Συστήματα στο στοίχημα

Γιατί χρειάζοντα τα συστήματα στο στοίχημα; Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, για να έχεις περισσότερες ελπίδες να κερδίσεις στο στοίχημα παίξε κυρίως σε μονά αποδεκτά. Εκεί είναι πιο χαμηλή η γκανιότα. Μην απλώνεσαι σε κυνήγι μεγάλων αποδόσεων. Αν όμως θες να το κάνεις αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Κάποιοι παίκτες λοιπόν προτιμούν να παίζουν σε παρολί με αρκετά παιχνίδια, να ποντάρουν λιγότερο (ή περισσότερα) και να κυνηγούν εκπλήξεις στο στοίχημα και μεγάλες αποδόσεις.  Αυτοί οι παίκτες λοιπόν τα έχουν βάλει πολλές φορές με την τύχη τους που έχασαν κάποιο παρολί για ένα και μόνο παιχνίδι κι εδώ μπαίνει και βρίσκει ρόλο το σύστημα στο στοίχημα. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε λοιπόν τα κυριότερο συστήματα τα οποία χρησιμοποιούνται από εσάς, τους παίκτες του στοιχήματος.

Τα δημοφιλέστερα συστηματα για στοιχημα

Σύστημα Trixie (2-3)

Πρόκειται για το στοίχημα σύστημα 2-3. Διαλέγεις τρία ματς και γίνονται τέσσερα στοιχήματα. Υπάρχει δηλαδή μία τριάδα και τρεις δυάδες. Αν πιάσεις δύο παιχνίδια πληρώνεσαι μία δυάδα, αν τα πιάσεις όλα πληρώνεσαι με τέσσερις συνδυασμούς (την τριάδα και τις τρεις δυάδες).

Σύστημα Patent (1-2-3)

Κι εδώ επιλέγεις τρία παιχνίδια. Η διαφορά είναι πως προστίθεται και το ένα ματς, αυξάνοντας μεν τις στήλες, αλλά πληρώνεσαι και με μια σωστή επιλογή. Αν παίξεις αυτό, καλό θα είναι να έχουν όλα τα σημεία μεγάλη απόδοση (από 3.00 και πάνω).

Σύστημα Yankee (2-3-4)

Πάμε στα τέσσερα παιχνίδια με 11 στήλες (όπου στήλες μπορείς να το πεις και στοιχήματα). Υπάρχουν λοιπόν μία τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι ζευγάρια. Επίσης πας για μεγάλες αποδόσεις, αν θες με τη δυάδα να πάρεις πίσω τουλάχιστον το κεφάλαιό σου ή σεβαστό μέρος αυτού.

Lucky 15 Σύστημα(1-2-3-4)

Ουσιαστικά είναι μία εκδοχή του Yankee. Απλά προστίθενται και τέσσερα μονά. Οι στήλες ανεβαίνουν στις 15, άρα ανεβαίνει και το κόστος, αλλά παίρνεις κάποια χρήματα πίσω και με μία σωστή πρόβλεψη στις τέσσερις.

 Canadian/Super Yankee (2-3-4-5)

Εδώ ανεβαίνεις στα πέντε παιχνίδια και στις 26 στήλες. Είναι μία πεντάδα, πέντε τετράδες, 10 τριάδες και 10 δυάδες. Έχεις κάποια επιστροφή και με 40% (με 2 στα 5) επαλήθευση στις επιλογές σου, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως θα πάρει πίσω όλο το κεφάλαιό σου με αυτές.

Lucky 31 (1-2-3-4-5)

Κι εδώ έχεις να κάνεις με πέντε παιχνίδια. Σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα μπαίνουν στην εξίσωση και πέντε μονά, οπότε μιλάμε για 31 στήλες αλλά και επιστροφή μέρους χρημάτων με 20% επαλήθευση (δηλαδή 1 στα 5).

Alphabet (1-2-3-4-6)

Ανεβαίνουν στα έξι παιχνίδια. 26 στήλες με μία εξάδα, μία τετράδα, έξι τριάδες, 12 δυάδες και έξι μονά. Αρκετές οι στήλες, αλλά και με 1 στις 6 κάτι θα πάρεις πίσω. Ειδικά αν κυνηγάς τεράστιες αποδόσεις, τότε αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις.

Heinz Σύστημα (2-3-4-5-6)

Κι εδώ υπάρχουν έξι αναμετρήσεις, αλλά βγαίνει από την ακολουθία η μονάδα και μπαίνουν οι πεντάδες. Αυτό ανεβάζει αισθητά τις στήλες, αφού προκύπτουν πια 57 στοιχήματα, με μία εξάδα, έξι πεντάδες, 15 τετράδες, 20 τριάδες και 15 δυάδες. Εδώ το 6/6 αποφέρει σημαντικά οφέλη.

Lucky 63 (1-2-3-4-5-6)

Ο συνδυασμός των προηγούμενων δύο. Μέσα και οι πεντάδες και τα μονά. Οι στήλες πλέον γίνονται 63. Ανεβαίνει οπότε και το κόστος αλλά και πάλι με 1 στα 6 υπάρχει επιστροφή ενώ κρατάς και τους πιθανούς συνδυασμούς που ανεβάζουν οι πεντάδες.

Σύστημα Super Heinz (2-3-4-5-6-7)

Εδώ παίζεις με επτά αναμετρήσεις. Τα στοιχήματα και οι στήλες που προκύπτουν ανεβαίνουν σε τριψήφια επίπεδα, φτάνοντας στα 120. Υπάρχει μία επτάδα, επτά εξάδες, 21 πεντάδες, 35 τετράδες, 35 τριάδες και 21 δυάδες. Σας φτάνουν και τα 2 στα 7 για κάποια επιστροφή, αλλά κι εδώ οι αποδόσεις θα πρέπει να κοιτάνε τον ουρανό.

Goliath (2-3-4-5-6-7-8)

Το λέει και το όνομα…. Γολιάθ, όλα τα συστήματα στοίχημα μαζί δημιουργούν ένα γίγαντα. Μιλάμε για ένα σύστημα με 247 στήλες. Μία οκτάδα, οκτώ επτάδες, 28 εξάδες, 56 πεντάδες, 70 τετράδες, 56 τριάδες και 28 δυάδες. Αν κάνεις το 8 στα 8 το κέρδος είναι μεγάλο, ενώ αν έχεις αποδόσεις από το 3.80 και πάνω, τότε και με την τετράδα θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Κάτι τελευταίο για να μην μπερδευτείς. Αν θέλεις να υπολογίσεις το κόστος σου, αλλά και πόσο θα πληρωθείς ενδεχόμενη επαλήθευση, θα πρέπει να κρατάς στο μυαλό σου ότι και τα δύο βγαίνουν πάνω στην στήλη. Θα δώσουμε το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα. Στο Γολιάθ λοιπόν να παίξεις το σύστημα με τη στήλη στο 0.10 και βάλεις ως πολλαπλασιαστή το 1, τότε θα πληρώσεις 24,7 ευρώ. Αν κερδίσεις μία τετράδα με απόδοση 100, θα πάρεις πίσω τα 10 ευρώ. Η επιλογή είναι δική σου.

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές εταιρείες για Superleague
Η Superleague, η μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» οποιασδήποτε […]
Περισσότερα
στοιχημα με moneysafe
Στοιχηματικές εταιρείες με Moneysafe
H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που […]
Περισσότερα
Στοιχηματικές εταιρίες με Viva Wallet
Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρεία ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, […]
Περισσότερα

Μην ξεχασεις να διαβασεις

Top Στατιστικά
17/01/2019 - 10:08
Αρκετές και ενδιαφέρουσες επιλογές προκύπτουν βάσει στατιστικών από το σημερινό πρόγραμμα   Copa Del Rey […]
Τζίροι & Αλλαγές Αποδόσεων
17/01/2019 - 10:58
Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε είναι αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο τζίρο στο σημερινό […]
Bet Alerts
17/01/2019 - 10:34
Μικρό το σημερινό πρόγραμμα, με τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Χίμκι για την Euroleague […]
Stories
17/01/2019 - 09:00
Ένα ιδιαίτερο ματς για τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ για την 19η αγωνιστική […]

Καλυτερες Στοιχηματικες Εταιριες

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε πριν επιλέξετε στοιχηματική εταιρία. Στο bet-hoven αποφασίσαμε να αξιολογήσουμε τις στοιχηματικές εταιρίες με 7 διαφορετικά κριτήρια. Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε τις καλύτερες ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες για το 2018 και την βαθμολογία που προέκυψε ύστερα από τις δοκιμές που έκανε η ομάδα μας.

Εταιρία Βαθμολογία
9.4
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
8.7
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
9.1
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
goalbet bonus
8.9
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
winmasters bonus 1
8.4
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
9
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
8.3
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση