13
text-of-logo

Οδηγός για μακροχρόνια στοιχήματα

Κατά τη διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου, το καθημερινό ποντάρισμα είναι το αντικείμενο που απασχολεί κατά κύριο λόγο τους λάτρεις του στοιχήματος. Πριν όμως ξεκινήσει επίσημα το κάθε πρωτάθλημα, υπάρχουν τα μακροχρόνια στοιχήματα γύρω από αυτό, μια αγορά που ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές της. Οι εκτιμήσεις γύρω από τα μακροχρόνια στοιχήματα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και σίγουρα πιο διασκεδαστικά θέματα συζήτησης των φιλάθλων του ποδοσφαίρου καθώς δεν αναφέρονται απλά στο νικητή μιας αναμέτρησης, αλλά στην τελική έκβαση ολόκληρης της λίγκας.

Το πιο κλασσικό μακροχρόνιο στοίχημα είναι αυτό που απαιτεί τη σωστή πρόβλεψη για την ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Ωστόσο, αν κάνετε μια… βόλτα στις στοιχηματικές, θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν πολλές ακόμα επιλογές στις οποίες οι παίκτες στρέφουν την προσοχή τους. Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, τον παίκτη με τις περισσότερες ασσίστ, τις ομάδες που θα συμπληρώσουν την πρώτη πεντάδα αλλά και αυτές που θα υποβιβαστούν.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.net, θα μπορέσεις διαβάσεις…


 

➤ Τι είναι το μακροχρόνιο στοίχημα

➤ Τι πρέπει να προσέξεις όταν ποντάρεις σε μακροχρόνια

➤ Ποια είναι τα πλεονεκτήματα στο συγκεκριμένο είδος στοιχηματισμού

Παίξε Νόμιμα

*21 | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 / Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA / Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


Τί είναι το μακροχρόνιο στοίχημα

Οι περισσότεροι παίκτες σίγουρα θα γνωρίζετε τι εννοούμε με την έννοια μακροχρόνιο στοίχημα. Αν θέλαμε ωστόσο να δώσουμε έναν πιο σαφή ορισμό, θα λέγαμε πως είναι το ποντάρισμα στο αποτέλεσμα μιας ολόκληρης διοργάνωσης (πχ ενός πρωταθλήματος ή μιας διοργάνωσης όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο) και όχι σε έναν συγκεκριμένο αγώνα. Τα μακροχρόνια στοιχήματα τοποθετούνται κατά κύριο λόγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης που μας ενδιαφέρει. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να πάρουμε πρώτα μια ιδέα από την εξέλιξη της και έπειτα να ποντάρουμε καθώς οι στοιχηματικές πλατφόρμες διατηρούν διαθέσιμες τις συγκεκριμένες αγορές κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές στις προσφερόμενες αποδόσεις.

Βάσει όρων και κανονισμών, τα κέρδη από τα μακροχρόνια στοιχήματα πιστώνονται στους παίκτες όταν ο νικητής (εάν έχουμε ποντάρει στη συγκεκριμένη επιλογή) ανακηρυχθεί επίσημα. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, είναι συχνό το φαινόμενο κατά το οποίο τα κέρδη μεταφέρονται στους λογαριασμούς των παικτών όταν η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη και η ομάδα που επιλέξαμε είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Stoiximan, είναι η νόμιμη στοιχηματική πλατφόρμα που προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα μακροχρόνιων αγορών σε όλα τα αθλήματα.


Τα μυστικά για τα μακροχρόνια στοιχήματα

Τα μακροχρόνια στοιχήματα έχουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα: συνοδεύονται από γενναιόδωρες αποδόσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη. Πλην τούτου όμως, μελετώντας συγκεκριμένα πρωταθλήματα, εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας γύρω από αυτά και τις ομάδες που τα απαρτίζουν. Επειδή όμως μιλάμε πάντα για στοίχημα, δεν παύουν να υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να έχουμε κατά νου πριν «χτίσουμε» τα μακροχρόνια δελτία μας. Οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι οι παρακάτω:

➥ Μεταγραφική δραστηριότητα

Η μεταγραφική ενίσχυση των ομάδων είναι το κριτήριο βάσει του οποίου μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την εκτιμώμενη πορεία τους και να προσανατολιστούμε σε ότι αφορά τα μακροχρόνια στοιχήματα.

➥ Βάθος ρόστερ

Ένα πλήρες ρόστερ ισοδυναμεί με τη δυνατότητα μια συγκεκριμένη ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της σεζόν και να ξεπεράσει προβλήματα τραυματισμών, τιμωριών ή ακόμα και φυγής παικτών.

➥ Πρόγραμμα αγωνιστικών

Όσο πιο βατό είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα μιας ομάδας, τόσο καλύτερα μπορεί να προγραμματίσει τις υποχρεώσεις της και συνεπώς να οδηγηθεί σε καλύτερα αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς.

“Όταν ποντάρεις σε μια ομάδα που, βάση εύκολου προγράμματος, ξεκινάει με νίκες, μετά πέφτει η απόδοσή της κι έχεις τη δυνατότητα να “κασάρεις” το κέρδος σου”

➥ Οικονομική κατάσταση της ομάδας

Με τις ομάδες να αποτελούν πλέον εταιρίες, το budget παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο διαθέσιμος προϋπολογισμός μιας ομάδας είναι ένας παράγοντας που μπορεί να κάνει τη διαφορά είτε προς το καλύτερο (πχ ισχυρή μεταγραφική ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου) είτε προς την αντίθετη κατεύθυνση (πχ συσσώρευση χρεών που μπορεί να επιφέρει φυγή παικτών ή και τιμωρία αφαίρεσης βαθμών). Συνεπώς, αξίζει να έχουμε μια έστω μικρή γνώση περί της οικονομικής κατάστασης των ομάδων πριν ρισκάρουμε με μακροχρόνια στοιχήματα.

➥ Υποχρεώσεις στο Κύπελλο και την Ευρώπη

Πρωτάθλημα – Κύπελλο – Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι το τρίπτυχο των υποχρεώσεων πολλών ομάδων. Τρεις δηλαδή διοργανώσεις που πολλές φορές οδηγούν σε συνεχόμενα παιχνίδια και συνεπώς σε αυξημένη κούραση των ποδοσφαιριστών. Καλό θα είναι να γνωρίζουμε την τάση κάποιων ομάδων όταν έχουν να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση. Για παράδειγμα υπάρχουν ομάδες με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα Κύπελλο και Ευρώπη. Αντίστοιχα υπάρχουν ομάδες που διψούν περισσότερο για ευρωπαϊκή διάκριση.

➥ Τραυματισμοί

Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως μια ομάδα που ξεκινάει με μη διαθέσιμα, λόγω τραυματισμών, βασικά στελέχη της, αποτελεί ερωτηματικό γύρω από το πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των διοργανώσεων όπου αγωνίζεται. Πρόκειται για ένα στοιχείο που πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψη πριν προβούμε σε μακροχρόνια στοιχήματα.


➦ Μακροχρόνια στοιχήματα – Πλεονεκτήματα

Τα μακροχρόνια στοιχήματα μπορεί να απαιτούν αρκετή υπομονή από τους παίκτες, καθώς η επαλήθευση τους οριστικοποιείται μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό είναι κάτι που αντισταθμίζεται από τα ισχυρά πλεονεκτήματα που τα συνοδεύουν:

➣ Η δυνατότητα cash out
➣ Οι αποδόσεις
➣ Καλύτερη γνώση των πρωταθλημάτων και των ομάδων
➣ Fun bets


① ➛ Η δυνατότητα cash out

Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο όπλο στα χέρια των παικτών που βρίσκει αντίκτυπο κυρίως σε επιλογές αουτσάιντερ. Έστω ότι για παράδειγμα έχετε επιλέξει την Τότεναμ ως πρωταθλήτρια Αγγλίας, κάτι που αρχικά φαντάζει αρκετά απίθανο. Σε περίπτωση όμως που η ομάδα του Λονδίνου δείξει ιδιαίτερα ανταγωνιστική στις πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, οι μπουκ σίγουρα θα σας κάνουν μια γενναιόδωρη προσφορά από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε και να εξασφαλίσετε ένα – μικρό έστω – ικανοποιητικό κέρδος αν κάνετε cash out.

② ➛ Οι αποδόσεις

Στοίχημα = απόδοση. Αυτό είναι κανόνας. Τα πάντα στο στοίχημα κινούνται γύρω από τις αποδόσεις και στην κατηγορία των μακροχρόνιων στοιχημάτων οι τιμές που συναντάμε είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και αξίζουν το ρίσκο.

Στο Bet-hoven.net πιστεύουμε ότι για να αξίζει ένα ποντάρισμα σε μακροχρόνιο στοίχημα, η απόδοσή του πρέπει να είναι σε τιμή μεγαλύτερη του 2.00~2.50.


③ ➛ Καλύτερη γνώση των πρωταθλημάτων και των ομάδων

Η απαραίτητη μελέτη γύρω από τα μακροχρόνια στοιχήματα, πάντα εμπλουτίζει τις γνώσεις μας γύρω από τις ομάδες και τη γενικότερη συμπεριφορά τους. Έτσι λοιπόν, ακόμα κι αν δε φτάσουμε σε επαλήθευση των μακροχρόνιων στοιχημάτων, θα είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε κάποιες μεμονωμένες επιλογές που προκύπτουν στη διάρκεια της χρονιάς και να αυξήσουμε τις πιθανότητες να βγούμε κερδισμένοι.

④ ➛ Fun bets

Τα μακροχρόνια στοιχήματα, τόσο λόγω των ιδιαίτερα υψηλών αποδόσεων όσο και λόγω της μεγάλης αναμονής που απαιτούν, μπορούν να κατηγοριοποιηθούν και ως fun bets. Ισοδυναμούν με κάτι που έχουμε μακροπρόθεσμα να περιμένουμε. Και γιατί όχι; Στο ποδόσφαιρο οι εκπλήξεις είναι συχνό φαινόμενο και αυτή είναι και η μαγεία του αθλήματος!


Στοιχηματικές για μακροχρόνια στοιχήματα

Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(299 Ψήφοι)
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(239 Ψήφοι)
*21 | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 / Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA / Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(302 Ψήφοι)
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777 /Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(260 Ψήφοι)
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Βαθμ. Χρηστών
7.0/10
Βαθμολόγησε
(198 Ψήφοι)
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(208 Ψήφοι)
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.4/10
Βαθμολόγησε
(278 Ψήφοι)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(197 Ψήφοι)
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.6/10
Βαθμολόγησε
(199 Ψήφοι)
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777 /Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.2/10
Βαθμολόγησε
(165 Ψήφοι)
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
Vistabet-new-logo-200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(162 Ψήφοι)
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(176 Ψήφοι)
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Στοίχημα Τέννις – Πως παίζεται

Μια από τις ολοένα και πιο δημοφιλείς αγορές τα τελευταία χρόνια είναι και το στοιχημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχημα Πολιτικη

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η στοιχηματική δράση δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε αθλητικά γεγονότα, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εναλλακτικές αγορές στο στοίχημα Μπάσκετ

Το μπάσκετ όντας το δεύτερο πίσω από το ποδόσφαιρο δημοφιλέστερο άθλημα είναι και το άθλημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Προγνωστικά Στοιχήματος gift Προσφορές* Στοιχήματος graph Τζίροι & Στατιστικά