13
text-of-logo

Τα λάθη των book και πως να τα εκμεταλλευτείς

Είναι πολλές οι φορές που ευρισκόμενος σε παρέες έχει ανοιχτεί το θέμα του στοιχήματος, του διαβάσματος του κουπονιού και πάντα η κατάληξη ήταν στους bookmakers και το πως θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε τα λάθη που ομολογουμένως κάνουν. Γιατί αυτό που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς σαν παίχτης είναι ότι ο book δεν είναι κάτι απρόσωπο που δεν κάνει ποτέ λάθη. Αλλά αντίθετα πίσω από την ονομασία της εκάστοτε στοιχηματικής πλατφόρμας βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι και κάνουν λάθη, ενίοτε και μεγάλα.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.net, θα μπορέσεις να λύσεις όλες τις απορίες σου…


 

➤ Για το ποιος είναι ο ρόλος του bookmaker στη διαμόρφωση αποδόσεων

➤ Για το τι κάνει έναν book “καλό στη δουλειά του”

➤ Για το πως προκύπτουν τα λάθη του book και πως θα τα εκμεταλλευτείς

 

Παίξε Νόμιμα

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις*

➦ Ο ρόλος των book

Επειδή το στοίχημα δεν είναι σαν το παλιό αγαπημένο ΠΡΟΠΟ και βασίζεται σε αποδόσεις, ο ρόλος του book είναι να βγάλει αυτές τις αποδόσεις πάνω στις οποίες καλείσαι εσύ σαν παίχτης να ποντάρεις. Και εδώ έρχεται η διαφορά με το αγαπημένο ΠΡΟΠΟ. Στο στοίχημα ποντάρεις απόδοση και όχι σημείο και για να γίνει αυτό πιο κατανοητό μπορεί να πιστεύεις ότι η Μπαρτσελόνα όντως θα κερδίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα την ποντάρεις σε οποιαδήποτε απόδοση σου δώσει ο book. Καλείσαι λοιπόν να μελετήσεις τις συνθήκες, τα στατιστικά, τα νέα και άλλες παραμέτρους ώστε να διαπιστώσεις αν οι πιθανότητες νίκης είναι αυτές που σου λέει ο book ότι είναι, ή εσύ βρίσκεις αξία σε άλλο σημείο.

“Μην ξεχνάς ότι ☝️ η διαφορά ανάμεσα σε έναν παίχτη και έναν καλό παίχτη στοιχήματος, βρίσκεται στις αποδόσεις.”

➦ Ποιος είναι ο καλός bookmaker;

Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια σχολή από την οποία αποφοιτούν όσοι ασχολούνται με το στοίχημα, ωστόσο στις στοιχηματικές αυτές μιας και πρόκειται ουσιαστικά για μια αγορά θεωρείται ότι αντιλαμβάνονται καλύτερα τα πράγματα άνθρωποι που τελειώνουν οικονομικές σχολές. Φυσικά, πέραν των οικονομικών γνώσεων που πρέπει να κατέχει κάποιος, είναι δεδομένο ότι πρέπει να γνωρίζει τα πάντα γύρω από ένα άθλημα ή πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις*


Ποια είναι τα λάθη των book

Για να βρεις ποια είναι τα λάθη των bookmakers, πρέπει να λύσεις την απορία για το αν κάνουν λάθη. Κι εδώ ερχόμαστε να σου πούμε ότι η απάντηση είναι θετική και μάλιστα πολλές φορές κάνουν και μεγάλα λάθη. Θες από βιασύνη, θες από ανταγωνισμό ή από λάθος εκτίμηση για του που θα κινηθεί η αγορά. Πίσω από την εκάστοτε στοιχηματική βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι όσο καλοί και να είναι σίγουρα δεν είναι αλάνθαστοι.

➪ Πώς θα εκμεταλλευτώ αυτά τα λάθη;

Το πρώτο και βασικότερο βήμα για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τα λάθη των book, είναι να τα εντοπίσεις. Για να τα εντοπίσεις όμως χρειάζεται να ξέρεις πολύ καλά την στοιχηματική θεωρία και ορολογία, να γνωρίζεις ότι οι αποδόσεις είναι ουσιαστικά οι πιθανότητες που δίνει ο book για την επαλήθευση κάθε σημείου. Από κει και πέρα με σωστή μελέτη και ενημέρωση από έγκυρα και αξιόπιστα μέσα μπορείς να αντιληφθείς που βρίσκεται το λάθος και να ποντάρεις σε αυτό. Βέβαια, η αρχή θα είναι δύσκολη, ωστόσο η εμπειρία είναι αυτή που από ένα σημείο και μετά θα κάνει τη όλη διαδικασία πολύ πιο εύκολη.

Νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(292 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(237 Ψήφοι)
Bet365-320x200
Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(293 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(253 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.0/10
Βαθμολόγησε
(197 Ψήφοι)
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(204 Ψήφοι)
Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.4/10
Βαθμολόγησε
(274 Ψήφοι)
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(194 Ψήφοι)
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(196 Ψήφοι)
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.2/10
Βαθμολόγησε
(162 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
6.9/10
Βαθμολόγησε
(162 Ψήφοι)
Vistabet-new-logo-200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(161 Ψήφοι)
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(173 Ψήφοι)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Γαλλικό Όπεν με κορυφαίο live στοίχημα

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί οι στοιχηματικές βάζουν όρια ή κλείνουν λογαριασμούς

Ξεκινώντας, ένα πράγμα που θα πρέπει να έχει κάθε παίχτης στο μυαλό του πριν ξεκινήσει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κόλπα για live στοιχημα

Οι παίκτες του στοιχήματος στρέφονται ολοένα και περισσότερο στις διαθέσιμες αγορές του live betting, στις […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Προγνωστικά Στοιχήματος gift Προσφορές* Στοιχήματος graph Τζίροι & Στατιστικά