1000 🎁🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Summer combo στο Pamestoixima.gr
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Combo Bet – Τι είναι και πως παίζεται;

Το φάσμα των στοιχηματικών επιλογών εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες αγορές που στην πλειοψηφία τους γνωρίζουν μεγάλη απήχηση από τους παίκτες.

Μεταξύ αυτών και τα Combo Bets, μία από τις τελευταίες προσθήκες στο online στοίχημα που βρίσκει χώρο σε ολοένα και περισσότερα δελτία. Πρόκειται ουσιαστικά για το συνδυασμό δύο διαφορετικών στοιχημάτων που προσφέρουν συνολικά καλύτερη απόδοση, κάτι που φυσικά πιστώνεται στα θετικά για τους παίκτες.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.net, θα δεις αναλυτικά…


 

➤Ποια είναι τα δημοφιλέστερα ComboBets

➤Πως να στοιχηματίσεις στα Combo Bets της επιλογής σου

➤Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των συνδυαστικών στοιχημάτων

 

Ποια είναι τα Combo Bets

Με τους bookmakers να αποδεικνύουν πως δε στερεύουν ποτέ από εμπνεύσεις, τα Combo Bets εξελίσσονται συνεχώς, προσφέροντας στους παίκτες ένα ευρύ μενού συνδυαστικών επιλογών προκειμένου να καταλήξουν σε αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο. Ήρθε η ώρα να δούμε ποια είναι τα διαθέσιμα Combo Bets με τα οποία μπορείτε να βάλετε μια πιο ενδιαφέρουσα πινελιά στο παιχνίδι σας, επωφελούμενοι παράλληλα από τις υψηλότερες αποδόσεις:

Ποια είναι τα Combo Bets➥ Αποτέλεσμα & Over/Under: Πρόκειται για το πιο δημοφιλές συνδυαστικό στοίχημα. Επιλέγουμε το τελικό αποτέλεσμα (1Χ2) μιας αναμέτρησης σε συνδυασμό με το σύνολο τερμάτων. Αξίζει να αναφερθεί πως το σύνολο των γκολ δεν περιορίζεται στο κλασσικό line των 2.5 γκολ, αλλά προσφέρεται και στα αντίστοιχα των 1.5, 3.5, 4.5 ή ακόμα και 5.5 γκολ.

➥ Αποτέλεσμα & Goal/No Goal: Επιλέγουμε το τελικό αποτέλεσμα (1X2) σε συνδυασμό με το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι.

➥ Διπλή ευκαιρία & Over/Under: Εδώ επιλέγουμε την κλασσική διπλή ευκαιρία (1Χ/Χ2/12) για το τελικό αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης και τη συνδυάζουμε με το σύνολο τερμάτων στο line της αρεσκείας μας (Over/Under 2.5, 3.5 κτλ).

➥ Διπλή ευκαιρία & Goal/No goal: Κατά τον ίδιο τρόπο, επιλέγουμε τη διπλή ευκαιρία συνδυαζόμενη με το σενάριο που θέλει και τις δύο ομάδες να σκοράρουν ή όχι.

    Τα 4 προαναφερθέντα Combo Bets προσφέρονται και για ποντάρισμα στο πρώτο ημίχρονο, συνδυάζοντας δηλαδή το αποτέλεσμα ή τη διπλή ευκαιρία του ημιχρόνου, με το σύνολο των γκολ ή με το ενδεχόμενο να σκοράρουν ή όχι οι δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά.  


➥ Over
/Under & goal/no goal: Αυτό το στοίχημα είναι από τα πλέον δημοφιλή και αφορά την επιλογή του συνόλου των γκολ συνδυαζόμενου με το αν θα σκοράρουν ή όχι και οι δύο ομάδες.

➥ Ημίχρονο/Τελικό & Over/Under: Επιλέγουμε αποτέλεσμα ημιχρόνου, τελικό αποτέλεσμα και σύνολο τερμάτων. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως στο εν λόγω Combo Bet ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς τα ζητούμενα είναι ουσιαστικά τρία. Με δεδομένο το μεγάλο ρίσκο, παίρνουμε και αντίστοιχη υψηλή απόδοση.

➥ Η γηπεδούχος/φιλοξενούμενη να σκοράρει το πρώτο γκολ και να κερδίσει/χάσει/αναδειχθεί ισόπαλη: Σαφές το ζητούμενο εδώ, επιλέγουμε την ομάδα που θα ανοίξει το σκορ και παράλληλα τον τελικό νικητή. Πρόκειται για ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των ανατροπών!

➥ Αποτέλεσμα & anytime scorer: Επιλέγουμε το τελικό αποτέλεσμα (1Χ2) σε συνδυασμό με κάποιον παίκτη που πιστεύουμε πως θα σκοράρει οποτεδήποτε στον αγώνα. Επιπρόσθετα, σε κάποιες στοιχηματικές υπάρχουν επιλογές που συνδυάζουν το τελικό αποτέλεσμα με τον παίκτη που θα σκοράρει είτε πρώτος είτε τελευταίος στη διάρκεια του 90λεπτου.

    Επιλογές όπως το “Αποτέλεσμα & Anytime Scorer” ή το “Ημίχρονο/Τελικό & Over/Under” που βρίσκουμε σε στοιχηματικές όπως η Bet365, o Stoiximan κλπ, δίνουν προφανώς μεγαλύτερες αποδόσεις.  

Πως παίζω Combo Bets

➢ Ας δούμε τώρα πως λειτουργούν τα Combo Bets στην πράξη εξετάζοντας ένα παράδειγμα για το «Αποτέλεσμα & Over/Under».


Μελέτη Περίπτωσης 1
   

Έστω ότι έχουμε την αναμέτρηση Άρσεναλ – Γουέστ Μπρομ και πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα θα είναι ευρεία νίκη της γηπεδούχου.


   
  art  

Επιλέγουμε το Combo Bet «1 & Over 2.5».


   
    Για να επαληθευτεί το στοίχημα μας, θα πρέπει να κερδίσει η Άρσεναλ και παράλληλα να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ συνολικά στην αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, θέλουμε σκορ τύπου 2-1, 3-0, 3-1, 3-2, 4-1 ή και ακόμα μεγαλύτερο.    

➢ Ας δούμε τώρα πως λειτουργούν τα Combo Bets στην πράξη εξετάζοντας ένα δεύτερο παράδειγμα για το «1x & Goal»


Μελέτη Περίπτωσης 2
   

Έστω ότι έχουμε την αναμέτρηση Βαλένθια – Βιγιαρεάλ που στα μάτια μας φαντάζει αμφίρροπη.


   
  art  

Τασσόμαστε υπέρ του Combo Bet “1x & Goal”.


   
    Για να επαληθευτεί το στοίχημα μας θέλουμε νίκη της Βαλένθια ή ισοπαλία και παράλληλα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Μας κάνει δηλαδή είτε οποιαδήποτε νίκη της Βαλένθια αλλά με τη Βιγιαρεάλ να βρίσκει επίσης δίχτυα είτε οποιαδήποτε ισοπαλία πλην της λευκής. Μιλάμε δηλαδή για σκορ τύπου 1-1, 2-2, 2-1, 3-2, 3-1.    


➫ Πλεονεκτήματα των Combo Bet
s

Κάθε στοιχηματική αγορά επιφέρει και συγκεκριμένα πλεονεκτήματα στους παίκτες που την επιλέγουν, κάτι που ισχύει και για τα Combo Bets. Ας δούμε λοιπόν τα οφέλη που αποκομίζουν όσοι κάνουν παιχνίδι με συνδυαστικά στοιχήματα:

Πως παίζω Combo BetsΑνεβάζουν την απόδοση με μικρό ρίσκο

Επιλέγοντας ένα συνδυαστικό στοίχημα, έχουμε πλέον να κάνουμε με δύο ζητούμενα, κάτι που ισοδυναμεί και με αυξημένη απόδοση χωρίς απαραίτητα να ρισκάρουμε σε μεγάλο βαθμό. Για παράδειγμα, έστω ότι σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.35 και το over5 γκολ σε απόδοση 1.45. Ο συνδυασμός των δύο γεγονότων θα προσφέρει συνολική απόδοση γύρω στο 1.70 – 1.75. Η συγκεκριμένη τιμή κρίνεται αρκετά ικανοποιητική και καλύπτει την πεποίθηση ότι η γηπεδούχος θα κερδίσει με σχετική ευκολία. Αξίζει παράλληλα να αναφερθεί πως οι αποδόσεις στα Combo Bets ποικίλλουν μεταξύ των στοιχηματικών. Στο πλαίσιο αυτό και με την απαραίτητη έρευνα μπορεί πάντα να προκύψει μια μεγάλη στοιχηματική ευκαιρία.

Μεγάλη γκάμα επιλογών

Τα Combo Bets προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα συνδυαστικών επιλογών, επιτρέποντας έτσι στους παίκτες να επιλέξουν αυτή που δένει καλύτερα με τον τρόπο παιχνιδιού τους (συντηρητικό παιχνίδι/παιχνίδι με αυξημένο ρίσκο). Παράλληλα τα Combo Bets ήρθαν για να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση συγκεκριμένων αποφάσεων. Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί «να το παίξω άσο ή over;», επιλογές που αν συνδυαστούν και την απόδοση αυξάνουν όπως προαναφέρθηκε και δίνουν τη λύση στο μεγάλο δίλημμα.

Είτε παίζω απλό στοίχημα, είτε Combo Bets, η εγγραφή σε περισσότερες από μια στοιχηματικές μου δίνει τη δυνατότητα να ψάχνω και να ποντάρω πάντα στην 🔝 καλύτερη 🔝 απόδοση.

➫ Μειονεκτήματα των Combo Bets

Επειδή όμως και τα μειονεκτήματα είναι μέρος του παιχνιδιού, ας δούμε τι πρέπει να έχετε κατά νου αν πρόκειται να ρισκάρετε με Combo Bets:

Τα ζητούμενα είναι δύο

Όπως προαναφέρθηκε, κάθε combo bet συνδυάζει ουσιαστικά δύο διαφορετικές αγορές. Αυτό συνεπάγεται πως περιμένουμε την ταυτόχρονη επαλήθευση δύο διαφορετικών αποτελεσμάτων. Ως άμεση συνέπεια, ανεβαίνει αισθητά ο βαθμός δυσκολίας.

Η γκανιότα είναι μεγαλύτερη

Απόρροια του προηγούμενου μειονεκτήματος είναι και τα αυξημένα ποσοστά γκανιότας που συνοδεύουν κάθε συνδυαστικό στοίχημα και που δίνουν πλεονέκτημα στους μπουκ. Κατά κανόνα, όσα περισσότερα τα ζητούμενα, τόσο η γκανιότα ανεβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση τα ποσοστά της είναι μεγαλύτερα συγκριτικά με το αν παίζαμε το κάθε ζητούμενο ως μονό αποδεκτό.

  FAQ – Συχνές Ερωτήσεις Παιχτών  


➧ Π
οια η διαφορά του combo bet με το bet builder;

Όπως το Combo Bet, έτσι και το Bet Builder αποτελεί μια νέα καινοτόμα αγορά που έχει προστεθεί το τελευταίο διάστημα στο μενού των στοιχηματικών. Πρόκειται ωστόσο για δύο εντελώς διαφορετικά projects. Όλα τα διαθέσιμα Combo Bets είναι πάντα fixed από τον εκάστοτε bookmaker, συνοδεύονται δηλαδή από στάνταρ αποδόσεις. Αντιθέτως, το Bet Builder είναι η δυνατότητα των παικτών να φτιάξουν τους δικούς τους προσωπικούς συνδυασμούς γεγονότων, χωρίς η συνολική απόδοση να είναι προκαθορισμένη.

➧ Ποιες πλατφόρμες προσφέρουν Combo Bets;

Τα Combo Bets είναι πλέον βασική αγορά σε όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες, καθώς η ζήτηση τους από τους παίκτες καταγράφει συνεχώς αυξανόμενα νούμερα. Σε όλους λοιπόν ανεξαιρέτως τους bookmakers, θα βρείτε σίγουρα τα βασικά τουλάχιστον Combos. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και πλατφόρμες – όπως ο Stoiximan – που προσφέρουν ένα πλήρες φάσμα συνδυαστικών στοιχημάτων στο οποίο φυσικά περιλαμβάνονται όλα όσα αναλύσαμε στον παραπάνω οδηγό.


21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(510 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.6/10
Βαθμολόγησε
(343 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.2/10
Βαθμολόγησε
(420 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.3/10
Βαθμολόγησε
(380 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.4/10
Βαθμολόγησε
(177 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.6/10
Βαθμολόγησε
(181 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(454 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
Βαθμολόγησε
(276 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
4.9/10
Βαθμολόγησε
(159 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι