13
text-of-logo

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Moneysafe

στοιχημα με moneysafe

H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Μια υπηρεσία που δημιουργήθηκε από την MasterCard, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες πιστωτικών καρτών με πείρα πολλών δεκαετιών, η οποία διακινεί τα προϊόντα της μέσω χιλιάδων σημείων πώλησης ανά την υφήλιο και δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της να χρησιμοποιήσουν περισσότερα από 3 εκατομμύρια (!) διαφορετικά ATM στα τέσσερα σημεία του πλανήτη. Για το στοίχημα αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους και πιο δημοφιλείς τρόπους ηλεκτρονικών συναλλαγών, αφού είναι αποδεκτή από την πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων, που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο.

Στο άρθρο αυτό θα ανακαλύψετε όλες τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας, για να επιλέξετε αν επιθυμείτε να γίνετε πελάτης της. Επίσης θα βρείτε πληροφορίες για να ανοίξετε λογαριασμό και να τον ταυτοποιήσετε.

Οι καλύτερες στοιχηματικές για Moneysafe

interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(208 Ψήφοι)
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.4/10
Βαθμολόγησε
(278 Ψήφοι)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(302 Ψήφοι)
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777 /Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Βαθμ. Χρηστών
7.0/10
Βαθμολόγησε
(198 Ψήφοι)
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.6/10
Βαθμολόγησε
(199 Ψήφοι)
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777 /Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(176 Ψήφοι)
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.2/10
Βαθμολόγησε
(165 Ψήφοι)
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
Vistabet-new-logo-200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(162 Ψήφοι)
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(197 Ψήφοι)
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(260 Ψήφοι)
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(239 Ψήφοι)
*21 | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 / Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA / Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(299 Ψήφοι)
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Γιατί να παίξετε με Moneysafe

  • Το μεγαλύτερο προσόν της πλατφόρμας είναι η σχέση της με την MasterCard. Γίνεται αμέσως δεκτή ως τρόπος συναλλαγής, λόγω της ταχύτητας στις οικονομικές συναλλαγές, αλλά και της ευελιξίας της στις καταθέσεις και τις αναλήψεις.
  • Σημαντικό, επίσης, πλεονέκτημα είναι ότι η κάρτα Moneysafe, εφ’ όσον την προμηθευτείτε, μπορεί να λειτουργήσει κανονικά όπως και οι πιστωτικές κάρτες της MasterCard. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε απευθείας συναλλαγές με την κάρτα σας (χωρίς να χρειάζεται ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ) σε όσα καταστήματα δέχονται πληρωμές με MasterCard, που είναι πολλά περισσότερα απ’ αυτά που δέχονται πληρωμές από άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια.
  • Με την Moneysafe εξασφαλίζετε και χαμηλότερη χρέωση για κάθε ανάληψη που κάνετε από ΑΤΜ, σε σχέση με άλλες κάρτες τέτοιου είδους.
  • Μπορείτε να φορτίζετε την Moneysafe κάρτα σας αυτόματα μέσω της MasterCard ή της VISA πιστωτικής σας κάρτας, εφ’ όσον διαθέτετε. Άρα δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας μετρητά, ούτε καν να επισκέπτεστε κάποιο σημείο πώλησης για να προμηθευτείτε κωδικούς.
  • Μπορείτε να προμηθευτείτε κωδικούς «φόρτισης» της κάρτας σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, αν χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσετε.
  • Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού πορτοφολιού είναι διαθέσιμη κάθε στιγμή μέσω ειδικού application στο κινητό σας. Μπορείτε με αυτό τον τρόπο να κάνετε μέχρι και ανέπαφες συναλλαγές μέσω του Moneysafe λογαριασμού σας.

Παίξε Νόμιμα

* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Γιατί να μην παίξετε με Moneysafe

  • Πριν επιλέξετε τη Moneysafe ως μέσο πληρωμής, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα, την οποία έχετε επιλέξει για να ποντάρετε, τη δέχεται ως αποδεκτό τρόπο πληρωμής. Ορισμένες από τις πλατφόρμες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα δεν τη συμπεριλαμβάνουν, κυρίως επειδή το μερίδιό της στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικών πορτοφολιών δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Η κατάσταση αυτή, πάντως, μεταβλήθηκε τα τελευταία χρόνια.
  • Υπάρχει μια χρέωση για κάθε φορά που «φορτίζετε» την κάρτα σας με νέο χρηματικό ποσό. Αν πιστώσετε απευθείας με μετρητά τη Moneysafe κάρτα σε κάποιο από τα καταστήματα της πλατφόρμας θα χρεωθείτε με 2% του ποσού που καταθέτετε. Η χρέωση είναι 4% αν προμηθευτείτε ένα Moneysafe voucher και «φορτίσετε» την κάρτα σας μέσω αυτού.
  • Η Moneysafe κάρτα έχει ετήσια χρέωση 10 ευρώ. Επίσης υπάρχουν χρεώσεις για άλλες υπηρεσίες (π.χ. 0,50 ευρώ αν ζητήσετε εκτύπωση υπολοίπου σε ΑΤΜ ή 0,50 ευρώ για αλλαγή του κωδικού PIN σε ATM).

Παίξε Νόμιμα

*21 | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 / Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA / Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Πώς θα κάνετε λογαριασμό στη Moneysafe

Η εγγραφή στη Moneysafe είναι γρήγορη και απλή διαδικασία, δεν διαφέρει απ’ αυτές που ισχύουν και σε άλλες πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν τον τομέα.

Η διαδικασία εγγραφής στη Moneysafe είναι πολύ απλή και γρήγορη.

1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Moneysafe στη διεύθυνση: www.emoneysafe.com

2. Κλικάρετε πάνω στο κουμπί «Register» πάνω δεξιά. Θα οδηγηθείτε σε μια νέα σελίδα, η οποία θα ανοίξει στα αγγλικά. Στο πάνω αριστερό άκρο της υπάρχει η ελληνική σημαία, αν πατήσετε πάνω της η σελίδα θα ανοίξει στα ελληνικά.

3. Θα εμφανιστεί μια φόρμα, στην οποία θα κληθείτε να δώσετε τα στοιχεία σας. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει τα στοιχεία σας να είναι με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ακόμα και η διεύθυνση κατοικίας σας. Περιττό να τονίσουμε ότι πρέπει να δηλώσετε τα ακριβή και πραγματικά στοιχεία σας, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

4. Στη συνέχεια θα ερωτηθείτε αν έχετε αποκτήσει ήδη την Moneysafe κάρτα ή όχι. Την κάρτα μπορείτε να την αποκτήσετε με 10 ευρώ μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ή με 7,95 ευρώ σε οποιοδήποτε σημείο τη βρείτε διαθέσιμη.

5. Στο κινητό τηλέφωνο που καταχωρήσατε, θα σας σταλεί ένας τετραψήφιος κωδικός. Πληκτρολογήστε τον στο συγκεκριμένο πεδίο (στο οποίο θα οδηγηθείτε αυτόματα), ώστε να επαληθεύσετε ότι όντως είστε ο κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου.

6. Το επόμενο στάδιο είναι η ενεργοποίηση της κάρτας. Τοποθετήστε τον κωδικό στο πεδίο «Card Activation» και θα λάβετε μέσω SMS στο κινητό τηλέφωνό σας τον κωδικό PIN της κάρτας σας.

Μετά απ’ αυτά τα βήματα μπορείτε να ξεκινήσετε τη χρησιμοποίηση της κάρτας και του ηλεκτρονικού πορτοφολιού σας, με πρώτο βήμα τη «φόρτιση» του με κάποιο από τα διαθέσιμα ποσά.

Πώς θα κάνετε ταυτοποίηση στη Moneysafe

Η Moneysafe, όπως και όλες οι πλατφόρμες ηλεκτρονικών πορτοφολιών, έχουν επίπεδα KYC (ταυτοποίησης λογαριασμού). Το επίπεδο 1, στο οποίο βρίσκεται ο χρήστης με το που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής του, επιτρέπει καταθέσεις ως 2.500 ευρώ το χρόνο και αναλήψεις ως 1.000 ευρώ. Στο επίπεδο 2 (ουσιαστικά αυτό που θα βρεθεί ο χρήστης μετά την ταυτοποίησή του) τα ποσά αυτά εκτοξεύονται, αφού το ετήσιο όριο καταθέσεων φτάνει τις 15.000 ευρώ και το ημερήσιο όριο αναλήψεων τα 2.400 ευρώ.

Για να ταυτοποιήσετε το λογαριασμό σας στη Moneysafe πρέπει να αποστείλετε ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα τα εξής:

1. Φωτοτυπία εγγράφου ταυτότητας (αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης), στην οποία θα φαίνεται ευκρινώς η φωτογραφία σας. Εννοείται ότι στην περίπτωση της ταυτότητας θα πρέπει να στείλετε και τις δύο όψεις. Σημειώστε ότι στα έγγραφα που αποστέλλετε τα στοιχεία σας θα πρέπει να αναγράφονται με λατινικούς χαρακτήρες.

2. Ένα αντίγραφο πρόσφατου (μέχρι τριών μηνών) λογαριασμού κοινωφελούς οργανισμού (ύδρευσης, ηλεκτρικού, υπηρεσίας φυσικού αερίου) ή τραπεζικό statement που έχει εκδοθεί στο όνομά σας. Σε αυτόν πρέπει να φαίνεται, εκτός φυσικά από το όνομά σας, η διεύθυνση κατοικίας σας και ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).

Παίξε Νόμιμα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Στοίχημα Τέννις – Πως παίζεται

Μια από τις ολοένα και πιο δημοφιλείς αγορές τα τελευταία χρόνια είναι και το στοιχημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχημα Πολιτικη

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η στοιχηματική δράση δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε αθλητικά γεγονότα, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εναλλακτικές αγορές στο στοίχημα Μπάσκετ

Το μπάσκετ όντας το δεύτερο πίσω από το ποδόσφαιρο δημοφιλέστερο άθλημα είναι και το άθλημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Προγνωστικά Στοιχήματος gift Προσφορές* Στοιχήματος graph Τζίροι & Στατιστικά