Καλησπέρα σε όλους! Η Αλ Χιλάλ δεν κατάφερε να καλύψει το ασιατικό χάντικαπ χθες πετυχαίνοντας μία σπουδαία ανατροπή έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Θα αφήσω τη Σαουδική Αραβία και θα πάω στο μεσημεριανό ντέρμπι Σανγκάη Πορτ – Σάντονγκ.
Η Σανγκάη Πορτ δείχνει φέτος αρκετά πεσμένη σε σχέση με την προηγούμενη διετία που κατέκτησε τον τίτλο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ απέτυχε φτάνοντας από «σπόντα» μέχρι τους «16» και στο πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη στο -6 από την κορυφή με ένα παιχνίδι όμως λιγότερο. Στα θετικά ότι έχουν ελαχιστοποιηθεί τα διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών και είναι δεδομένο ότι δεν την παίρνει για απώλειες σήμερα.
Η Σάντονγκ δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής σε κανένα ντέρμπι χάνοντας από Γκουοάν, Τσενγκντού, Σενχούα. Την προηγούμενη αγωνιστική κάθε άλλο παρά έπεισε με την απόδοση της, αλλά νίκησε 4-2 τη Ζετζιάνγκ και πήρε οξυγόνο. Το κλίμα για τον Νοτιοκορεάτη τεχνικό Τσόι Κανγκ – Χι δεν είναι καλό και ίσως παίζει το κεφάλι του, αλλά δεν παύει να είναι ένας από τους κορυφαίους εν ενεργεία Ασιάτες τεχνικούς.
Ο άσος έχει πέσει στο 1.78 και είναι πολύ οριακά αποδεκτός, αλλά δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές στο πρόγραμμα. Εκτιμώ ότι θα κάνει η έδρα τη διαφορά και θα εμπιστευτώ την πρωταθλήτρια στο -1 ασιατικό χάντικαπ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.