Τι είναι το Cash-Out

Cash out

Το cash out είναι το πρόωρο κλείσιμο (ή διευθέτηση αν θέλετε) του στοιχήματός σας. Ένα απαραίτητο στοιχηματικό εργαλείο με το οποίο μπορείτε να αποσύρετε τα κέρδη ή να ελατώσετε τις απώλειες σας από ένα δελτίο. Όταν το στοιχήμα σας κερδίζει, η εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα να το κλείσετε, κάνοντας προσφορά σε μικρότερη απόδοση από αυτήν που θα κερδίζατε αν το ματς έληγε κανονικά. Με αυτόν τον τρόπο όμως και παίρνετε κέρδος και εξασφαλίζετε το κεφάλαιο σε περίπτωση που το παιχνίδι «στραβώσει» αργότερα.

Στην περίπτωση που το στοίχημα σας χάνει ή είναι πλέον πολύ δύσκολο να κερδίσει, τότε η εταιρεία σας δίνει ένα ποσό, μικρότερο από αυτό που έχετε ποντάρει. Οπότε με αυτόν τον τρόπο μειώνετε την απώλεια του κεφαλαίου σας, αλλά και παραιτείστε από το ενδεχόμενο να αποκωμήσετε κέρδη σε περίπτωση που “γυρίσει το ματς”.

Παράδειγμα χρήσης του Cash Out

Στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος για την ελληνική Σούπερ Λιγκ με αποδόσεις 2.50 στον άσσο, 2.95 στο «Χ» και 2.90 στο διπλό, επιλέγετε τη νίκη των γηπεδούχων με ποντάρισμα 20 ευρώ. Αν έρθει άσος τότε θα κερδίσετε 15 ευρώ, με συνολική επιστροφή στα 50 ευρώ. Το ματς είναι στο 1-0 στο 55′ και επιλέγετε cash out με την εταιρεία να σας προσφέρει αντί για 50 ευρώ, 35. Δηλαδή ουσιαστικά σας πληρώνει στο 1.75 αντί για το 2.50, αλλά αν το αποδεχτείτε εξασφαλίζετε το κεφάλαιό σας και παίρνετε 15 ευρώ κέρδος (όχι 30 όμως).

Ας δούμε όμως και την αντίθετη πλευρά. Έστω ότι στο 60′ ο Ατρόμητος είναι μπροστά στο σκορ με 0-1. Τότε μπορεί στο cash out να πάρετε μία προσφορά κάπου στα 8 ευρώ για να κλείσει το στοίχημά σας. Έτσι θα χάσετε 12 ευρώ αντί για 20, αλλά ακόμη κι αν γυρίσει το παιχνίδι δεν θα αλλάξει κάτι για εσάς. Το στοίχημα θα έχει κλείσει με επιστροφή 8 ευρώ.

Εντοπίστε τις εταιρίες που προσφέρουν cash-out σε περισσότερα παιχνίδια και επισστρέφουν μεγαλύτερα ποσά. To καλύτερο cash-out αυτή την στιγμή στην Ελλάδα το έχει η Championsbet. Τα χρήματα που επιστρέφει είναι τουλάχιστον 20% περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρία στη χώρα μας.

 Τα δύο στρατόπεδα του Cash – Out

Υπέρ: Παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας. Διαβάσατε ένα ματς, πάει καλά, αλλά σε μία φάση ή σε ένα λάθος του διαιτητή μπορεί να χαθούν τα πάντα. Δεν θα λάβετε το αρχικά προσδοκώμενο κέρδος, αλλά θα εξασφαλίσετε το κεφάλαιό σας και θα καρπωθείτε και ένα σεβαστό κέρδος.

Κατά: Δεν υπάρχει λόγος να πληρωθείτε λιγότερο σε σχέση με το ρίσκο που πήρατε. Αξίζει το ρίσκο, εφόσον διαβάσατε σωστά το παιχνίδι και προς το παρόν σας δικαιώνει η εξέλιξή του. Επίσης όπως είδατε και παραπάνω και σε αυτήν την περίπτωση (όπως με την γκανιότα) η τιμή που σας προσφέρεται μακροχρόνια ωφελεί την εταιρεία.

Από τη μεριά μας: Όπως κάθε όπλο που μας δίνεται στο στοίχημα, έτσι και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αρκεί να γίνει σωστά με στρατηγική και μέθοδο. Σε πρώτη ανάγνωση μπορείτε να κάνετε cash out αν ναι μεν το στοίχημά σας πάει καλά, αλλά βλέπετε ότι μπορεί να στραβώσει, αφού η αντίπαλη ομάδα πιέζει. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι στρατηγική, διότι μπαίνει το καθαρά υποκειμενικό στοιχείο στην κρίση και το λάθος ελλοχεύει σε μεγάλα ποσοστά. Επίσης αν γίνουν ένα – δυο λάθη, τότε μπορεί αυτό να επηρεάσει και την ψυχολογία του παίκτη και να πέσει σε πολλαπλά λάθη στη συνέχεια, αφού και το «άχαστο» χάνεται και αυτό που δεν γυρνά με τίποτα, μπορεί να γυρίσει. Οπότε ας θέσουμε μερικάη μόνη λύση είναι θέσετε εσείς τα όρια και μην βγείτε ΠΟΤΕ από αυτά.

Χρονικά όρια: Από το 80′ ως το 85′. Αν μπείτε σε αυτό το όριο και το στοίχημα παίζεται στο γκολ, τότε ναι… κάνετε cash out. 

Όρια στο ποσό: Πριν φτάσουμε στο χρονικό όριο, με το που παίζετε το στοίχημά σας, ορίζετε με ποιο ποσό θα είστε ικανοποιημένος αν αυτό σας προσφερθεί για cash out. Αν δεν το πάρετε αφήνετε το στοίχημα και τρέχει, σε αντίθετη περίπτωση το κλείνετε άμεσα. 

Όρια κατάστασης: Εδώ τα κριτήρια είναι πιο υποκειμενικά. Κάποιοι κλείνουν αυτόματα με το που η ομάδα στην οποία έχουν ποντάρει δέχεται κόκκινη κάρτα. Κατοχή μπάλας, σουτ στην εστία, κατάσταση αγωνιστικού χώρου, επαφίεται στο κριτήριο του κάθε παίκτη πότε θέλει να αποχωρήσει.

Όποια και αν είναι τα όρια που θέσατε φροντίστε να μην είναι αντικρουόμενα διότι θα μπερδευτείτε και φυσικά εφόσον τα βάλατε, σεβαστείτε τα δίχως να παρεκκλίνετε για κανέναν λόγο από αυτά. Μην παρασύρεστε από το συναίσθημα και την παρόρμηση, αμφότερα είναι καταστροφικοί συμβουλάτορες στη μάχη του στοιχήματος.

Σχετικα Αρθρα

Ταυτοποίηση λογαριασμού σε στοιχηματική εταιρία

Η ταυτοποίηση λογαριασμού είναι γνωστή με τον διεθνή όρο KYC (Know Your Customer-Μάθε τον πελάτη σου) και χρησιμοποιείται πλέον. Πρέπει λοιπόν να πιστοποιήσεις ότι είσαι εσύ αυτός που άνοιξε το […]

Περισσότερα »
Συστήματα στο στοίχημα

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, για να έχεις περισσότερες ελπίδες να κερδίσεις στο στοίχημα παίξε κυρίως σε μονά αποδεκτά. Εκεί είναι πιο χαμηλή η γκανιότα. Μην απλώνεσαι σε κυνήγι μεγάλων […]

Περισσότερα »
Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ

Το οnline στοίχημα έχει μπει πλέον στην καθημερινότητα για περισσότερο από μία δεκαετία. Όσο περνούν τα χρόνια τόσο και αυξάνεται η ζήτησή του, αφού οι μικρότερες ηλικίες δύσκολα θα πάνε […]

Περισσότερα »
Γιατί χάνω στο στοίχημα

Είναι κάτι που όλοι όσοι έχουμε περάσει από την αρένα του στοιχήματος το έχουμε αναρωτηθεί. Γιατί χάνει κάποιος στο στοίχημα; Ποιοι είναι οι λόγοι; Ο παίκτης πολλές φορές τα ρίχνει […]

Περισσότερα »
etairies-stoiximaton-adeia.jpg
Ειδικά στοιχήματα

Εκτός από τα παραδοσιακό στοίχημα στο 12Χ και το over/under οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν εκατοντάδες ειδικών στοιχημάτων για όλα τα γούστα! Σας τα παρουσιάζουμε!

Περισσότερα »
Κυνοδρομιες Στοίχημα | Κυνοδρομίες Προγνωστικα

Κυνοδρομίες στον ΟΠΑΠ! Και ξαφνικά οι κυνοδρομιες στην ζωή μας με το στοίχημα στις Αγγλικές κυνοδρομίες να είναι πολύ ανεπτυγμένο στο Μεγάλο Νησί.

Περισσότερα »
stoixima-apologismos.jpg
Draw No Bet

Draw no bet: Αν δεν σας αρέσει η ισοπαλία υπάρχει λύση! Διαβάστε για την τεχνική Draw No Bet…

Περισσότερα »
Paysafecard

Με την PaySafeCard μπορείτε εύκολα, ακόμη και αν δεν έχετε κάποια πιστωτική κάρτα, να χρηματοδοτήσετε τον Internet Betting λογαριασμό σας!

Περισσότερα »
Οδηγός on-line στοιχήματος

Το Bet-hoven.net προσπαθεί να σας λύσει όλες τις απορίες για «πρωτάρηδες» και να σας βοηθήσει για το πρώτο σας on-line στοίχημα

Περισσότερα »
Back and Lay

Σας παρουσιάζουμε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο όταν θέλουμε να “καλύψουμε” κάποιο στοιχήματα

Περισσότερα »
«Κρεμάλα» τα παρολί?

Γιατί είμαστε «καταδικασμένοι» όταν παίζουμε πολλούς αγώνες. Διαβάστε μια ανάλυση από το Bet-hoven.net

Περισσότερα »
Στοίχημα σαν… KINO

Πολλοί μπερδεύουν το στοιχήμα με το γνωστό τυχερό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας το με την ίδια λογική…

Περισσότερα »
Tί είναι η γκανιότα και πώς υπολογίζεται

Επεξήγηση του ουσιαστικότερου όρου για το στοιχήμα, της γκανιοτας, με απλά παραδείγματα και τύπους.

Περισσότερα »
Ζωντανό Στοιχημά

Πόσες φορές φτάσατε δευτερόλεπτα μακριά από το ταμείο και ένα γκολ στα τελευταία λεπτά σας έστειλε από τον παράδεισo στην κόλαση;

Περισσότερα »
Ανταλλακτήρια στοιχημάτων

Επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας των ανταλλακτήριων στοιχημάτων με απλά παραδείγματα, αλλά και παρουσίαση της Betfair

Περισσότερα »
Διαχείριση Χρημάτων

Δείτε μια παρουσίαση των πιο διαδεδομένων συστημάτων διαχείρισης χρημάτων, καθώς και μερικές χρήσιμες συμβουλές…

Περισσότερα »
Στοιχηματικό Λεξικό

Δείτε μια απλή επεξήγηση των στοιχηματικών όρων που χρησιμοποιούν οι περισσότερες εταιρείες στο Internet από το Bethoven.net

Περισσότερα »
Tι είναι Ασιατικό Χάντικαπ και πως υπολογίζεται

Πλήρης οδηγός Ασιατικού Στοιχήματος: Είδη Ασιατικού, Ευρωπαϊκό Χάντικαπ & Χρήσιμες Συμβουλές

Περισσότερα »