ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ!
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-

Blogger: Γιώργος Μέγκουλας

Γιώργος Μέγκουλας
Bets
207
Open
0
Won
97
Lost
109
Push
1
Stakes
2065
+ / -
45.33
Yield
2.2%

Με αξία η Ντονκάστερ…

Με αξία η Ντονκάστερ…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους, επιστροφή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για τους ποδοσφαιριστές μετά τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Εμείς θα σταθούμε στη Β’ Αγγλίας που δεν είχε… διακοπή και στην Α’ Γαλλίας.

Στη Β’ Αγγλίας η Τρανμίρ υποδέχεται την Ντονκάστερ. Δύο ομάδες που έχουν μικρή βαθμολογική διαφορά, όμως εσχάτως η φιλοξενούμενη έχει βελτιωθεί και δείχνει ικανή για να παραμείνει στο φινάλε με άνεση στην κατηγορία. Εχει αποκτήσει ήδη απόσταση 4 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Η γηπεδούχος είναι χαμηλά, οριακά εκτός θέσεων υποβιβασμού (υπερτερεί σε τριπλή ισοβαθμία!) και με δεδομένες απουσίες δυσκολεύεται στην παρούσα φάση να μαζέψει βαθμούς. Θα ποντάρουμε υπέρ της Ντονκάστερ, με το «διπλό».

Παίξε Νόμιμα στην Bet365! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Α’ Γαλλίας η Χάβρη αντιμετωπίζει τη Λανς. Οι δύο ομάδες έχουν παρόμοια πορεία και βρίσκονται στα… χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, σε επαφή με την επικίνδυνη ζώνη. Δύσκολο ματς, μοιάζει αμφίρροπο και γι’ αυτό θα στραφούμε στα γκολ. Η γηπεδούχος έχει φέρει 6 Over 2,5 σε 8 αγωνιστικές, εκ των οποίων τα τρία εντός έδρας. Η φιλοξενούμενη έχει 4 Over 2,5 και δέχεται με ευκολία γκολ. Θα ποντάρουμε σε αυτό που έχει καλή απόδοση.

Οι προτάσεις του Γ. Μέγκουλας στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι