς όλοι αυτοί οι παίχτες αποτελούν μια σταθερή πηγή εισοδήματος, αλλά και λιγότερο «αυστηρό». Τι συμβαίνει όμως με τους παίχτες-όχι πολλούς-είναι η αλήθεια που κερδίζουν συχνά και μάλιστα κάνουν και αναλήψεις;

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.net, αναλύσαμε και σου παρουσιάζουμε…


 

➤ Τους λόγους που μια στοιχηματική λιμιτάρει έναν λογαριασμό

➤ Ποιοι λογαριασμοί θεωρούνται “ανεπιθύμητοι” από μια στοιχηματική


➥ Η υποψία που γεννά… η νίκη

Για να λειτουργήσει ένας Bookmaker ξεκινά από το καθολικό και επιβεβαιωμένο αξίωμα, ότι όποιος παίζει θα χάσει. Θα χάσει λίγα ή πολλά βραχυχρόνια και κυρίως μακροχρόνια αλλά… σίγουρα θα χάσει. Αυτό ισχύει για το 90% των περιπτώσεων. Υπάρχουν όμως και κάποιες περιπτώσεις που κερδίζουν συστηματικά και κάνουν συχνές αναλήψεις.

Ο Book έχει τους μηχανισμούς που τον ενημερώνουν και αυτόματα ο λογαριασμός αυτών των παιχτών μπαίνει στο μικροσκόπιο και ελέγχεται. Γιατί; Γιατί απλά, αν κερδίζεις συστηματικά κάτι κάνεις και αυτόματα θεωρείσαι ύποπτος. Αργά η γρήγορα ο εκάστοτε book θα ανακαλύψει τον τρόπο που παίζεις και κερδίζεις και θα λάβει τα μέτρα του.

➥ Όροι και Προϋποθέσεις που δεν διαβάζονται

Πόσοι αλήθεια από εμάς έχουν κάτσει να διαβάσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την εγγραφή μας και απλά δεν έχουμε πάει τέρμα κάτω κλικάροντας την αποδοχή ελαφρά τη καρδία. Αναμφίβολα οι περισσότεροι, όμως ο διάβολος κρύβεται στις… λεπτομέρειες, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα λεγόμενα ψιλά γράμματα. Εκεί σε όλες τις στοιχηματικές αναφέρεται ρητώς ότι η κάθε μια έχει το δικαίωμα να επιβάλει όρια στοιχηματισμού ή και να κλείσει τον λογαριασμό του παίχτη με αμετάκλητη δική της απόφαση και χωρίς να εξηγήσει επαρκώς τους λόγους. Με την αποδοχή σου σε αυτούς τους όρους δίνεις αυτόματα στην εκάστοτε στοιχηματική και το καρπούζι και το μαχαίρι του όλου παιχνιδιού.


Όριο σε στοιχηματική – Για ποιον λόγο μπαίνει

Οι Book μπορεί να κλείσουν τον λογαριασμό σου ή απλά να τον παγώσουν για μια σειρά από λόγους. Ωστόσο οι συνηθέστεροι είναι οι παρακάτω:

 

➧ Restricted Country: Αν η στοιχηματική που παίζεις δεν έχει άδεια λειτουργίας στην χώρα σου ή δεν δέχεται πελάτες από αυτήν και αποδειχτεί ότι έχεις αλλάξει IP για να κάνεις εγγραφή τότε ο λογαριασμός σου πιθανότητα θα κλείσει.

➧ Ψευδή στοιχεία: Αν κατά την εγγραφή σου δηλώσεις ψευδή στοιχεία, όπως ηλικία, διεύθυνση κλπ. Επίσης αν αποδειχτεί ότι διατηρείς διπλό λογαριασμό τότε η στοιχηματική μπορεί να αρνηθεί πληρωμή και να κλείσει τον λογαριασμό.

➧ Artbitrage: Ένας αγγλικός όρος για τα λεγόμενα σίγουρα στοιχήματα όπου ο παίχτης εκμεταλλεύεται τις διαφορές αποδόσεων σε κάποιες πλατφόρμες που είναι τόσο μεγάλες που ποντάροντας σε όλα τα ενδεχόμενα εξασφαλίζουν σίγουρο κέρδος. Δεν πρόκειται για κάτι παράνομο τυπικά (μπορείς να δεις ➝ τον αναλυτικό οδηγό μας για arbitrage), ωστόσο οι Book το κυνηγάνε και αν το αντιληφθούν μπορούν να σου κλείσουν τον λογαριασμό

➧ Απάτη: Αν αποδειχθεί ότι έχεις ποντάρει σε παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ύποπτο ή στημένο τότε ο Book έχει δικαίωμα να σου κλείσει τον λογαριασμό και να αρνηθεί πληρωμή.

 

 


➲ Ποιοι λογαριασμοί θεωρούνται ανεπιθύμητοι;

Κάθε στοιχηματική πλατφόρμα έχει τα δικά της στάνταρ και δικλείδες ασφαλείας ώστε να εντοπίζει τους κερδισμένους λογαριασμούς και να λαμβάνει τα μέτρα της, ωστόσο οι παρακάτω είναι οι συνηθέστεροι λόγοι για τους οποίους μπορεί ο λογαριασμός σου να θεωρείται ανεπιθύμητος.

 

⓵ ➝ Κέρδος

Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο, καθώς οποιοσδήποτε λογαριασμός παρουσιάζει κέρδος μακροχρόνια μπαίνει σε έλεγχο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι σε όλους θα επιβληθούν περιορισμοί, καθώς κάποιοι μπορεί να κέρδισαν συνεχόμενα από καθαρή τύχη

⓶ ➝ Ποσά πονταρίσματος

Αν ποντάρεις συνεχώς το ίδιο ακριβές ποσό και κυρίως αν αυτό έχει και δεκαδικά (πχ. 48,30) τότε ο λογαριασμός σου γίνεται αυτόματα ύποπτος, καθώς ο τρόπος πονταρίσματος υποδηλώνει κάποιο σύστημα ή ακόμα και arbing

⓷ ➝Δεν θέλεις Bonus; Είσαι ύποπτος

Ο επαγγελματίας σίγουρα δεν θα κάτσει να δεσμευτεί από μπόνους και απαιτήσεις τζιραρίσματος, θα μπει, θα καταθέσει, θα ποντάρει και θα κάνει ανάληψη αν κερδίσει. Αν λοιπόν συστηματικά δεν αποδέχεσαι μπόνους και free bets τότε θεωρείσαι ύποπτος ειδικά αν κερδίζεις

⓸ ➝Προσοχή στην IP

Οι Book ελέγχουν όχι μόνο τις περιόδους σύνδεσης και το πόσο μένεις μέσα αλλά και τις IP από τις οποίες συνδέεσαι. Αν διαπιστωθούν συνδέσεις από διαφορετικές IP πολλές φορές σε μικρό χρονικό διάστημα τότε ο λογαριασμός μπορεί να «παγώσει» για έλεγχο ή ακόμα και να κλείσει.

 

 

⟳ Να φύγεις… να πας αλλού

Σίγουρα το μέτρο του κλεισίματος λογαριασμού είναι αυστηρό και είναι μάλλον είτε η έσχατη λύση είτε εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Σε γενικές γραμμές ο book που δεν σε θέλει εκεί θα στο δείξει επιβάλλοντας σου περιορισμούς στο ποντάρισμα. Περιορισμούς που δεν θα σε αφήσουν να κάνεις το παιχνίδι σου. Τέτοιοι περιορισμοί είναι συνήθως το μέγιστο ποντάρισμα που μπορεί να είναι ακόμα και 5€! Έτσι ο book ουσιαστικά με «όμορφο» τρόπο σου δείχνει την πόρτα της εξόδου από το «μαγαζί» του.

Νόμιμες Στοιχηματικές Πλατφόρμες

Πλατφόρμα
Bet365-320x200
betshop bonus εγγραφης
championsbet bonus
goalbet bonus
vistabet bonus
sportingbet bonus
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
bwin 700x350
Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Διαβαστε επισης

Κριτήριο Kelly στο στοίχημα

Μεταξύ των πολλών θεωριών που έχουν αναπτυχθεί για το στοίχημα συναντάμε και το κριτήριο Kelly […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποια στοιχηματική να διαλέξω

Η απόφαση να παίξει κάποιος στοίχημα online μπορεί αρχικά να ακούγεται εύκολη, αλλά στην πράξη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως να κερδίσεις στο στοιχημα

«Πώς να βγάλω λεφτά από το στοίχημα;» Ερώτηση που οι περισσότεροι που ασχολούμαστε με το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ