🎁 Κάθε μέρα έχεις σούπερ δώρο*!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ γιορτινή προσφορά*!
  • ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ*
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ* ΣΟΥ!
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-

Blogger: Γιώργος Τατάκης

Γιώργος Τατάκης
Bets
225
Open
0
Won
116
Lost
107
Push
0
Stakes
2721
+ / -
203.19
Yield
7.47%

Κάνει το καθήκον της κόντρα στη χειρότερη ομάδα

Κάνει το καθήκον της κόντρα στη χειρότερη ομάδα

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Bet-Hoven! Ούτε χθες τα πήγε καλά η στήλη, αφού από τις τρεις επιλογές μονάχα η Πιτέρμπορο μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Γυρνάμε άμεσα σελίδα και πάμε στα σημερινά όπου και πάλι ξεχωρίζουν οι μάχες του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον όγδοο όμιλο, εκείνον της Μπαρτσελόνα, θα ασχοληθούμε στην εν λόγω στήλη.

Ξεκίνημα από το ματς της Βαρκελώνης όπου η ομάδα του Τσάβι υποδέχεται τη Σαχτάρ. Πολλά τα προβλήματα που έχουν μαζευτεί στην Μπαρτσελόνα αφού στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται μονάχα κομβικά στελέχη της ομάδας. Ο Τσάβι έχει αναγκαστεί να φέρει παίκτες από τα παρακάτω κλιμάκια του συλλόγου, ώστε να τα βγάλει πέρα. Γεγονός που σίγουρα δεν μπορεί να την κάνει ανταγωνιστική για καιρό, ενώ ακολουθεί και το μεγάλο Κλάσικο με τη Ρεάλ, το Σάββατο. Από τη μεσοεπιθετική γραμμή που κατεβάζει απόψε, ο Ζοάο Φέλιξ θεωρείται ο πιο έμπειρος και ουσιαστικά μαζί με τον Γκουντογκάν έχουν ηγετικό ρόλο στην αποψινή Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος ψάχνεται ακόμα, ωστόσο οφείλει να βγει μπροστά κάποια στιγμή και να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Κόντρα σε μια ασταθή Σαχτάρ που απόψε θα παρουσιαστεί με υπηρεσιακό προπονητή, οφείλει να κάνει το καθήκον του. Σε τιμές άνω του διπλασιασμού, βρίσκουμε τον πρώην παίκτη της Ατλέτικο, για να σκοράρει.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ίδιο όμιλο, η Άντβερπ φιλοξενεί την Πόρτο. Είδαμε και από τα ματς με την ΑΕΚ, πως η ομάδα του Φαν Μπόμελ δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο και η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρόκριση. Χαρακτηριστικό πως μετά το τελευταίο ματς με την ΑΕΚ και τη νίκη της με 2-1 στην Αθήνα, ακολούθησαν εννέα ματς σε Βέλγιο και Ευρώπη όπου επικράτησε μονάχα στα δύο… Τελειωτικό χτύπημα ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σαχτάρ. Βρέθηκε να προηγείται με 2-0, ωστόσο γνώρισε την ήττα από τους Ουκρανούς των χιλίων προβλημάτων. Είναι ξεκάθαρο πως αποτελεί το χειρότερο σύνολο του ομίλου. Η Πόρτο από την άλλη έπαιξε καλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα και δεν άξιζε να ηττηθεί. Είναι καλύτερη ομάδα από την Άντβερπ και πρέπει να πάρει το τρίποντο, ώστε να μην βάλει σε περιπέτειες την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Οι προτάσεις του Γ. Τατάκης στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι