13
text-of-logo

Στοιχημα Πολιτικη

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η στοιχηματική δράση δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε αθλητικά γεγονότα, αλλά επεκτείνεται συνεχώς και σε άλλους τομείς. Μεταξύ αυτών και η πολιτική, που μπορεί να μην προσφέρει επιλογές σε σταθερή βάση, αλλά σε προεκλογικές περιόδους φροντίζει πάντα να κεντρίσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων παικτών. Την ευκαιρία για κάτι διαφορετικό δε θα άφηναν ανεκμετάλλευτη οι διάφορες στοιχηματικές, φροντίζοντας κάθε φορά που πλησιάζει η ώρα της κάλπης να παρέχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο και πιο πλούσιο μενού. Οι αγορές που αφορούν κάθε είδος εκλογών αυξάνονται συνεχώς, με αποτέλεσμα να συναντάμε πλέον ειδικά sections όπως το bwin πολιτική όπου ο κάθε παίκτης μπορεί να μετατρέψει σε στοίχημα τις εκλογικές του εκτιμήσεις.

 


Στον αναλυτικό οδηγό του Bet-hoven.net, θα διαβάσεις…


 

➤ Για τις επιλογές που υπάρχουν στο στοίχημα πολιτική σε ελληνικές αγορές.

➤ Για τις αγορές που υπάρχουν στο στοίχημα πολιτική και στο εξωτερικό

Στοίχημα Πολιτική Ελλάδα

Στην Ελλάδα ως γνωστόν είναι τρία τα είδη των εκλογών που διενεργούνται και κατά συνέπεια προκύπτουν τρία σχετιζόμενα με την πολιτική στοιχήματα:

➢ Στοίχημα Δημοτικές εκλογές

Ας ξεκινήσουμε από το Στοίχημα στις Δημοτικές εκλογές όπου και σημειώνονται οι μεγαλύτερες εκπλήξεις. Το πρώτο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι το στατιστικό στοιχείο που θέλει τους επώνυμους υποψήφιους να εκλέγονται με μεγάλη συχνότητα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τόσο η εκλογή του Απόστολου Γκλέτσου στο Δήμο Στυλίδας όσο και η αντίστοιχη του Ηλία Ψινάκη στο Δήμο Μαραθώνα. Μπορεί να πρόκειται για άτομα που δεν έχουν άμεση σχέση με την πολιτική, αλλά για διάφορους λόγους καταφέρνουν να εξασφαλίσουν τον δημαρχιακό θώκο.

Κι αν οι λόγοι αυτοί μας αφήνουν αδιάφορους, δεν ισχύει το ίδιο για τις αποδόσεις που συνοδεύουν το σενάριο της εκλογής τους καθώς τις περισσότερες φορές είναι ιδιαίτερα ελκυστικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Stoiximan και να ελέγξετε το πεδίο στοιχιμαν πολιτικη έτσι ώστε να καταστρώσετε τα προσωπικά σας στοιχηματικά – πολιτικά σχέδια! Κάτι επίσης ενδιαφέρον για τις Δημοτικές εκλογές είναι ο μεγάλος αριθμός προσφερόμενων επιλογών, κάτι απόλυτα φυσιολογικό καθώς συνολικά διεκδικούνται 7 Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, 13 Περιφέρειες και 332 Δήμοι.

Μέσα από το ευρύ αυτό φάσμα που είναι πάντα διαθέσιμο στο πεδίο sportingbet πολιτικη, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα πονταρίσματα σας για τις κατά τόπους υποψηφιότητες που θεωρείτε πως συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες νίκης.


➢ Στοίχημα Βουλευτικές εκλογές

 Στοίχημα Πολιτική ΕλλάδαΠερνάμε στις Βουλευτικές εκλογές που παραδοσιακά συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ένα ενδιαφέρον που πλέον περνάει και σε στοιχηματικό επίπεδο. Μέχρι την κρίσιμη ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, τα γκάλοπ και οι δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν, χωρίς ωστόσο να επαληθεύονται απόλυτα όταν ανακοινώνονται τα επίσημα αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει πως δύναται να παραπλανήσουν τους παίκτες που δοκιμάζουν την τύχη τους στα πολιτικά στοιχήματα. Ποια είναι η λύση; Η κόντρα στις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων.

Ως οι κυριότερες εκλογές στη χώρα μας, δε θα μπορούσαν να μη συνοδεύονται και από περισσότερες επιλογές. Επισκεπτόμενοι το στοιχημαν πολιτικη, θα βρείτε αρκετές έξτρα αγορές που θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τις αντίστοιχες του ποδοσφαίρου! Πιο συγκεκριμένα, σας περιμένουν πολλές επιλογές τύπου under/over με το line να υποδηλώνει το πιθανό ποσοστό που θα συγκεντρώσει το κάθε κόμμα (πχ ΚΚΕ under/over 5.5%).

Εφόσον μιλάμε για στοίχημα, είναι καλό να αφήνουμε στην άκρη τους συναισθηματισμούς. Όπως και στο ποδόσφαιρο και τα υπόλοιπα αθλήματα συνίσταται να αποφεύγουμε τα πονταρίσματα στην αγαπημένη μας ομάδα, έτσι και στο στοίχημα για πολιτική είναι συνετό να μην εμπλέκουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις.

Tip for the win 💡 Για τους λάτρεις της στατιστικής, στην Ελλάδα δεν έχει υπάρξει απόγονος μεγάλης οικογένειας πολιτικών που έθεσε υποψηφιότητα και δεν πέτυχε το στόχο της εκλογής του


➢ Στοίχημα Ευρωεκλογές

Κλείνουμε με τις Ευρωεκλογές που μπορεί να είναι λιγότερο ενδιαφέρουσες, αλλά παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο στατιστικό στοιχείο: η πλειοψηφία των υποψηφίων που τελικά εκλέγονται, προέρχονται στο μεγαλύτερο βαθμό από το χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έχοντας αυτό κατά νου, μπορείτε να κάνετε τις ανάλογες εκτιμήσεις τόσο για το κόμμα που συνολικά επικρατεί, όσο και για διάφορους υποψηφίους μεμονωμένα.

Παράλληλα, όπως και στις Δημοτικές Εκλογές, έτσι και στις Ευρωεκλογές,  υπάρχει η τάση υπέρμετρης στήριξης σε πρόσωπα που δεν προέρχονται από το χώρο της πολιτικής. Ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης και ο πρώην αρχηγός της εθνικής μας ομάδας Θοδωρής Ζαγοράκης είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Κοινώς, αν κατέβει Έλληνας διάσημος ως υποψήφιος σε κάποια εκλογική διαδικασία, έχει πολύ καλές πιθανότητες εκλογής!

Πολιτική στοίχημα

Επειδή το στοίχημα στην πολιτική δεν αναφέρεται μόνο σε ότι διεξάγεται στην Ελλάδα, οι στοιχηματικές πλατφόρμες φροντίζουν πάντα να προσφέρουν γεγονότα από όλο τον κόσμο. Τα διεθνή στοιχήματα πολιτικής μάλιστα, συγκεντρώνουν ιδιαίτερα υψηλό ενδιαφέρον.

➢ Στοίχημα Αμερικανικές εκλογές

Πολιτική στοίχημαΕίναι η επιλογή που – αναγκαστικά- μαγνητίζει τα βλέμματα το τρέχον διάστημα, καθώς δεν υπάρχει κάποια άλλη κοντινή εκλογική αναμέτρηση. Σε περίπου τρεις εβδομάδες λοιπόν, θα γίνει γνωστό το όνομα του (νέου;) «Πλανητάρχη», με τη μάχη μεταξύ του νυν προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν να αναμένεται σκληρή μέχρι τέλους. Ως γνωστόν, το μέγιστο των θυτειών που μπορεί υπηρετήσει ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ είναι δύο. Για τους λάτρεις της στατιστικής, οι τρεις τελευταίοι πρόεδροι (Μπιλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους, Μπάρακ Ομπάμα) κατάφεραν να εξαντλήσουν την παραμονή τους στο Λευκό Οίκο, να εκλεγούν δηλαδή δύο διαδοχικές φορές, δημιουργώντας έτσι μια μίνι-παράδοση. Το αν η παράδοση αυτή συνεχιστεί θα το γνωρίζουμε στις 3 Νοεμβρίου! Έως τότε, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά προς στοιχηματισμό!

Αν τώρα θέλετε να αποφύγετε τη μάχη μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων, υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές στις οποίες μπορείτε να στραφείτε. Μεταξύ αυτών και το κόμμα (Δημοκρατικοί/Ρεπουμπλικάνοι) που θα αναδειχθεί πρώτο σε κάθε πολιτεία ξεχωριστά. Κάθε Πολιτεία έχει και τη δική της παράδοση ως προς την κρίσιμη αυτή επιλογή, δημιουργώντας έτσι στατιστικά στοιχεία τα οποία εσείς οι παίκτες μπορείτε να μελετήσετε και να αποφασίσετε για τα πονταρίσματα σας.

➢ Υπόλοιπα στοιχήματα πολιτικής

Εάν τώρα τα σχετικά με την πολιτική στοιχήματα είναι ο αγαπημένος σας χώρος δράσης, μπορείτε να προετοιμάζεστε για τα επόμενα μεγάλα γεγονότα. Ο λόγος για τις Προεδρικές εκλογές της Γαλλίας και τον επόμενο Γερμανό Καγκελάριο, γεγονότα που αμφότερα θα λάβουν χώρα εντός του 2021 και που έχουν ήδη ενσωματωθεί στο σχετικό μενού των περισσότερων στοιχηματικών.

Μπορείς να ποντάρεις “Στοίχημα Πολιτική” σε μια νόμιμη πλατφόρμα στην Ελλάδα

Βαθμ. Χρηστών
8.8/10
Βαθμολόγησε
(223 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.1/10
Βαθμολόγησε
(188 Ψήφοι)
Bet365-320x200
Βαθμ. Χρηστών
9.0/10
Βαθμολόγησε
(228 Ψήφοι)
bwin 700x350
Βαθμ. Χρηστών
8.3/10
Βαθμολόγησε
(205 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(171 Ψήφοι)
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
8.1/10
Βαθμολόγησε
(179 Ψήφοι)
Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(206 Ψήφοι)
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(179 Ψήφοι)
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(177 Ψήφοι)
vistabet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.4/10
Βαθμολόγησε
(144 Ψήφοι)
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(150 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(148 Ψήφοι)
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.1/10
Βαθμολόγησε
(138 Ψήφοι)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Στοίχημα Τέννις – Πως παίζεται

Μια από τις ολοένα και πιο δημοφιλείς αγορές τα τελευταία χρόνια είναι και το στοιχημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εναλλακτικές αγορές στο στοίχημα Μπάσκετ

Το μπάσκετ όντας το δεύτερο πίσω από το ποδόσφαιρο δημοφιλέστερο άθλημα είναι και το άθλημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί το Μπάσκετ είναι ιδανικό για Martingale

Μπορεί το ποδόσφαιρο αναμφίβολα είναι ο βασιλιάς των ομαδικών σπορ, όμως αυτό δεν συνεπάγεται αυτόματα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

×

Γραφείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

Προγνωστικά Στοιχήματος Προσφορές* Στοιχήματος Τζίροι & Στατιστικά