COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Πως παίζονται τα ειδικά στοιχήματα ΟΠΑΠ;

Το ανανεωμένο Κουπόνι Στοιχήματος συνδυάζει ευκολία και διασκέδαση, μέσα από μια ποικιλία διοργανώσεων και αγορών. Στις τελευταίες μπορούμε να προσθέσουμε και την πλειάδα ειδικών στοιχημάτων που μπορούμε πλέον να συμπεριλάβουμε στο δελτίο μας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. 

Η εποχή που ο παίκτης στοιχημάτιζε μονάχα στο τελικό αποτέλεσμα ή στην Διπλή Ευκαιρία και στο Under/Over 2.5 ανήκει πλέον στο παρελθόν. Αυτό γιατί ακόμη περισσότερα ειδικά στοιχήματα είναι διαθέσιμα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Σκοπός αυτού του οδηγού είναι να μάθουμε όλοι πως μπορεί να συμπληρωθεί ένα δελτίο με τις νέες μορφές αγορών. 

Τι είναι τα ειδικά στοιχήματα

Με μια γενική έννοια θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε στα ειδικά στοιχήματα κάθε αγορά που δεν ανήκει στις «παραδοσιακές» (1Χ2, Under/Over, GG/NG, Διπλή Ευκαιρία κ.α.). Το ποντάρισμα στο σύνολο κόρνερ ενός παιχνιδιού, στον αριθμό κίτρινων καρτών ή στο εάν έχουμε γκολ και στα δυο ημίχρονα μιας αναμέτρησης συνιστά μια αγορά «ειδικού στοιχήματος». Τα ειδικά στοιχήματα δεν αφορούν μονάχα το ποδοσφαιρικό κουπόνι, αλλά «απλώνονται» και στα υπόλοιπα αθλήματα.

   

Το ποντάρισμα στο U/O τριπόντων μιας μπασκετικής αναμέτρησης ή στην περίοδο που θα σημειωθούν (αθροιστικά) οι περισσότεροι πόντοι, είναι από τις πλέον δημοφιλείς «ειδικές» αγορές. 

 

Ας δούμε στην συνέχεια πως παίζοται τα ειδικά στοιχήματα Οπαπ και περισσότερο πως συμπληρώνονται στο δελτίο στοιχήματος.

Ειδικά Στοιχήματα ΟΠΑΠ: Πως παίζονται

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις πιο δημοφιλείς αγορές ειδικών στοιχημάτων που αφορούν το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Να θυμάστε πως οι διαθέσιμες αυτές αγορές συνήθως βρίσκονται στις τελευταίες σελίδες του κουπονιού και αφορούν τα πιο εμπορικά παιχνίδια του τριημέρου. 

Στοίχημα χωρίς ισοπαλία (Draw No Bet)

Μια αγορά που έχει ιδιαίτερη αξία όταν κοντράρουμε το φαβορί. Ουσιαστικά πρόκειται για την εύρεση του νικητή (1-2), ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα μετρήσει ως μονάδας. Για να συμπληρώσετε την αγορά 1 DNB ή 2 DNB θα χρειαστεί να επιλέξετε το 1 ή 2 από τα Βασικά Στοιχήματα και τικάρετε τον «διακόπτη». 

Ακριβές Σκορ

Από τα πιο… παλιά ειδικά στοιχήματα που γνωρίσαμε στην Ελλάδα με την έλευση του κουπονιού στα Πρακτορεία ΟΠΑΠ. Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να συμπληρώσετε το ακριβές σκορ στο ποδόσφαιρο. 

Ομοίως, για την πρόβλεψη του ακριβούς σκορ στο 1ο ή στο 2ο Ημίχρονο, μαζί με την επιλογή του σκορ, επιλέγετε και την ένδειξη «1ο» ή «2ο» (αφορά το ημίχρονο). 

Αποτέλεσμα στο 1ο ή 2ο Ημίχρονο

Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του παιχνιδιού, έχετε την δυνατότητα να στοιχηματίσετε στο κάθε 45λεπτο ξεχωριστά. Να προβλέψετε πως ο ογηπεδούχος θα κερδίζει στο πρώτο μέρος (χωρίς να σας ενδιαφέρει τι θα συμβεί στην επανάληψη. Ομοίως και για το δεύτερο ημίχρονο, υπολογίζοντας το ως ένα «ανεξάρτητο 45λεπτο». 

Σύνολο τερμάτων

Από τις πιο αγαπημένες αγορές των παικτών. Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες επιλογές και αυτές είναι τα «0-1 γκολ», «2-3 γκολ», «4-6 γκολ» και «7+».

Σύνολο τερμάτων (Γηπεδούχος/Φιλοξενούμενος)

Αφορά τα γκολ που θα σημειώσει η ομάδα που θα επιλέξουμε, ανεξάρτητα από το πόσα θα δεχθεί. Υπολογίζεται μόνο η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού (90 λεπτά) και όχι πιθανή παράταση, εάν μιλάμε για επαναληπτικούς αγώνες. 

Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει

Τρεις οι διαθέσιμες επιλογές επιλογές και μπορεί να συμπληρωθεί για τον γηπεδούχο βάζοντας απλώς το «τικ» στην επιλογή «Γ». Εάν δεν βλέπετε κάποια ομάδα να σκοράρει, τότε μπορείτε είτε να επιλέξετε το «Κ», είτε το 0-0 ως ακριβές σκορ. 

Combo bet 1Χ2 & Goal/No Goal

Η πλεον αγαπημένη επιλογή των παικτών για συνδυαστικό ποντάρισμα αφορά την πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος και το εάν ή όχι σημειωθούν γκολ και από τις δυο ομάδες. 

Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει & Τελικό αποτέλεσμα

Μια παραλλαγή του ανωτέρω combo έχει να κάνει με την πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος (1Χ2) και παράλληλα της ομάδας που θα σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση. Οι αποδόσεις εδώ είναι αρκετά υψηλές εάν θελήσετε να ποντάρετε στην άτυπη ανατροπή. Για παράδειγμα, πρώτο γκολ γηπεδούχος και τελικό αποτέλεσμα «2».

ΟΠΑΠ Ειδικά Στοιχήματα Μπάσκετ

Το ποδόσφαιρο μπορεί να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των παικτών, όμως αρκετά ειδικά στοιχήματα είναι διαθέσιμα και στο μπασκετικό κουπόνι. Στο εν λόγω άθλημα έχουμε ως βασικές αγορές το τελικό αποτέλεσμα (με παράταση), το χάντικαπ πόντων (με παράταση) και το Over/Under πόντων (με παράταση). Από εκεί και πέρα, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αρκετές άλλες περιπτώσεις που αφορούν ειδικές αγορές. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις πιο ενδιαφέρουσες: 

Αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου

Ποια ομάδα θα βρίσκεται μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου; Προσφέρεται και η περίπτωση της ισοπαλίας, με τα τρία (πιθανά) ενδεχόμενα να συμπλήρωνοντας ως εξής (το παράδειγμα αφορά τη νίκη των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος). 

Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να στοιχηματίσετε και στο αποτέλεσμα του 2ου ημιχρόνου (δεν υπολογίζεται το σκορ του πρώτο ημιχρόνου). 

Ημίχρονο με τους περισσότερους πόντους

Σε ποιο ημίχρονο θα σημειωθούν περισσότεροι πόντοι; Αρκεί να «τικάρετε» το «1ο» και αυτομάτως θα έχετε συμπληρώσει την εκτίμηση σας που θα αφορά το πρώτο ημίχρονο. 

Περίοδος με τους περισσότερους πόντους

Σας δίνεται η δυνατότητα και για ποντάρισμα στην περίοδο με τους περισσότερους πόντους. Δείτε το παρακάτω παράδειγμα, το οποίο αφορά σε πρόβλεψη πως οι περισσότεροι πόντοι θα σημειωθούν στο πρώτο δεκάλεπτο. 

Under/Over πόντων Γηπεδούχου/Φιλοξενούμενου

Όπως συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο, έτσι και στο μπάσκετ μπορείτε να στοιχηματίσετε στο under/over πόντων που θα σημειώσει κάποια από τις δυο ομάδες. Στο παράδειγμα μας, έχουμε επιλέξει την αγορά Over στους πόντους του γηπεδούχου. Να σημειωθεί πως το εκάστοτε line πόντων είναι διαφορετικό και θα συνοδεύεται από την επιλογή Under/Over (82,5, 84,5, 88,5 κ.ο.κ). 

Αν όλα αυτά που διαβάσατε πιο πάνω σας φαίνονται… βουνό, τότε μπορείτε να επιλέξετε και κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, στις οποίες θα συμπληρώσετε ακόμη πιο εύκολα το δελτίο των επιλογών που θέλετε μέσα από υπολογιστή και με την… βοήθεια μερικών μονάχα «κλικς». Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι top στοιχηματικές αυτή την στιγμή στην χώρα μας.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
(501 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.6/10
(336 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.2/10
(414 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.3/10
(374 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.3/10
(172 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.7/10
(173 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(449 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
Βαθμολόγησε
(273 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
Βαθμολόγησε
(261 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι