Στοιχηματικές πλατφόρμες με Paysafe

Η κάρτα Paysafe αποτελεί πια έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους συναλλαγών των Ελλήνων παικτών με τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Στα πολλά χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα η πλατφόρμα δεν έχασε τη δυναμική της παρά την αλλαγή της νομοθεσίας και την «ταυτοποίηση» των παικτών (που θεωρούνταν ως το μεγαλύτερο αυτού της) και κατέχει τώρα ένα σημαντικό μερίδιο στις συναλλαγές. Στο άρθρο αυτό θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για το άνοιγμα λογαριασμού και την ταυτοποίησή του στην Paysafe, καθώς και τους κυριότερους λόγους για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε τη συγκεκριμένη πλατφόρμα για τις συναλλαγές σας.

Oι 3 καλύτερες στοιχηματικές που δέχονται Paysafe

Πλατφόρμα
winmasters bonus 1
betshop bonus εγγραφης

Γιατί να παίξετε στοίχημα με paysafe

• H paysafe είναι ένας ασφαλέστατος τρόπος συναλλαγών ειδικά για παίκτες που δεν ενδιαφέρονται να τζογάρουν μεγάλα ποσά, άρα και να έχουν συνεχείς δοσοληψίες μέσω πιστωτικών καρτών και τραπεζικών εμβασμάτων.

• Η χρήση των κωδικών της paysafe κάρτας είναι απολύτως ασφαλής. Ακόμα και στην ακραία περίπτωση που κάποιοι χάκερ αποκτήσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δεδομένα λογαριασμών που διατηρούν οι πλατφόρμες, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν κινδυνεύουν, αφού η μόνη τους επαφή μαζί σας γίνεται μέσω των κωδικών της paysafe (άρα ΜΟΝΟΝ των ποσών που έχετε καταθέσει).

• Τα σημεία πώλησης της paysafe κάρτας είναι πια πολλές χιλιάδες στην ελληνική επικράτεια, από περίπτερα και καταστήματα ψιλικών μέχρι mini market και πρακτορεία Τύπου.

Κορυφαίες αποδόσεις, γρήγορες πληρωμές, καθημερινές προσφορές

Παίξε Νόμιμα

• Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος μπορείτε να έχετε βοήθεια στην ελληνική γλώσσα, έτσι ώστε να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας εύκολα και γρήγορα. Άλλωστε οι διαδικασίες είναι εξαιρετικά απλές.

• Η χρήση των χρημάτων από την paysafe κάρτα είναι στην ουσία απεριόριστης διάρκειας. Δεν περιορίζεστε από ημερομηνίες λήξης, όπως παλαιότερα, όταν και έπρεπε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα του κωδικού, αλλιώς τα χάνατε.

• Οι καταθέσεις στις πλατφόρμες μέσω κάρτας Paysafe γίνονται χωρίς επιπλέον χρέωση, άρα δεν επιβαρύνεστε κάτι περισσότερο από τα χρήματα που δώσατε για να εξασφαλίσετε τον κωδικό.

• Η Paysafe είναι από τις πλατφόρμες που επιβραβεύουν την «αφοσίωση» (loyalty) των πελατών τους. Έτσι, λοιπόν, τρέχει ένα διαρκές «πρόγραμμα επιβράβευσης» των χρηστών, που τους προσφέρει σημαντικά δώρα. Αν είστε τυχεροί, μπορεί να εξασφαλίσετε κάποιο από αυτά.

Γιατί να μην παίξετε στοίχημα με paysafe

Το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι ότι σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ανάληψη, οφείλετε να «σηκώσετε» όλο το ποσό που έχετε εκείνη τη στιγμή διαθέσιμο στο «πορτοφόλι» σας (wallet). Δεν γίνεται, δηλαδή, να κάνετε ανάληψη μέρος του ποσού. Αυτό προβληματίζει, ειδικά αν τα χρήματα είναι πολλά.

• Αγοράζοντας ένα voucher της Paysafe πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην το χάσετε. Η αγορά στα χιλιάδες σημεία πώλησης είναι ανώνυμη, άρα δεν μπορείτε να την αποδείξετε (ακόμα κι αν έχετε αποδείξεις για την ώρα πώλησης και το ακριβές σημείο). Ο κωδικός δεν γίνεται να σας κοινοποιηθεί για δεύτερη φορά, άρα χάνετε τα χρήματά σας.

Live Στοίχημα Σε Όλα Τα Ματς. Άνοιγμα Λογαριασμού Εδώ!

Παίξε Νόμιμα

• Για να κάνετε ανάληψη από μια πλατφόρμα οφείλετε να της δώσετε έναν λογαριασμό τραπέζης, ώστε να σας σταλεί το έμβασμα από την πλατφόρμα. Ξέχωρα από την διαθεσιμότητα των χρημάτων, η οποία δεν θα είναι άμεση, υπάρχει και ο κίνδυνος να μην μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε (σε περίπτωση που υπερβούν το ακατάσχετο όριο) ή να μην μπορείτε να τα δικαιολογήσετε σε περίπτωση οικονομικού ελέγχου των εισοδημάτων σας.

• Δεν μπορείτε, επίσης, να κάνετε μέσω της κάρτας paysafe κάποια ανάληψη από ΑΤΜ. Τα χρήματα πρέπει να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό.

• Η πλατφόρμα έχει θέσει ένα ανώτατο όριο χρησιμοποίησης του κάθε voucher για ένα χρόνο μετά την αγορά του. Από τη στιγμή, πάντως, που δεν κάνετε χρήση του voucher μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, μπορεί να μην χάνετε τα χρήματά σας, αλλά σας επιβάλλεται επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

Όλες οι στοιχηματικές πλατφόρμες που δέχονται Paysafe

Πλατφόρμα
sportingbet bonus
bwin 700x350
goalbet bonus
winmasters bonus 1
betshop bonus εγγραφης
vistabet bonus
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής

Άνοιγμα λογαριασμού στην Paysafe

Η διαδικασία για να αποκτήσετε λογαριασμό είναι πολύ απλή. Ας τη δούμε βήμα-βήμα.

1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της paysafe στη διεύθυνση: https://www.paysafecard.com/el-gr/

2. Βεβαιωθείτε ότι η πάνω αριστερά επιλογή είναι «ιδιώτες πελάτες». Επιλέξτε την και στη συνέχεια κλικάρετε πάνω στο κουμπί «ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ».

3. Θα εμφανιστεί μια φόρμα με πεδία, στα οποία καλείστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Προσοχή: Τα στοιχεία αυτά πρέπει να είναι τα απολύτως προσωπικά σας και απολύτως ακριβή, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να κάνετε συναλλαγές απ’ αυτό το λογαριασμό.

4. Θα σας σταλεί την ίδια ώρα ένα e-mail στη διεύθυνση που καταχωρήσατε, το οποίο θα περιέχει ένα link ενεργοποίησης του λογαριασμού. Πατήστε το για να συνδεθείτε με αυτόν τον τρόπο με την ιστοσελίδα της πλατφόρμας.

5. Παράλληλα, στο κινητό τηλέφωνο που καταχωρήσατε, θα σας σταλεί ένας τετραψήφιος κωδικός. Πληκτρολογήστε τον στο πεδίο «Επαλήθευση».

Μετά απ’ αυτά ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος για να τον χρησιμοποιήσετε.

bwin 700x350
bwin για νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι από όπου και αν βρίσκεσαι! 21+

Παίξε Νόμιμα

Πώς θα κάνετε ταυτοποίηση στην Paysafe

Για να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες της paysafe χωρίς περιορισμούς, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει περαιτέρω ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Η διαδικασία είναι επίσης εύκολη και γίνεται σε τρία απλά βήματα.

1. Κατ’ αρχάς, ελέγξτε και πάλι τα στοιχεία που καταχωρήσατε. Είναι σημαντικό να συμπίπτουν απόλυτα με αυτά που αναφέρονται στα έγγραφα ταυτοποίησής σας, αλλιώς δεν θα γίνει η αναβάθμιση του λογαριασμού σας. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα παρουσιάζονται στον τρόπο απόδοσης των ελληνικών ονομάτων με το λατινικό αλφάβητο.

2. Έχετε την επιλογή να στείλετε στην πλατφόρμα ένα από τα τρία βασικά έγγραφα ταυτοποίησης που αναγνωρίζονται διεθνώς και συνοδεύονται οπωσδήποτε από προσωπική φωτογραφία. Αυτά είναι α) Αστυνομική ταυτότητα (νέου τύπου, με λατινικούς χαρακτήρες) β) Διαβατήριο ή γ) δίπλωμα οδήγησης. Φωτογραφίστε και τις δύο πλευρές όποιου από τα τρία διαθέτετε και τοποθετήστε το στο συγκεκριμένο πεδίο μέσα στην ιστοσελίδα της Paysafe.

3. Το τελευταίο βήμα είναι η ανάρτηση μιας προσωπικής φωτογραφίας σας (προφανώς διαφορετικής απ’ αυτή, στην οποία εμφανίζεστε στο έγγραφο ταυτότητας). Η φωτογραφία πρέπει να είναι απολύτως προσωπική (δηλ. να μην περιέχει άλλα πρόσωπα)και τα χαρακτηριστικά σας να φαίνονται ευκρινώς (σε φως, χωρίς γυαλιά και άλλα αξεσουάρ που τα κρύβουν). Μια sefie αρκεί, δεν χρειάζεται να φωτογραφήσετε άλλη φωτογραφία!

Μετά και την αποστολή της προσωπικής σας φωτογραφίας, η διαδικασία ταυτοποίησης θα διαρκέσει λίγα λεπτά, μέχρι να ελεγχθεί από τους ανθρώπους της πλατφόρμας. Όταν γίνει η αναβάθμιση θα σας σταλεί μήνυμα στο e-mail που έχετε καταχωρήσει στο λογαριασμό σας στην πλατφόρμα.

100% Νόμιμο Online Στοίχημα

Παίξε Νόμιμα

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές πλατφόρμες για Superleague

Η Superleague, η μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» οποιασδήποτε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Moneysafe

H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Viva Wallet

Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ