Οι… συνήθειες του Ντάις

Καλημέρα σας και καλό μήνα μιας και χθες κάναμε το ρεπό μας. Μια χαρά μας αποχαιρέτησε ο Αύγουστος μιας και πέρασε εύκολα και το G/G & Over 2,5 του 1.95 στο Αμπερντίν-Χάκεν 1-3 το βράδυ της Πέμπτης, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έφυγε με 4 απανωτά ταμεία για τη στήλη.
Πάμε στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ για την αναμέτρηση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Έβερτον. Συνάντηση ουραγών με τις δυο ομάδες να έρχονται από 3 ήττες στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Η Έβερτον δείχνει να είναι σε χειρότερη κατάσταση μιας και δεν έχει καν σκοράρει, εντός έδρας ήττες με 1-0 από Φούλαμ και Γουλβς, συντριβή με 4-0 στο «Βίλα Παρκ». Επικράτησε με 2-1 της Ντονκάστερ στο Λιγκ Καπ, στην Πρέμιερ Λιγκ όμως έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της από τη σεζόν 1990/91.
Στον πάγκο της είναι ένας αγαπημένος της στήλης ο Σον Ντάις και σε αυτόν θα… στηριχθούμε. Ανέλαβε τον περασμένο Γενάρη τα «Ζαχαρωτά» και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική. Τον θυμόμαστε από τη δεκαετία του στον πάγκο της Μπέρνλι, αγαπημένος της στήλης γιατί με έναν… μαγικό τρόπο η ομάδα του έφερνε με απίστευτη συχνότητα τα 2-3 G. Δεδομένος ο τρόπος παιχνιδιού του, με πίεση ψηλά, υψηλή ένταση και πολύ σκληρό παιχνίδι κρατούσε στα 2-3 G ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σιτι και Λίβερπουλ ακόμα κι αν έχανε 3-0 στο ημίχρονο!
Για να τα βγάλει πέρα πέρυσι στην Έβερτον στηρίχθηκε στην άμυνα, αυτό κάνει και φέτος, η ομάδα όμως δεν έχει σκοράρει στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι αυτός που προαναφέραμε, θυμίζει λίγο τη θητεία του στην Μπέρνλι, σήμερα ψάχνει πάντως η ομάδα του το πρώτο της γκολ στην κατηγορία.
Δεν έχει χάσει στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα των «Λεπίδων», αν μη τι άλλο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει στα δυο τελευταία παιχνίδια της, έχασε με 2-1. Αντιλαμβάνεστε ότι το σκορ δεν ξεφεύγει στα μέχρι τώρα παιχνίδια των γηπεδούχων, δεν ξέφυγε ούτε απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και δύσκολα θα ξεφύγει απέναντι στην ομάδα του Ντάις. Τα 2-3 G λοιπόν, μια από τις… συνήθειες του Ντάις, είναι η επιλογή μας.