PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Γιώργος Σιάφας

Γιώργος Σιάφας
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

Τότεναμ – Μαν. Σίτι: Ή τώρα ή ποτέ

Τότεναμ – Μαν. Σίτι: Ή τώρα ή ποτέ

Ταμείο με το 1-0 της Νις κόντρα στην Μονπελιέ, με την επιλογή του 0-1 γκολ να αποδεικνύεται σοφή σε ακόμη ένα ματς της ομάδας του Πατρίκ Βιεϊρά.

Μεγάλη ημέρα στην Αγγλία σήμερα, με τον κύριο όγκο του προγράμματος να μας έρχεται από το Νησί. Και αν και κάτι μου λέει πως στο Μπρίστολ Σίτι – Γουέστ Μπρομ θα δούμε μια σπάνια ισοπαλία, θα αυξήσω το ρίσκο και θα σταθώ στο Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι η πρώτη φορά οι Spurs θα συναντήσουν κάποια αγγλική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά το μακρινό 1973 όταν και είχαν αποκλειστεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFΑ από την Λίβερπουλ, ενώ θα είναι και η πρώτη φορά που το νέο τους γήπεδο θα φιλοξενήσει αγώνα Champions League.

Η… πρόβα τζενεράλε για απόψε έγινε κατά το πρώτο ματς της Τότεναμ στο “στολίδι” της, με τους παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο να επικρατούν 2-0 της Κρίσταλ Πάλας και να χαροποιούν τον κόσμο τους που γέμισε την εξέδρα. Κάτι ανάλογο από άποψη προσέλευσης αναμένεται να γίνει και απόψε, με τους Λονδρέζους να καλούνται να βρουν μια σπάνια νίκη κόντρα στην Σίτι, την οποία δεν έχουν κερδίσει παρά μόνο 4 φορές στα τελευταία 16 τους ματς (1Ι-11Η).

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τους γηπεδούχους αλλά εάν δεν πάρουν κάτι απόψε λογικά θα έχουν ήδη αποκλειστεί, και βλέποντας τις αποδόσεις εικάζω πως αξίζει να ρισκάρουμε. Θα κρατηθώ και θα πάρω τον άσσο με DnB.

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι