ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ*

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Stoiximan σε ανταμείβει!
  • ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ Μαζεύεις coins & ανταμείβεσαι
  • BLUE LOUNGE Κερδίζεις έπαθλα* σε κάθε milestone
  • GOLDEN LOUNGE Μεγαλύτερα έπαθλα* για εσένα
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Στρατηγική Over – Under

Όσες αγορές και να προστεθούν στο στοιχηματικό μενού, υπάρχει πάντα μία επιλογή που θα γνωρίζει μεγάλη απήχηση από τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών.

Ο λόγος φυσικά για την αγορά αντερ οβερ που ανήκει πλέον στις βασικότερες ανεξαρτήτως αθλήματος. Πρωτοεμφανίστηκε στο ποδόσφαιρο βρίσκοντας εφαρμογή στο σύνολο των γκολ μιας αναμέτρησης, με το over2.5 stoixima να έχει διαδοθεί τόσο ώστε να αποτελεί σχεδόν… λογότυπο!

Έχοντας γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, ήταν θέμα χρόνου να μεταφερθεί και στα υπόλοιπα αθλήματα. Έτσι λοιπόν, την πιο περιζήτητη αγορά τη συναντάμε πλέον τόσο στο μπάσκετ με ζητούμενο το under/over στο σύνολο πόντων (και όχι μόνο) όσο και σε άλλα αθλήματα όπως το τένις (under/over σε games και σετ) και το ice hockey (under/over πόντων).

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.gr, θα μπορέσεις να διαβάσεις…


 

Τι είναι στο στοίχημα το οβερ και τι το under

Την καλύτερη στρατηγική under over

Τις πιο δημοφιλείς λίγκες για στοίχημα under over

Τις εναλλακτικές αγορές under over

 


Over στοίχημα τι σημαίνει

Ξεκινώντας από τα βασικά, ας δούμε τι σημαίνει οβερ στο στοιχημα. Βάζοντας στο μικροσκόπιο το βασιλιά των σπορ, δηλαδή το ποδόσφαιρο και επιλέγοντας για παράδειγμα ποντάρισμα στο over 3.5 μιας αναμέτρησης, σημαίνει πως ζητάμε την επίτευξη 4 τουλάχιστον γκολ συνολικά από τις δύο ομάδες.


Μελέτη Περίπτωσης
    Έστω ότι μας κεντρίζει το ενδιαφέρον η αναμέτρηση Νάπολι – Λάτσιο, παιχνίδι μεταξύ δύο ιδιαίτερα επιθετικών ομάδων. Το ένστικτο μας οδηγεί σε μεγάλο σκορ και ποντάρουμε στο over 3.5 γκολ.


   
  art   Για να επαληθευτεί το over στοίχημα μας, θα πρέπει να σημειωθούν 4 γκολ και από τις δύο ομάδες αθροιστικά.


   
    Ο τελικός νικητής και το αν θα καταφέρουν να σκοράρουν και οι δύο δεν επηρεάζει το στοίχημα μας. Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό, στοχεύουμε σε σκορ τύπου 3-1, 3-2, 4-0, 2-2 ή και ακόμα υψηλότερο.    


Σ
το σημείο αυτό αξίζει να διευκρινιστεί πως το
over stoixima μπορεί να ορίζει και διαφορετικά lines. Το βασικό είναι πάντα το over 2.5 όπου ζητάμε 3 τουλάχιστον γκολ συνολικά. Ωστόσο υπάρχει και το πιο συντηρητικό over 1.5, ενώ για τους λάτρεις του ρίσκου υπάρχει η επιλογή του over 3.5 όπως στο προαναφερθέν παράδειγμα αλλά και η αντίστοιχη των over 4.5 και over 5.5 γκολ που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το βαθμό δυσκολίας.

Under στοιχημα τι σημαίνει

Ακριβώς αντίθετο είναι το concept στο under στοιχημα. Στρεφόμενοι αυτή τη φορά στο μπάσκετ, επιλέγουμε ποντάρισμα στο under 161.5 πόντων σε συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το ζητούμενο είναι το σύνολο των πόντων που θα σημειώσουν συνολικά οι δύο ομάδες να είναι μικρότερο των 161 πόντων.


Μελέτη Περίπτωσης
    Επιλέγουμε την αναμέτρηση Βίρτους Μπολόνια – Ρέτζιο Εμίλια με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην άμυνα και την επιλογή μας να είναι το under 161.5 πόντων.


   
  art   Ανεξαρτήτως νικητή και διαφοράς πόντων, για να επιβεβαιωθεί στο στοίχημα μας θα πρέπει να σημειωθούν λιγότεροι από 161 πόντοι αθροιστικά.Για να μιλήσουμε με αριθμούς, ένα σκορ τύπου 75 – 70 ή 80 – 76 καθιστά το under stoixima μας κερδισμένο.


   
       Σημειώνεται πως το line των πόντων στο μπάσκετ ποικίλλει ανάλογα με το πρωτάθλημα και την τάση των ομάδων που αναμετρώνται.    


Στοίχημα over 2.5

Όπως προαναφέρθηκε, οι πιο δημοφιλείς επιλογές στην υπό εξέταση αγορά και πάντα σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο είναι αυτές του over 2.5 & under 2.5. Θέλοντας να δώσουμε και μια διαφορετική απάντηση στο ερώτημα τι είναι το οβερ 2.5 μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα ελκυστική αγορά που μπορεί να μας οδηγήσει στο ταμείο πολύ νωρίς και χωρίς να μας απασχολεί ο τελικός νικητής μιας αναμέτρησης ή πιθανή ανατροπή στο σκορ. Ας μην ξεχνάμε πως σκοπός του ποδοσφαίρου είναι το θέαμα και κατά συνέπεια τα γκολ. Στο πλαίσιο αυτό το στοίχημα over 2.5 είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα που μπορούμε να συναντήσουμε.

    Η επαλήθευση του over στο στοίχημα φαντάζει απλή υπόθεση αλλά για να αποδειχθεί και στην πράξη θα πρέπει να εφαρμοστεί και η κατάλληλη στρατηγική.  


Μ
ε πιο απλά λόγια να γνωρίζουμε σε ποια πρωταθλήματα και αναμετρήσεις να στραφούμε. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως
τάση προς το over 2.5 έχουν ομάδες που είναι επιθετικές από τη φύση τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Επίσης, η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ δύο αντιπάλων συγκεντρώνει πάντα πολλές πιθανότητες να οδηγήσει σε ιδιαίτερα υψηλά σκορ. Μια ματιά στα αποτελέσματα της Μπάγερν Μονάχου όταν αντιμετωπίζει ομάδες του δεύτερου μισού της βαθμολογίας (και όχι μόνο!) είναι αρκετή για να ενισχύσει τη συγκεκριμένη στρατηγική.

Συνεπώς η μελέτη των στατιστικών που παρουσιάζουν τα διάφορα πρωταθλήματα και οι ομάδες που μετέχουν σε αυτά είναι πάντα ένα ισχυρό βοήθημα στην εύρεση αναμετρήσεων που μπορούν να επιβεβαιώσουν το over 2.5. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω λίγκες όπου τα πολλά γκολ έχουν σταθερά την τιμητική τους:

 

➧ Α’ Γερμανίας

➧ Β’ Ολλανδίας

➧ A’ Ελβετίας

➧ Α’ Ισλανδίας

➧ Β’ Νορβηγίας

   


Μ
ιλώντας όμως για στοίχημα που αφορά το σύνολο των γκολ, δε πρέπει να ξεχνάμε και την επιλογή under 2.5 που μπορεί να τη συναντάμε σε λιγότερα δελτία, αλλά που έχει κι αυτή το δικό της «κοινό». Για τους λάτρεις του είδους, υπάρχει κι εδώ
συγκεκριμένη στρατηγική που πρέπει να ακολουθείτε προκειμένου να υπάρξει επιτυχία. Αναζητήστε πρωταθλήματα των οποίων οι ομάδες παρουσιάζουν σταθερότητα στην αμυντική λειτουργία και αναποτελεσματικότητα στην επίθεση όπως τα παρακάτω:

 

➧ Ελληνική Super League Interwetten

➧ Β’ Γαλλίας

➧ Championship Αγγλίας

   

Over στο στοίχημα – άλλες αγορές

Over στο στοίχημα - άλλες αγορέςΗ σε μεγάλα ποσοστά επιλογή των over και under στο στοίχημα, οδήγησε τόσο στην ευρεία διάδοση τους σε πολλές ακόμη αγορές πλην των γκολ, όσο και στην ενσωμάτωση τους στα υπόλοιπα αθλήματα που προσφέρονται για εκτιμήσεις και ανάλογο ποντάρισμα.

Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, το new trend είναι αυτό που θέλει τα πονταρίσματα στο under/over των κόρνερ να αυξάνονται κατακόρυφα, είτε αφορούν το συνολικό αριθμό των κόρνερ μιας αναμέτρησης είτε μεμονωμένα τον αριθμό κόρνερ που θα κερδίσει η κάθε ομάδα. Στους ίδιους ρυθμούς κινείται και η αγορά under/over στις κάρτες που θα βγάλει από το τσεπάκι ο εκάστοτε ρέφερι. Παράλληλα, συναντάμε και πολλές ακόμη εναλλακτικές αγορές under/over που κεντρίζουν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον των παικτών και αφορούν το συνολικό αριθμό σε:

 

Φάουλ

➧ Λεπτά καθυστερήσεων

➧ Ασίστ

➧ Πλάγια

➧ Τελικές προσπάθειες στην εστία

➧ Χρήση VAR

   


Ρ
ίχνοντας μια ματιά και στα υπόλοιπά δημοφιλή αθλήματα, βλέπουμε και πάλι την αγορά
over-under στο στοιχημα να κυριαρχεί. Η μεγαλύτερή άνθηση συναντάται στο μπάσκετ, όπου οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν τόσο στο under/over των συνολικών πόντων μιας αναμέτρησης όσο και:

 

Στο under/over πόντων κάθε ομάδας

➧ Στο under/over πόντων κάθε περιόδου

➧ Στο under/over πόντων συγκεκριμένων παικτών

➧ Στο under/over ριμπάουντ συνολικά/κάθε ομάδας/συγκεκριμένων παικτών

➧ Στο under/over εύστοχων τριπόντων συγκεκριμένων παικτών

   


Γ
ια όσους τώρα αρέσκονται σε λιγότερο δημοφιλή αλλά εξίσου συναρπαστικά αθλήματα, μπορούν να ελέγξουν την αγορά under/over σε:

 

Συνολικά σετ και games (τένις)

➧ Συνολικούς πόντους και σετ (βόλεϊ)

➧ Συνολικά runs (μπέιζμπολ)

➧ Συνολικούς πόντους (ice hockey)

   


Πως θα βρισκω τα over under

Έχοντας κλείσει το κεφάλαιο over under πως παίζεται και τις παραμέτρους που το διέπουν, ήρθε η ώρα να δούμε και πως επιλέγουμε τους αγώνες στους οποίους θα ρισκάρουμε ζητώντας τα γκολ. Αν λοιπόν στο μυαλό σας στριφογυρίζουν σχετικές απορίες δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Παραπάνω έγινε μια μικρή αναφορά σχετικά με την over under στρατηγική που πρέπει ο κάθε παίκτης να ακολουθεί προκειμένου να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πλην ωστόσο της επιθετική φύσης των ομάδων αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που πρέπει πάντα να μπαίνουν στη σχετική μελέτη:

➥ Το κίνητρο: Είναι πάντα σημαντικό να εξετάζουμε το πιθανό κίνητρο μιας ή και των δύο αντιπάλων ή ακόμα και την έλλειψη στόχων.

➥ Η ρεβάνς: Σε περιπτώσεις επαναληπτικού αγώνα (ρεβάνς), είναι πάντα πιθανό η μία ομάδα να καλείται να καλύψει διαφορά τερμάτων. Μια τέτοια συνθήκη οδηγεί από μόνη της σε επιθετική συμπεριφορά, πόσο μάλλον αν το φαβορί είναι αυτό που χρειάζεται να κερδίσει με μεγάλη διαφορά.

➥ Το ρεπορτάζ: Από τα πλέον βασικά σημεία του στοιχήματος που έχει αντίκτυπο στην υπό εξέταση αγορά over/under. Επιστροφές ή απουσίες αμυντικών και επιθετικών παικτών, μας οδηγούν στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων σχετικά με το που μπορεί να κυμανθεί το σκορ μιας αναμέτρησης. Για παράδειγμα, επιστροφή δύο κομβικών παικτών στη γραμμή κρούσης μιας ομάδας με παράλληλη απουσία δύο εντεκαδάτων αμυντικών της αντιπάλου δείχνει το δρόμο προς το over 2.5. Η αντίστροφη περίπτωση όπως είναι λογικό αυξάνει τις πιθανότητες επαλήθευσης του under 2.5. 

    Στο σημείο αυτό σημειώνεται πως τα παραπάνω tips βρίσκουν εφαρμογή και στα υπόλοιπα αθλήματα όπου το στοίχημα under/over είναι διαθέσιμο.   


Π
λην των ανωτέρω, υπάρχουν και μερικοί ακόμη (εξωαγωνιστικοί αυτή τη φορά) παράγοντες που δύναται να επηρεάσουν της εξέλιξη μιας αναμέτρησης και κατά συνέπεια το
stoixima over under. Ο λόγος για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη διάρκεια του αγώνα και που με τη σειρά τους είναι πάντα πιθανό να καταστήσουν κακή την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, επηρεάζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

  FAQ – Συχνές Ερωτήσεις Παιχτών  


Η
ομάδα του
Bet-hoven.net συγκεντρώνει συστηματικά τα πιο καίρια ερωτήματα των αναγνωστών και δίνει απαντήσεις έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει οποιαδήποτε (στοιχηματική ή μη) απορία: 

Μετράνε τα αυτογκολ στο στοιχημα over/under;

Τα αυτογκόλ υπολογίζονται κανονικά στο δείκτη του σκορ και συνεπώς στο στοίχημα που αφορά το σύνολο των γκολ. Αρκεί φυσικά να σημειωθούν στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Το στοίχημα over/under παίζεται και στο ημίχρονο;

Με τις στοιχηματικές επιλογές να είναι πλέον εκατοντάδες, ναι το over/under παίζεται και στο ημίχρονο με αρκετά μάλιστα lines να είναι διαθέσιμα (under/over 0.5, 1.5 κτλ).

Μετράει η παράταση στο στοίχημα over/under; 

Από τα πιο εύλογα ερωτήματα όταν γίνεται λόγος για το στοίχημα over/under. Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, η παράταση δεν υπολογίζεται και το τελικό σύνολο των γκολ διαμορφώνεται κατά το σφύριγμα της λήξης του 90λεπτου. Αντιθέτως, στο μπάσκετ οι πόντοι που σημειώνονται στη διάρκεια πιθανής παράτασης (ακόμα και δεύτερης παράτασης) προσμετρώνται κανονικά στο τελικό σκορ το οποίο και επιβεβαιώνει ή όχι το over/under.


21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(495 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.6/10
Βαθμολόγησε
(333 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.2/10
Βαθμολόγησε
(409 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.3/10
Βαθμολόγησε
(370 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.3/10
Βαθμολόγησε
(168 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.7/10
(167 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
(445 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
Βαθμολόγησε
(273 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
Βαθμολόγησε
(259 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι