📣ΕΣΚΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΝΕΟ PROMO CODE!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Προσφορά* Σεπτεμβρίου με 2 super δώρα* χωρίς κατάθεση!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO CODE (BASS120) ΒΗΜΑ 1 ⤴
  • ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΗΜΑ 2 ⤴
  • ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΒΗΜΑ 3 ⤴
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-

Blogger: Μάνος Κασσωτάκης

Μάνος Κασσωτάκης
Bets
70
Open
2
Won
33
Lost
34
Push
1
Stakes
710
+ / -
73.5
Yield
10.35%

Με τον… συνήθη ύποπτο

Με τον… συνήθη ύποπτο

Καλημέρα σας. Ρέιντζερς-Μόρτον 2-1 χθες με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 53’ και τους γηπεδούχους να γυρίζουν το ματς στο 68’ κάνοντας το 2-1. Ακολούθησε σωρεία χαμένων ευκαιριών για τους γηπεδούχους και μερικές μεγάλες αποκρούσεις από τον γκολκίπερ της Μόρτον, το 1 & Οver 3,5 του 2.05 χάθηκε… άδοξα.

Σκωτσέζικο Λιγκ Καπ και σήμερα, αυτή τη φορά θα μας απασχολήσει το ματς που ολοκληρώνει τον 2ο γύρο (αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση των προημιτελικών), το Κιλμάρνοκ-Σέλτκ. Έξοδος κινδύνου για τη Σέλτικ με τη φετινή Κιλμάρνοκ να μην αστειεύεται, νίκησε 1-0 τους Ρέιντζερς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη συνέχεια έφερε 0-0 στο Εδιμβούργο με τη Χαρτς σε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσει, ο γκολκίπερ, Κλαρκ, είχε σώσει τους γηπεδούχους.

Με τον ΜακΊνες στον πάγκο να κυνηγά τα κύπελλα από τότε που ήταν προπονητής της Αμπερντίν, μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα για τους τριπλούχους Σκωτίας, που δέχονται γκολ φέτος κι έχουν σήμερα πολλές απουσίες στην άμυνα.

Το παιχνίδι σου καλύτερο! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σέλτικ αναμένεται να στηριχθεί στην επίθεση, κλειδί ο… συνήθης ύποπτος, Κιόγκο (ή Καϊόγκο όπως τον φωνάζουν μερικές φορές οι Σκωτσέζοι), Φουρουχάσι. Πρώτος σκόρερ πέρυσι ο Ιάπωνας έχει σκοράρει και στα δυο φετινά ματς της Σέλτικ. Έχει και εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Κιλμάρνοκ, καθώς σκόραρε και στα δυο περσινά ματς στο «Ράγκμπι Παρκ», στο 4-1 τον Απρίλιο του 2023 (όπου είχε χάσει και πέναλτι) και στο 5-0 τον Αύγουστο του 2022. Περιμένοντας να τριτώσει την παράδοσή του στην έδρα της «Κίλι» θα τον στηρίξουμε ως anytime scorer.

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι