ΠΕΤΡΑ, ΨΑΛΙΔΙ... ΔΩΡΟ*!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευκαιρία για έπαθλο* καθημερινά με δωρεάν συμμετοχή!
  • ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1ο
  • 1η ΚΑΤΑΘΕΣΗ Βήμα 2ο
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ* Βήμα 3ο
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-

Blogger: Μάνος Κασσωτάκης

Μάνος Κασσωτάκης
Bets
75
Open
0
Won
37
Lost
37
Push
1
Stakes
760
+ / -
85.7
Yield
11.28%

Αποφεύγοντας το κάζο

Αποφεύγοντας το κάζο

Καλημέρα σας και καλό μήνα μιας και δεν τα είπαμε το προηγούμενο διήμερο. Ο Ιούλιος μας άφησε… μουτρωμένους αφού η ΑΙΚ νίκησε όπως περιμέναμε εκτός έδρας τη Σίριους, μόνο με 1-0 όμως, είχαμε συνδυάσει το διπλό με το Over 1,5.

Toν συνδυασμό της πρόκρισης οφείλει να βρει απόψε η Χιμπέρνιαν που γνώρισε εξευτελιστική ήττα με 2-1 στην Ανδόρα από την Ίντερ Κλουμπ Ντ’ Εσκάλντες. Τουλάχιστον κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις και μπορεί να αποφύγει το κάζο του αποκλεισμού. Στην Ανδόρα βρέθηκαν 200 οπαδοί των «Χιμπς» και… στόλισαν για τα καλά μετά τη λήξη παίκτες και προπονητή, η σεζόν κινδυνεύει να… χαθεί πριν καν ξεκινήσει.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βετεράνος γκολκίπερ Ντέιβιντ Μάρσαλ ευθύνεται για το πρώτο γκολ, είχε χάσει το περιβραχιόνιο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, το πιθανότερο είναι να χάσει και τη θέση του στο βασικό σχήμα. Η Χιμπέρνιαν φυσικά παραμένει το φαβορί, χαώδης η ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων, πρέπει όμως να το δείξει και στο γήπεδο, την Κυριακή κάνει την πρεμιέρα της στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα, δεν δικαιολογείται να είναι ανέτοιμη.

Ούτε η Ίντερ Ίντερ Κλουμπ Ντ’ Εσκάλντες έχει παιχνίδια πρωταθλήματος στα πόδια της, έχει όμως επίσημα ματς αποκλείοντας τη Βίκινγκουρ (2-1, 1-1) στον προηγούμενο γύρο. Είχε και τη ζέστη σύμμαχο της, απόψε στο Εδιμβούργο προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες, η Χιμπέρνιαν οφείλει να εκμεταλλευθεί όποιο αβαντάζ μπορεί να βρει.

Δεν τίθεται φυσικά θέμα για την απόδοση του άσου, μια απλή νίκη για να στείλoυν το ματς παράταση θέλουν οι «Χιμπς», τη νίκη με δυο γκολ διαφορά οφείλουν βέβαια να την πάρουν στην κανονική διάρκεια. Η Ίντερ πάντως σκοράρει, το ματς μπορεί να ανοίξει ο συνδυασμός του άσου με το Over 3,5 αξίζει, αν μπουν πάνω από 3 γκολ στο ματς και δεν έχει νικήσει η Χιμπέρνιαν είναι άξια της μοίρας της.

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι