COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Λάμπρος Λυριτζής

Λάμπρος Λυριτζής
Bets
312
Open
0
Won
142
Lost
158
Push
12
Stakes
5746
+ / -
-555.99
Yield
-9.68%

22:00 ώρα για Over 2.5

22:00 ώρα για Over 2.5

Η αναμέτρηση της Βάαλβαϊκ με τη Ναϊμέχεν αποτελεί στην παρούσα φάση μία μάχη για την όγδοη θέση της Eredivisie που ενδέχεται να δώσει εισιτήριο για τα play offs Ευρώπης.

Η γηπεδούχος ξεκίνησε τη σεζόν με μοναδικό στόχο την παραμονή αλλά στην πορεία φάνηκε πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Ο Όουστινχ κάνει πολύ καλή δουλειά στον πάγκο και ο Σέουντγενς αποτελεί ίσως την κορυφαία χειμερινή μεταγραφή του πρωταθλήματος.

Η Ναϊμέχεν ακροβατεί και φέτος στο μεταίχμιο ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία. Η διασφάλιση μίας άνετης παραμονής λογικά δεν θα ικανοποιήσει τη διοίκηση του συλλόγου αλλά για το κάτι παραπάνω αποδεικνύει συνεχώς πως δεν είναι ικανή. Εξάλλου με 13 ισοπαλίες σε 25 αγώνες δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πιο ψηλά.

Στις 13 Νοεμβρίου, πριν τη διακοπή λόγω Μουντιάλ, η Ναϊμέχεν πραγματοποίησε την πιο επιβλητική φετινή εμφάνιση και συνέτριψε με 6-1 τη σημερινή αντίπαλό της. Στη Βάαλβαϊκ δεν έχουν ξεχάσει την ήττα αυτή και αναζητούν απόψε εκδίκηση σε συνδυασμό με το βαθμολογικό όφελος. Σε οκτώ από τα δώδεκα φετινά εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος της Βάαλβαϊκ επιβεβαιώθηκε ο συνδυασμός G/G&Over 2.5 και το δεύτερο από μόνο του πληρώνει καλά απόψε.

Θεαματικό αγώνα περιμένω και στο Λούμεν Φιλντ, όπου το Σιάτλ υποδέχεται το Λος Άντζελες FC για την 4η αγωνιστική του MLS. Ο σύλλογος της Ουάσινγκτον επιβλήθηκε 4-0 του Κολοράντο και 2-0 του Σολτ Λέικ στα δύο φετινά εντός έδρας παιχνίδια. Θα βγάλει επιθετικότητα και απόψε, θέλοντας να στείλει μήνυμα κυριαρχίας στην πρωταθλήτρια. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μεσοβδόμαδα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής & Βόρειας Αμερικής. Η ομάδα του Τσερούντολο επιβεβαίωσε το Over 2.5 και στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια εντός Μαρτίου και ταξίδεψε στο Σιάτλ με στόχο το διπλό.

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι