13
text-of-logo

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Paysafe

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Η κάρτα Paysafe αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους συναλλαγών των Ελλήνων παικτών με τις στοιχηματικές.

Στα πολλά χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα το προπληρωμένο αυτό κουπόνι δεν έχασε τη δυναμική του παρά την αλλαγή της νομοθεσίας και την «ταυτοποίηση» των παικτών.

Αυτό θεωρούνταν ως το μεγαλύτερο ατού της και κατέχει τώρα ένα σημαντικό μερίδιο στις συναλλαγές.

▶το άνοιγμα λογαριασμού,
▶την ταυτοποίησή του, και
▶τους κυριότερους λόγους για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε τη συγκεκριμένη πλατφόρμα για τις συναλλαγές σας.

Γιατί να παίξετε στοίχημα με paysafe

✔ H paysafe είναι ένας ασφαλέστατος τρόπος συναλλαγών ειδικά για παίκτες που δεν ενδιαφέρονται να παίξουν μεγάλα ποσά, άρα και να έχουν συνεχείς δοσοληψίες μέσω καρτών (χρεωστικών/πιστωτικών) και τραπεζικών εμβασμάτων.

✔ Η χρήση των κωδικών της paysafe κάρτας είναι απολύτως ασφαλής. Ακόμα και στην ακραία περίπτωση που κάποιοι χάκερ αποκτήσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δεδομένα λογαριασμών που διατηρούν οι πλατφόρμες, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν κινδυνεύουν, αφού η μόνη τους επαφή μαζί σας γίνεται μέσω των κωδικών της paysafe (άρα ΜΟΝΟΝ των ποσών που έχετε καταθέσει).

✔ Τα σημεία πώλησης της paysafe κάρτας είναι πια πολλές χιλιάδες στην ελληνική επικράτεια, από περίπτερα και καταστήματα ψιλικών μέχρι mini market και πρακτορεία Τύπου.

✔ Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος μπορείτε να έχετε βοήθεια στην ελληνική γλώσσα, έτσι ώστε να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας εύκολα και γρήγορα. Άλλωστε οι διαδικασίες είναι εξαιρετικά απλές.

✔ Οι καταθέσεις στις πλατφόρμες μέσω κάρτας Paysafe γίνονται χωρίς επιπλέον χρέωση, άρα δεν επιβαρύνεστε κάτι περισσότερο από τα χρήματα που δώσατε για να εξασφαλίσετε τον κωδικό.

✔ Η Paysafe είναι από τις πλατφόρμες που επιβραβεύουν την «αφοσίωση» (loyalty) των πελατών τους. Έτσι, λοιπόν, τρέχει ένα διαρκές «πρόγραμμα επιβράβευσης» των χρηστών, που τους προσφέρει σημαντικά δώρα. Αν είστε τυχεροί, μπορεί να εξασφαλίσετε κάποιο από αυτά.

Γιατί να μην παίξετε στοίχημα με paysafe

✖ Το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι ότι σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ανάληψη, οφείλετε να «σηκώσετε» όλο το ποσό που έχετε εκείνη τη στιγμή διαθέσιμο στο «πορτοφόλι» σας (wallet). Δεν γίνεται, δηλαδή, να κάνετε ανάληψη μέρος του ποσού. Αυτό προβληματίζει, ειδικά αν τα χρήματα είναι πολλά.

✖ Αγοράζοντας ένα voucher της Paysafe πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην το χάσετε. Η αγορά στα χιλιάδες σημεία πώλησης είναι ανώνυμη, άρα δεν μπορείτε να την αποδείξετε (ακόμα κι αν έχετε αποδείξεις για την ώρα πώλησης και το ακριβές σημείο). Ο κωδικός δεν γίνεται να σας κοινοποιηθεί για δεύτερη φορά, άρα χάνετε τα χρήματά σας.

✖ Για να κάνετε ανάληψη από μια πλατφόρμα οφείλετε να της δώσετε έναν λογαριασμό τραπέζης, ώστε να σας σταλεί το έμβασμα από την πλατφόρμα. Ξέχωρα από την διαθεσιμότητα των χρημάτων, η οποία δεν θα είναι άμεση, υπάρχει και ο κίνδυνος να μην μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε (σε περίπτωση που υπερβούν το ακατάσχετο όριο) ή να μην μπορείτε να τα δικαιολογήσετε σε περίπτωση οικονομικού ελέγχου των εισοδημάτων σας.

✖ Η πλατφόρμα έχει θέσει ένα ανώτατο όριο χρησιμοποίησης του κάθε voucher για ένα χρόνο μετά την αγορά του. Από τη στιγμή, πάντως, που δεν κάνετε χρήση του voucher μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, μπορεί να μην χάνετε τα χρήματά σας, αλλά σας επιβάλλεται επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

➡ Άνοιγμα λογαριασμού στην Paysafe

Η διαδικασία για να αποκτήσετε λογαριασμό είναι πολύ απλή. Ας τη δούμε βήμα-βήμα 👇

1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της paysafe

2. Βεβαιωθείτε ότι η πάνω αριστερά επιλογή είναι «ιδιώτες πελάτες». Επιλέξτε την και στη συνέχεια κλικάρετε πάνω στο κουμπί «ΕΓΓΡΑΦΗ».

3. Θα εμφανιστεί μια φόρμα με πεδία, στα οποία καλείστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Προσοχή: Τα στοιχεία αυτά πρέπει να είναι τα απολύτως προσωπικά σας και απολύτως ακριβή, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να κάνετε συναλλαγές απ’ αυτό το λογαριασμό.

4. Θα σας σταλεί την ίδια ώρα ένα e-mail στη διεύθυνση που καταχωρήσατε, το οποίο θα περιέχει ένα link ενεργοποίησης του λογαριασμού. Πατήστε το για να συνδεθείτε με αυτόν τον τρόπο με την ιστοσελίδα της πλατφόρμας.

5. Παράλληλα, στο κινητό τηλέφωνο που καταχωρήσατε, θα σας σταλεί SMS επιβεβαίωσης. Πληκτρολογήστε τον στο πεδίο «Επαλήθευση».

Μετά απ’ αυτά ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος για να τον χρησιμοποιήσετε.

Πώς θα κάνετε ταυτοποίηση στην Paysafe

Για να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες της paysafe χωρίς περιορισμούς, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει περαιτέρω ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Η διαδικασία είναι επίσης εύκολη και γίνεται σε δυο απλά βήματα.

1. Κατ’ αρχάς, ελέγξτε και πάλι τα στοιχεία που καταχωρήσατε. Είναι σημαντικό να συμπίπτουν απόλυτα με αυτά που αναφέρονται στα έγγραφα ταυτοποίησης σας, αλλιώς δεν θα γίνει η αναβάθμιση του λογαριασμού σας. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα παρουσιάζονται στον τρόπο απόδοσης των ελληνικών ονομάτων με το λατινικό αλφάβητο.

2. Έχετε την επιλογή να στείλετε στην πλατφόρμα ένα από τα τρία βασικά έγγραφα ταυτοποίησης που αναγνωρίζονται διεθνώς και συνοδεύονται οπωσδήποτε από προσωπική φωτογραφία. Αυτά είναι

▶Αστυνομική ταυτότητα (νέου τύπου, με λατινικούς χαρακτήρες),
▶Διαβατήριο ή
▶δίπλωμα οδήγησης.

ℹ Φωτογραφίστε και τις δύο πλευρές όποιου από τα τρία διαθέτετε και τοποθετήστε το στο συγκεκριμένο πεδίο μέσα στην ιστοσελίδα της Paysafe.

Μετά και την αποστολή των απαιτούμενων εγγράφων, η διαδικασία ταυτοποίησης θα ολοκληρωθείς εντός 24 ωρών, μέχρι να ελεγχθεί από τους ανθρώπους της πλατφόρμας. Όταν γίνει η αναβάθμιση θα σας σταλεί μήνυμα στο e-mail που έχετε καταχωρήσει στο λογαριασμό σας στην πλατφόρμα.

Όλες οι στοιχηματικές πλατφόρμες που δέχονται Paysafe

Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
Βαθμολόγησε
(227 Ψήφοι)
Bet365-320x200
Βαθμ. Χρηστών
8.8/10
Βαθμολόγησε
(246 Ψήφοι)
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(182 Ψήφοι)
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.6/10
Βαθμολόγησε
(154 Ψήφοι)
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.1/10
Βαθμολόγησε
(146 Ψήφοι)
vistabet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.3/10
Βαθμολόγησε
(147 Ψήφοι)
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(183 Ψήφοι)
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
8.0/10
Βαθμολόγησε
(183 Ψήφοι)
bwin 700x350
Βαθμ. Χρηστών
8.1/10
Βαθμολόγησε
(215 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
6.9/10
Βαθμολόγησε
(153 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.7/10
Βαθμολόγησε
(236 Ψήφοι)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Στοίχημα Τέννις – Πως παίζεται

Μια από τις ολοένα και πιο δημοφιλείς αγορές τα τελευταία χρόνια είναι και το στοιχημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχημα Πολιτικη

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η στοιχηματική δράση δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε αθλητικά γεγονότα, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εναλλακτικές αγορές στο στοίχημα Μπάσκετ

Το μπάσκετ όντας το δεύτερο πίσω από το ποδόσφαιρο δημοφιλέστερο άθλημα είναι και το άθλημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

×

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

Προγνωστικά Στοιχήματος Προσφορές* Στοιχήματος Τζίροι & Στατιστικά