13
text-of-logo

Τι είναι το Arbitrage στοίχημα

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Ο όρος Αρμπιτραζ Στοιχημα είναι ευρέως διαδεδομένος στον χώρο του online στοιχήματος αν και προέρχεται από τα οικονομικά. Το arbitrage είναι ουσιαστικά μια πρακτική εκμετάλλευσης μιας διαφοράς τιμής μεταξύ δυο αγορών. Πρόκειται για μια επενδυτική «ευκαιρία» που αποφέρει κέρδος χωρίς ρίσκο. Στον δικό μας χώρο αυτόν του διαδικτυακού στοιχήματος οι «τιμές» είναι οι αποδόσεις και οι «αγορές» είναι οι στοιχηματικές ιστοσελίδες (bookmakers).

Το arbitrage θα το έχεις ακουστά και ως Sure Bets. Ένα sure bet προκύπτει όταν δυο στοιχηματικές προσφέρουν πολύ υψηλές αποδόσεις στα πιθανά αποτελέσματα ενός γεγονότος.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.net, θα μπορέσεις να λύσεις όλες τις απορίες σου…


 

➤ Για το πως προκύπτει το Arbitrage στο στοίχημα

➤ Για το τι πρέπει να γνωρίζεις όταν κάνεις arb 

➤ Για το ποιες είναι οι συμβουλές για να γίνεις ένας ικανός arber


Arbitrage Betting – Πως προκύπτει

Φυσικά η συνθήκη αυτή, όπου έρχεται κέρδος δίχως να υπάρχει ρίσκο, προκύπτει στις στοιχηματικές λόγω κάποιων συγκεκριμένων συνθηκών, όπως αυτοί αναγράφονται παρακάτω.

➥ Ανταγωνισμός μεταξύ των Bookmakers

Στην αγορά του στοιχήματος οι «μεγάλοι» που βγάζουν τις αποδόσεις είναι 3-4 στοιχηματικές και αυτές ουσιαστικά καθορίζουν την αγορά και για τους υπόλοιπους «μικρότερους» bookmakers οι οποίοι και προσαρμόζουν ανάλογα τις αποδόσεις τους. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες ιστοσελίδες οι οποίες για δικούς τους λόγους κυρίως ανταγωνισμού και προσέλκυσης παιχτών προσφέρουν αποδόσεις μεγαλύτερες από τον μέσο όρο. Έτσι προκύπτουν οι ευκαιρίες για Sure Bets.

➥ Κάλυψη απωλειών

Επίσης κάτι πολύ συνηθισμένο που συμβαίνει σχεδόν καθημερινά. Όταν μια στοιχηματική λαμβάνει μεγάλα ποσά σε ένα σημείο αναγκάζεται να ρίξει την απόδοση, αυξάνοντας παράλληλα την απόδοση του άλλου πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι άλλες. Οι υπόλοιπες δεν έχουν λόγο να αλλάξουν αποδόσεις στα συγκεκριμένα σημεία. Έτσι δημιουργείται ένα sure bet.


Συμβουλές για Arbitrage Στοιχημα

Μπορεί το Άρμπιτραζ στο στοίχημα να φαίνεται δελεαστικό, πλην όμως, όταν θα αποφασίσεις να το κάνεις οφείλεις να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες, για να μην βρεθείς εκτεθειμένος.

① ➝ Δεν είναι όλες οι στοιχηματικές αξιόπιστες ώστε να τοποθετείς σε αυτές τα χρήματά σου. Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στο ποιες πλατφόρμες θα χρησιμοποιείς.

② ➝ Δώσε βάση στις χρεώσεις σε αναλήψεις και καταθέσεις σε κάποιες πλατφόρμες. Αυτές οι χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνονται κα πρέπει να αφαιρούνται από το καθαρό κέρδος.

Ο Stoiximan είναι μια από τις στοιχηματικές που μπορείς να κάνεις κατάθεση και ανάληψη μέσω Skrill και Neteller δίχως να έχεις επιπλέον επιβάρυνση.


③ ➝
Διάβασε καλά τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε ιστοσελίδας. Κάποιες για παράδειγμα πληρώνουν τον αγώνα αν δεν λήξει στο 90΄και κάποιες άλλες όχι.

④ ➝ Να ελέγχεις μόνιμα τα όρια σε κάθε σελίδα. Αν για παράδειγμα μια πλατφόρμα έχει όριο 1.000€ και στο ίδιο ματς μια άλλη έχει 600€ τότε μένεις εκτεθειμένος.

⑤ ➝ Είναι λογικό οι στοιχηματικές να μην θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς τους arbers και μπορεί ακόμα και να σου φράξουν τον λογαριασμό. Αν θέλεις να έχεις κέρδος και να συνεχίσεις να παίζεις θα πρέπει να παίζεις με διαφορετικούς λογαριασμούς σε κάθε πλατφόρμα.

⑥ ➝ Αν θέλεις να παίξεις Sure Bets ποτέ να μην αποδέχεσαι το bonus γιατί έτσι δεσμεύεται το ποσό και δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη.

⑦ ➝ Απαραίτητο είναι πριν ξεκινήσεις να παίζεις να έχεις τελειώσει οριστικά με τις όποιες ταυτοποιήσεις του λογαριασμού σου, όχι μόνο τον δικό σου αλλά και των υπόλοιπων που παίζετε μαζί.

⑧ ➝ Το αρχικό κεφάλαιο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4000-5000€. Το ποσοστό κέρδους συνήθως στα 1000€ είναι 2-3%.

⑨ ➝ Είναι απαραίτητο να έχεις ρευστότητα μόνιμα γι αυτό και οι συναλλαγές θα πρέπει να γίνονται μόνο με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και δη Skrill και Neteller οι οποίες και δεν έχουν χρεώσεις.

⑩ ➝ Για να ασχοληθείς σοβαρά με το Arbitrage θα πρέπει να γραφτείς συνδρομητής σε μια σελίδα που προσφέρει ευκαιρίες για sure bets σε πραγματικό χρόνο. Μια τέτοια σελίδα είναι η rebelbetting.


Arbitrage betting στην Ελλάδα

Για το τέλος του οδηγού αφήσαμε τα τρία στοιχεία που θα σε καταστήσουν έναν ικανό arber στην Ελληνική αγορά, με βάση τα όσα έχουμε ως τώρα δεδομένα.

 


Το τρίπτυχο του «σωστού» Arber


 

➫ Χρειάζεσαι αρχικά να μελετήσεις σωστά οτιδήποτε έχει να κάνει με ορολογία και κανόνες στοιχηματισμού. Λέξεις όπως την γκανιότα αλλά και τους τύπους στοιχηματισμού πρέπει να τις ξέρεις όπως την προπαίδεια στο σχολείο

➫ Ένα ικανοποιητικό αρχικό κεφάλαιο 4000-5000€ ώστε να έχεις ρευστότητα

➫ Η υπομονή είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας παίχτης του στοιχήματος και ειδικά ένας arber. Μην περιμένεις το γρήγορο κέρδος με το arbing, καθώς τα sure bets έχουν κέρδος 1-3% συνήθως κάτι που σημαίνει ότι στα χίλια ευρώ θα βγάζεις κέρδος 10-30€.
Η άποψη του Bethoven για το Άριμπιτραζ στο Στοίχημα


Εκφράζοντας την άποψή μας, ως παίχτες που έχουν ασχοληθεί με το arbitrage πάνω από 2 χρόνια, η απάντηση είναι πως είναι κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Το Arbitrage είναι μια αποδοτική στρατηγική που μακροπρόθεσμα (το τονίζουμε το μακροπρόθεσμα) μπορεί να αποφέρει σημαντικά κέρδη. Υπάρχει όμως πάντα ο κίνδυνος να γίνεις αντιληπτός και να «χάσεις» τους λογαριασμούς σου.

 Θα πρέπει -εφόσον έχεις αποφασίσει αν το κάνεις- να είσαι αφοσιωμένος σε αυτό και να έχεις υπολογισμένη κάθε παράμετρο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την επένδυσή σου, γιατί περί επένδυσης πρόκειται.

 Το κεφάλαιο που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να προέρχεται από χρήματα που δεν χρειάζεσαι άμεσα.


Όλες οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες

Βαθμ. Χρηστών
8.8/10
Βαθμολόγησε
(224 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.0/10
Βαθμολόγησε
(190 Ψήφοι)
Bet365-320x200
Βαθμ. Χρηστών
9.0/10
Βαθμολόγησε
(232 Ψήφοι)
bwin 700x350
Βαθμ. Χρηστών
8.2/10
Βαθμολόγησε
(207 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(172 Ψήφοι)
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
8.0/10
Βαθμολόγησε
(180 Ψήφοι)
Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.6/10
Βαθμολόγησε
(208 Ψήφοι)
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(180 Ψήφοι)
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(178 Ψήφοι)
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.1/10
Βαθμολόγησε
(139 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(149 Ψήφοι)
vistabet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.4/10
Βαθμολόγησε
(145 Ψήφοι)
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(151 Ψήφοι)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Στοίχημα Τέννις – Πως παίζεται

Μια από τις ολοένα και πιο δημοφιλείς αγορές τα τελευταία χρόνια είναι και το στοιχημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχημα Πολιτικη

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η στοιχηματική δράση δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε αθλητικά γεγονότα, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εναλλακτικές αγορές στο στοίχημα Μπάσκετ

Το μπάσκετ όντας το δεύτερο πίσω από το ποδόσφαιρο δημοφιλέστερο άθλημα είναι και το άθλημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

×

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

Προγνωστικά Στοιχήματος Προσφορές* Στοιχήματος Τζίροι & Στατιστικά