Συστήματα στο στοίχημα

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, για να έχεις περισσότερες ελπίδες να κερδίσεις στο στοίχημα παίξε κυρίως σε μονά αποδεκτά. Εκεί είναι πιο χαμηλή η γκανιότα. Μην απλώνεσαι σε κυνήγι μεγάλων αποδόσεων. Αν όμως θες να το κάνεις αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Κάποιοι παίκτες λοιπόν προτιμούν να παίζουν σε παρολί με αρκετά παιχνίδια, να ποντάρουν λιγότερο (ή περισσότερα) και να κυνηγούν τεράστιες αποδόσεις. Αυτοί οι παίκτες λοιπόν τα έχουν βρίσει βάλει πολλές φορές με την τύχη τους που έχασαν κάποιο παρολί για ένα και μόνο παιχνίδι κι εδώ μπαίνει και βρίσκει ρόλο το σύστημα στο στοίχημα. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε λοιπόν τα κυριότερο συστήματα τα οποία χρησιμοποιούνται από εσάς, τους παίκτες του στοιχήματος:

Σύστημα Trixie (2-3)

Διαλέγεις τρία ματς και γίνονται τέσσερα στοιχήματα. Υπάρχει δηλαδή μία τριάδα και τρεις δυάδες. Αν πιάσεις δύο παιχνίδια πληρώνεσαι μία δυάδα, αν τα πιάσεις όλα πληρώνεσαι με τέσσερις συνδυασμούς (την τριάδα και τις τρεις δυάδες).

Σύστημα Patent (1-2-3)

Κι εδώ επιλέγεις τρία παιχνίδια. Η διαφορά είναι πως προστίθεται και το ένα ματς, αυξάνοντας μεν τις στήλες, αλλά πληρώνεσαι και με μια σωστή επιλογή. Αν παίξεις αυτό, καλό θα είναι να έχουν όλα τα σημεία μεγάλη απόδοση (από 3.00 και πάνω).

Σύστημα Yankee (2-3-4)

Πάμε στα τέσσερα παιχνίδια με 11 στήλες (όπου στήλες μπορείς να το πεις και στοιχήματα). Υπάρχουν λοιπόν μία τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι ζευγάρια. Επίσης πας για μεγάλες αποδόσεις, αν θες με τη δυάδα να πάρεις πίσω τουλάχιστον το κεφάλαιό σου ή σεβαστό μέρος αυτού.

Lucky 15 (1-2-3-4)

Ουσιαστικά είναι μία εκδοχή του Yankee. Απλά προστίθενται και τέσσερα μονά. Οι στήλες ανεβαίνουν στις 15, άρα ανεβαίνει και το κόστος, αλλά παίρνεις κάποια χρήματα πίσω και με μία σωστή πρόβλεψη στις τέσσερις.

Canadian/Super Yankee (2-3-4-5)

Εδώ ανεβαίνεις στα πέντε παιχνίδια και στις 26 στήλες. Είναι μία πεντάδα, πέντε τετράδες, 10 τριάδες και 10 δυάδες. Έχεις κάποια επιστροφή και με 40% (με 2 στα 5) επαλήθευση στις επιλογές σου, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως θα πάρει πίσω όλο το κεφάλαιό σου με αυτές.

Lucky 31 (1-2-3-4-5)

Κι εδώ έχεις να κάνεις με πέντε παιχνίδια. Σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα μπαίνουν στην εξίσωση και πέντε μονά, οπότε μιλάμε για 31 στήλες αλλά και επιστροφή μέρους χρημάτων με 20% επαλήθευση (δηλαδή 1 στα 5).

Alphabet (1-2-3-4-6)

Ανεβαίνουν στα έξι παιχνίδια. 26 στήλες με μία εξάδα, μία τετράδα, έξι τριάδες, 12 δυάδες και έξι μονά. Αρκετές οι στήλες, αλλά και με 1 στις 6 κάτι θα πάρεις πίσω. Ειδικά αν κυνηγάς τεράστιες αποδόσεις, τότε αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις.

Heinz (2-3-4-5-6)

Κι εδώ υπάρχουν έξι αναμετρήσεις, αλλά βγαίνει από την ακολουθία η μονάδα και μπαίνουν οι πεντάδες. Αυτό ανεβάζει αισθητά τις στήλες, αφού προκύπτουν πια 57 στοιχήματα, με μία εξάδα, έξι πεντάδες, 15 τετράδες, 20 τριάδες και 15 δυάδες. Εδώ το 6/6 αποφέρει σημαντικά οφέλη.

Lucky 63 (1-2-3-4-5-6)

Ο συνδυασμός των προηγούμενων δύο. Μέσα και οι πεντάδες και τα μονά. Οι στήλες πλέον γίνονται 63. Ανεβαίνει οπότε και το κόστος αλλά και πάλι με 1 στα 6 υπάρχει επιστροφή ενώ κρατάς και τους πιθανούς συνδυασμούς που ανεβάζουν οι πεντάδες.

Super Heinz (2-3-4-5-6-7)

Εδώ παίζεις με επτά αναμετρήσεις. Τα στοιχήματα και οι στήλες που προκύπτουν ανεβαίνουν σε τριψήφια επίπεδα, φτάνοντας στα 120. Υπάρχει μία επτάδα, επτά εξάδες, 21 πεντάδες, 35 τετράδες, 35 τριάδες και 21 δυάδες. Σας φτάνουν και τα 2 στα 7 για κάποια επιστροφή, αλλά κι εδώ οι αποδόσεις θα πρέπει να κοιτάνε τον ουρανό.

Goliath (2-3-4-5-6-7-8)

Το λέει και το όνομα…. Γολιάθ, σύστημα-γίγαντας, μακρινάρι, πες το όπως θες. Μιλάμε για ένα σύστημα με 247 στήλες. Μία οκτάδα, οκτώ επτάδες, 28 εξάδες, 56 πεντάδες, 70 τετράδες, 56 τριάδες και 28 δυάδες. Αν κάνεις το 8 στα 8 το κέρδος είναι μεγάλο, ενώ αν έχεις αποδόσεις από το 3.80 και πάνω, τότε και με την τετράδα θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Κάτι τελευταίο για να μην μπερδευτείς. Αν θέλεις να υπολογίσεις το κόστος σου, αλλά και πόσο θα πληρωθείς ενδεχόμενη επαλήθευση, θα πρέπει να κρατάς στο μυαλό σου ότι και τα δύο βγαίνουν πάνω στην στήλη. Θα δώσουμε το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα. Στο Γολιάθ λοιπόν να παίξεις το σύστημα με τη στήλη στο 0.10 και βάλεις ως πολλαπλασιαστή το 1, τότε θα πληρώσεις 24,7 ευρώ. Αν κερδίσεις μία τετράδα με απόδοση 100, θα πάρεις πίσω τα 10 ευρώ. Η επιλογή είναι δική σου.

Σχετικα Αρθρα

Cash out
Τι είναι το Cash-Out

Το cash out είναι το πρόωρο κλείσιμο (ή διευθέτηση αν θέλετε) του στοιχήματός σας. Ένα απαραίτητο στοιχηματικό εργαλείο με το οποίο μπορείτε να αποσύρετε τα κέρδη ή να ελατώσετε τις […]

Περισσότερα »
Ταυτοποίηση λογαριασμού σε στοιχηματική εταιρία

Η ταυτοποίηση λογαριασμού είναι γνωστή με τον διεθνή όρο KYC (Know Your Customer-Μάθε τον πελάτη σου) και χρησιμοποιείται πλέον. Πρέπει λοιπόν να πιστοποιήσεις ότι είσαι εσύ αυτός που άνοιξε το […]

Περισσότερα »
Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ

Το οnline στοίχημα έχει μπει πλέον στην καθημερινότητα για περισσότερο από μία δεκαετία. Όσο περνούν τα χρόνια τόσο και αυξάνεται η ζήτησή του, αφού οι μικρότερες ηλικίες δύσκολα θα πάνε […]

Περισσότερα »
Γιατί χάνω στο στοίχημα

Είναι κάτι που όλοι όσοι έχουμε περάσει από την αρένα του στοιχήματος το έχουμε αναρωτηθεί. Γιατί χάνει κάποιος στο στοίχημα; Ποιοι είναι οι λόγοι; Ο παίκτης πολλές φορές τα ρίχνει […]

Περισσότερα »
etairies-stoiximaton-adeia.jpg
Ειδικά στοιχήματα

Εκτός από τα παραδοσιακό στοίχημα στο 12Χ και το over/under οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν εκατοντάδες ειδικών στοιχημάτων για όλα τα γούστα! Σας τα παρουσιάζουμε!

Περισσότερα »
Κυνοδρομιες Στοίχημα | Κυνοδρομίες Προγνωστικα

Κυνοδρομίες στον ΟΠΑΠ! Και ξαφνικά οι κυνοδρομιες στην ζωή μας με το στοίχημα στις Αγγλικές κυνοδρομίες να είναι πολύ ανεπτυγμένο στο Μεγάλο Νησί.

Περισσότερα »
stoixima-apologismos.jpg
Draw No Bet

Draw no bet: Αν δεν σας αρέσει η ισοπαλία υπάρχει λύση! Διαβάστε για την τεχνική Draw No Bet…

Περισσότερα »
Paysafecard

Με την PaySafeCard μπορείτε εύκολα, ακόμη και αν δεν έχετε κάποια πιστωτική κάρτα, να χρηματοδοτήσετε τον Internet Betting λογαριασμό σας!

Περισσότερα »
Οδηγός on-line στοιχήματος

Το Bet-hoven.net προσπαθεί να σας λύσει όλες τις απορίες για «πρωτάρηδες» και να σας βοηθήσει για το πρώτο σας on-line στοίχημα

Περισσότερα »
Back and Lay

Σας παρουσιάζουμε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο όταν θέλουμε να “καλύψουμε” κάποιο στοιχήματα

Περισσότερα »
«Κρεμάλα» τα παρολί?

Γιατί είμαστε «καταδικασμένοι» όταν παίζουμε πολλούς αγώνες. Διαβάστε μια ανάλυση από το Bet-hoven.net

Περισσότερα »
Στοίχημα σαν… KINO

Πολλοί μπερδεύουν το στοιχήμα με το γνωστό τυχερό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας το με την ίδια λογική…

Περισσότερα »
Tί είναι η γκανιότα και πώς υπολογίζεται

Επεξήγηση του ουσιαστικότερου όρου για το στοιχήμα, της γκανιοτας, με απλά παραδείγματα και τύπους.

Περισσότερα »
Ζωντανό Στοιχημά

Πόσες φορές φτάσατε δευτερόλεπτα μακριά από το ταμείο και ένα γκολ στα τελευταία λεπτά σας έστειλε από τον παράδεισo στην κόλαση;

Περισσότερα »
Ανταλλακτήρια στοιχημάτων

Επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας των ανταλλακτήριων στοιχημάτων με απλά παραδείγματα, αλλά και παρουσίαση της Betfair

Περισσότερα »
Διαχείριση Χρημάτων

Δείτε μια παρουσίαση των πιο διαδεδομένων συστημάτων διαχείρισης χρημάτων, καθώς και μερικές χρήσιμες συμβουλές…

Περισσότερα »
Στοιχηματικό Λεξικό

Δείτε μια απλή επεξήγηση των στοιχηματικών όρων που χρησιμοποιούν οι περισσότερες εταιρείες στο Internet από το Bethoven.net

Περισσότερα »
Tι είναι Ασιατικό Χάντικαπ και πως υπολογίζεται

Πλήρης οδηγός Ασιατικού Στοιχήματος: Είδη Ασιατικού, Ευρωπαϊκό Χάντικαπ & Χρήσιμες Συμβουλές

Περισσότερα »