13
text-of-logo

Στοίχημα Τέννις – Πως παίζεται

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Μια από τις ολοένα και πιο δημοφιλείς αγορές τα τελευταία χρόνια είναι και το στοιχημα τεννις που αναμφίβολα είναι ένα άθλημα το οποίο πέρα από πολύ ανταγωνιστικό είναι και εντυπωσιακό, αλλά πολλές φορές μπορεί να δώσει κάποια πολύ καλά σημεία για κέρδος τόσο στις pre-match αγορές όσο και σε εκείνες στο Live Betting.

Στην ολοένα και αυξανόμενη δημοφιλία του Τένις έχουν βοηθήσει φυσικά και οι περισσότερες τηλεοπτικές μεταδόσεις διοργανώσεων των αγώνων, με αποτέλεσμα πολύ περισσότερος κόσμος να έρθει σε επαφή και όχι μόνο να γνωρίσει το άθλημα αλλά γιατί όχι και να αφιερώσει ένα δίωρο ώστε να δει έναν μεγάλο αγώνα.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.gr, θα μπορέσεις να διαβάσεις…


 

➤ Τι πρέπει να προσέξεις όταν ποντάρεις στοιχημα τενις pre-game

➤ Συμβουλές για ποντάρισμα σε stoixima tennis live

Οδηγός στοίχημα τένις pre-game

Ξεκινώντας τον οδηγό και την ανάλυση της στρατηγικής για το ποντάρισμα στο στοίχημα τέννις, θα δούμε τι πρέπει να προσέξουμε όταν ποντάρουμε σε ένα παιχνίδι πριν ξεκινήσει.

➥ Η φόρμα

Αναμφίβολα ένας από τους βασικότερους παράγοντες όχι μόνο στο τένις άλλα και σε όλα τα αθλήματα ατομικά και ομαδικά. Η φόρμα είναι αυτή που πολλές φορές και όχι άδικα είναι καθοριστική στο ποντάρισμά μας. Και στο τένις ακόμα περισσότερο μιας και μιλάμε για ατομικό άθλημα. Πριν λοιπόν ποντάρεις μελέτησε τη φόρμα του αθλητή, σε ποια τουρνουά πήρε μέρος, μέχρι που έφτασε, πόσες νίκες είχε, ποιους κέρδισε και από ποιους έχασε. Όλα αυτά τα στοιχεία θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις καλύτερα.

➥ Η κούραση

Άλλος ένας βασικός παράγοντας στο τένις, που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου πριν αποφασίσεις να ποντάρεις, είναι η κούραση. Οι τενίστες σχεδόν κάθε βδομάδα ταξιδεύουν για να παίξουν σε διαφορετικό τουρνουά και έτσι να πάρουν πόντους για να ανέβουν στην κατάταξη. Πολλές φορές μετακινούνται όχι μόνο από χώρα σε χώρα, αλλά και από ήπειρο σε ήπειρο. Αν ένας αθλητής έχει παίξει για παράδειγμα 7 ματς σε 10 μέρες σίγουρα θα είναι καταπονημένος.

➥ Μεταξύ τους παιχνίδια

Για τους ποδοσφαιρικούς είναι η λεγόμενη παράδοση. Στο τένις όμως είναι ακόμα πιο σημαντική, καθώς μιλάμε για ατομικό άθλημα και όχι για ομαδικό και μάλιστα με παίχτες που αλλάζουν ομάδα κάθε χρόνο. Τα μεταξύ τους παιχνίδια δείχνουν το ψυχολογικό «αβαντάζ» που έχει ένας τενίστας απέναντι στον άλλον.

➥ Η παράδοση στο τουρνουά

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι η παράδοση που έχει ένας αθλητής σε ένα συγκεκριμένο τουρνουά. Για παράδειγμα ο Ναδάλ στο χωμάτινο τερέν είναι ανίκητος και έχεις τρομερή παράδοση. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πριν ποντάρεις.

Μπορείς να ποντάρεις στους αγώνες τένις του “χωμάτινου τουρνουά” του Roland Garros, στον Stoiximan, σε κορυφαίες αποδόσεις.


➥ Χώρα ή Πόλη που γίνεται το τουρνουά

Στα ομαδικά αθλήματα η έδρα είναι πολύ σημαντική και δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, το ίδιο όμως ισχύει και στο τένις. Γενικά να έχεις υπόψιν σου ώστε να μην κοντράρεις εύκολα ειδικά στους πρώτους γύρους τενίστες που το τουρνουά γίνεται στην γενέτειρά τους ή στην χώρα τους.

➥ Τραυματισμοί

Στον ατομικό αθλητισμό και όχι μόνο βέβαια ένας τραυματισμός μπορεί να σε κρατήσει πολύ πίσω και να μειώσει κατακόρυφα την απόδοσή σου όταν επιστρέψεις από αυτόν. Γι αυτό στο τένις θα πρέπει να προσέξεις πριν ποντάρεις αν ο αθλητής ήταν τραυματίας και έχει επιστρέψει. Τι τραυματισμό είχε, πόσο τον κράτησε εκτός court και πότε ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας του.

➥ Ειδήσεις

Τελευταίος εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι οι ειδήσεις λίγο πριν τον αγώνα. Για παράδειγμα αν ένα αθλητής έχει αλλάξει προπονητή, αν έχασε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο κλπ. Όλα αυτά μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση του στον επερχόμενο αγώνα και θα πρέπει να τα λάβεις υπόψιν πριν ποντάρεις.

Στοίχημα τέννις συμβουλές για live

Συνήθως όσοι προτιμούν να ποντάρουν στο τένις το κάνουν γιατί η πληθώρα των τουρνουά δεν θα τους αφήσει χωρίς επιλογές όλο τον χρόνο. Ένας άλλος βασικός λόγος, είναι ότι πρόκειται για ατομικό άθλημα οπότε είναι πιο εύκολο να μάθεις τους τενίστες να τους παρακολουθήσεις και να ποντάρεις μειώνοντας το ρίσκο. Προσοχή θέλει στο να μην παρασυρθείς από την ταχύτητα του αθλήματος και ποντάρεις αλόγιστα. Σε γενικές γραμμές μπορείς να βρεις πολλά value bets σε αγορές στο live stoixima tennis όπως οι παρακάτω.

➥ Νικητής αγώνα ή σετ

Η βασική επιλογή είναι και στο τένις ο νικητής του αγώνα αλλά μπορεί κάποιος να επιλέξει και τον νικητή του σετ που παίζεται εκείνη τη στιγμή ή του επόμενου. Φυσικά, ο νικητής του αγώνα μπορεί να συνδυαστεί και με το νικητή του επόμενου σετ ώστε να ανέβει η απόδοση, ειδικά αν πρόκειται για το φαβορί της αναμέτρησης.

➥ Break στο game

Πολλά έχουν ειπωθεί για το συγκεκριμένο ποντάρισμα και το κατά πόσον μέσω της εφαρμογής του συστήματος Martingale μπορεί να οδηγήσει σε σίγουρα κέρδη. Ουσιαστικά ποντάρεις στο break στο σερβίς του αντιπάλου. Αν δεν συμβεί στο επόμενο game διπλασιάζεις κι ούτω καθεξής, μέχρι να γίνει break.

➥ Over/Under Sets/Games

Πολύ δημοφιλής επιλογή στο live στο τένις είναι και το over/under τόσο σε σετ όσο και σε games συνολικά στο παιχνίδι.

➥ Ακριβές σκορ παιχνιδιού

Όπως και στο ποδόσφαιρο ποντάρεις και στο τένις στο ακριβές σκορ του αγώνα όπως για παράγειγμα 2-0 σετ ή tie break κλπ.

➥ Ισοπαλία

Μια επιλογή με ρίσκο αλλά με αποδόσεις που συνήθως ξεπερνάνε το 3.00 είναι η ισοπαλία στο game ή μπορεί να το βρεις και ως 40-40. Καλή επιλογή για όσους κυνηγάνε μεγαλύτερες αποδόσεις στο Live.

Το live stoixima tenis είναι αναμφίβολα συναρπαστικό, καθώς πρόκειται για γρήγορο άθλημα με συνεχείς εναλλαγές όπου τα στοιχήματα διευθετούνται άμεσα και μπορείς να ξαναποντάρεις, ενώ οι επιλογές είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.


Η άποψη του Bethoven για το στοιχημα τενισ

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι και μπορεί να φαίνεται εύκολο να βρεις τον νικητή και να κερδίσεις μιας και είναι ατομικό άθλημα, ωστόσο χρειάζεται πολύ προσοχή και μελέτη πολλών και διαφορετικών παραγόντων πριν αποφασίσεις τι θα ποντάρεις και ποια στρατηγική θα ακολουθήσεις.


Νόμιμες ιστοσελίδες για στοίχημα τένις

Βαθμ. Χρηστών
8.7/10
Βαθμολόγησε
(236 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(201 Ψήφοι)
Bet365-320x200
Βαθμ. Χρηστών
8.8/10
Βαθμολόγησε
(245 Ψήφοι)
bwin 700x350
Βαθμ. Χρηστών
8.1/10
Βαθμολόγησε
(215 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.0/10
Βαθμολόγησε
(176 Ψήφοι)
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
8.0/10
Βαθμολόγησε
(183 Ψήφοι)
Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
Βαθμολόγησε
(227 Ψήφοι)
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(183 Ψήφοι)
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(182 Ψήφοι)
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.1/10
Βαθμολόγησε
(146 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
6.9/10
Βαθμολόγησε
(153 Ψήφοι)
vistabet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.3/10
Βαθμολόγησε
(147 Ψήφοι)
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.6/10
Βαθμολόγησε
(154 Ψήφοι)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Στοιχημα Πολιτικη

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η στοιχηματική δράση δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε αθλητικά γεγονότα, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εναλλακτικές αγορές στο στοίχημα Μπάσκετ

Το μπάσκετ όντας το δεύτερο πίσω από το ποδόσφαιρο δημοφιλέστερο άθλημα είναι και το άθλημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί το Μπάσκετ είναι ιδανικό για Martingale

Μπορεί το ποδόσφαιρο αναμφίβολα είναι ο βασιλιάς των ομαδικών σπορ, όμως αυτό δεν συνεπάγεται αυτόματα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

×

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

Προγνωστικά Στοιχήματος Προσφορές* Στοιχήματος Τζίροι & Στατιστικά